27 de ani
de presa libera
Vineri, Noiembrie 24, 2017 05:47 AM

Sport

Astăzi, la Sala Sporturilor / SCM Gloria Buzău – Neptun Constanţa, debut în noul campionat

de Andreea STROE
Sport  |
13.09.2017, 00:00
424

   Reîncep emoţiile pentru echipa feminină de handbal! În această după-amiază, de la ora 17,00, la Sala Sporturilor, în primul meci din noua ediţie a Diviziei A, handbalistele pre­gătite de Romeo Ilie întâlnesc pe Neptun Constanţa. Trecută prin transformări radicale în ultima perioadă, cea mai importantă fiind schimbarea denumirii, din H.M. Buzău în SCM Gloria Buzău, odată cu intrarea în „familia” noului club al municipalităţii, for­maţia de handbal feminin începe un nou sezon în care şi pretenţiile vor fi foarte mari. Potrivit anunţurilor repetate făcute de preşedintele noului club, Vasile Niţă, obiectivul va fi asigurarea unui loc la barajul pentru Liga Naţională, de altfel o performanţă pe care ­hand­balistele au reuşit-o de fiecare dată în ultimii ani. În stagiunea 2017-2018, Seria A a Diviziei A va cuprinde 14 echipe şi, la fel ca până acum, prima clasată la final va promova direct în Liga Naţională, iar echipele de pe locurile 2 şi 3 vor participa la baraj. Printre formaţiile care îşi vor disputa supremaţia în serie, pe lângă SCM Gloria Buzău vor mai fi Ştiinţa Bucureşti, Steaua Bucureşti, dar şi adversara de astăzi, Neptun Constanţa. Aşadar, chiar de la debut, un meci destul de greu pentru handbaliste, care au făcut o ultimă repetiţie generală înaintea startului, săptămâna trecută, cu prilejul turneului amical pe care l-au organizat la Sala Sporturilor. Faţă de sezonul trecut, nu mai fac parte din lot Cristina Clisu, Gabriela Moldoveanu şi Cristina Oancea, dar s-au reuşit câteva transferuri importante, ale unor jucătoare cu experienţă, precum Alina Horjea, Nicoleta Vlad şi Laura Bujoiu.

Divizia A, Seria A, Etapa 1:

Ştiinţa Bucureşti – Activ Plopeni

SCM Gloria Buzău – Neptun Constanţa

Steaua Bucureşti – CSS Tulcea

Dinamo Bucureşti – HCF Piatra Neamţ

Ştiinţa Bacău – CNOT Iaşi

CSU Târgovişte – Danubius Călăraşi

CSM Bucureşti 2 şi Spartac Bucureşti stau.

Comentarii

Acest articol nu are comentarii! Fii primul care comenteaza in legatura cu acest articol!

Stiri Agerpres

O "ARtfel" de expoziție AGERPRES, de vineri la Palatul Suțu
Vineri, Noiembrie 24, 2017 05:25 AM

Agenția Națională de Presă AGERPRES organizează o "ARtfel" de expoziție de fotografie, care îmbină fotoreportajul, documentarul video și realitatea augmentată și care poate fi vizitată începând de vineri până pe 10 decembrie, la Palatul Suțu - Muzeul Municipiului București.

Opt bărbați, care pretind a fi nord-coreeni, găsiți pe o barcă eșuată în nordul Japoniei
Vineri, Noiembrie 24, 2017 04:33 AM

O barcă de lemn în care se aflau opt bărbați, care pretind a fi din Coreea de Nord, a eșuat în nordul Japoniei, a transmis vineri presa locală, citând poliția, informează agenția dpa.

DESTINAȚII DE WEEKEND - sfârșit de săptămână în București (evenimente culturale)
Vineri, Noiembrie 24, 2017 03:56 AM

Ediția cu numărul 24 a Târgului Internațional Gaudeamus - Carte de învățătură, continuă la sfârșitul acestei săptămâni, în Pavilionul Central Romexpo, ultima zi a manifestării fiind duminică, 26 noiembrie.

DOCUMENTAR: 45 de ani de la moartea inventatorului Henri Coandă
Vineri, Noiembrie 24, 2017 03:48 AM

Henri Coandă, creatorul primului avion cu reacție din lume, s-a născut la 7 iunie 1886, la București.

DOCUMENTAR: 90 de ani de la moartea omului politic Ion I. C. Brătianu
Vineri, Noiembrie 24, 2017 03:43 AM

Ion I.C. Brătianu s-a născut la 20 august 1864, în localitatea Florica, județul Argeș, fiind fiul lui Ion C. Brătianu, om politic, fruntaș al Revoluției de la 1848, al cărui nume este legat și de alte mari evenimente din istoria României, precum Unirea Principatelor (1859) sau Independența de stat (1877).

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
23 Nov, 19:26 DORU CASCADORUL POLITIC
NEHOIANUL a comentat pentru articolul Social-democratul Doru Muzgoci părăsește Consiliul Județean:
Ptr domnul LUCIDUL:Domnule chestia cu familia Corcodel este ciorba reincalzita.Dar sa revenim la DORU CASCADORUL=PROSTITUATA POLITICA=INTELECTUAL OBOSIT.Cat timp a fost presedinte PDL NEHOIU,partidul nu a avut o contabilitate clara si legala.Exista convorbiri telefonice de ale DOMNULUI DORU CASCADORU(predate deja la DNA),prin care ameninta daca nu primeste bani(efectiv).exista facturi cu reparatia masini personale ale domnului in cauza,decontate de firme agreate de dansul la aceea vreme,exista persoane in oras care au dat spaga domnului sa fie angajate la COMPANIA DE APA NEHOIU.Deci,vedeti domnule LUCIDUL UNDE CUM A FURAT DORU CASCADORU.Eu am dovezi ptr cea ce sustin
23 Nov, 18:54 Corectitudinea este un ideal, nicidecum o realitate!
Pixelu afumat a comentat pentru articolul Social-democratul Doru Muzgoci părăsește Consiliul Județean:
Critica este naturală. Pupincureala este forțată. Nu m-ar mira ca lucidul să fie chiar forma de viață în cauză!
23 Nov, 18:26 Fiti corecți!
Lucidul. a comentat pentru articolul Social-democratul Doru Muzgoci părăsește Consiliul Județean:
Pe Muzgoci nu il înjură altcineva decât familia de hoți Corcodel.Astia nu uita ca i-a dat jos de la ciolan .Cum si de ce lua șpăgi de la PDL?Domnu ziarist de ce lăsați sa fie denigrat un om serios cu o familie serioasă ca Muzgoci .A făcut multe pentru noi si este un om corect,ce a furat Muzgoci?Este scandalos,este rușinos .Prosti si lingăi se exprima aici.Pacat .Ma așteptam la altceva.
Google PageRank Checker