27 de ani
de presa libera
Joi, Noiembrie 23, 2017 16:50 PM

Sanatate

Asistent social, angajat la Unitatea de Primiri Urgenţe

de Andreea STROE
Sanatate  |
13.07.2017, 00:00
2798

   UPU-SMURD, una dintre secţiile cu cel mai acut deficit de personal din cadrul Spitalului Judeţean Buzău, are un nou angajat. Este vorba despre Cristina Claudia Braşoveanu, care a obţinut cel mai mare punctaj, de 89,08 puncte, la concursul pentru postul de asistent social debutant care s-a ţinut la Spitalul Judeţean Buzău în data de 29 iunie. Ea a avut patru contracandidaţi. Astfel, la proba scrisă, care a avut loc pe 29 iunie, s-au prezentat cinci candidaţi, dintre care doar trei au reuşit să obţină punctaj de promovare. Cea mai mare notă a fost obţinută de Gina Ciornei, 93,33 puncte, urmată de Mihaela Muşat, 85,50  puncte şi Claudia Cristina Bra­şoveanu, 79,16 puncte. Cristina Braşoveanu s-a descurat însă foarte bine la proba interviului, unde a obţinut cel mai mare punctaj. Astfel, Cristina Claudia Braşoveanu a obţinut 99 de puncte la interviul de asistent social debutant. Despre rezultatele concursului, şeful UPU Buzău, medicul Adrian Zoican, spune că întrebările au fost specifice pentru ceea ce prevede fişa postului unui asistent social care lucrează la UPU, care diferă activitatea pe care ar desfăşura-o un asistent social în cadrul Direcţiei Generale pentru Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului. Prin urmare, candidaţii au trebuit să răspundă la întrebări de genul: care este echipamentul unui asistent social angajat la UPU, ce amănunte pot oferi la telefon aparţinătorilor, sau dacă au în faţă cazul unei minore însărcinate, dacă îi vor anunţa părinţii despre situaţie. Şeful UPU, Adrian Zoican este optimist în ceea ce priveşte pregătirea noii colege ca fiind persoana de care aveau nevoie pentru  a întinde o mână de ajutor beneficiarilor de servicii medicale care ajung la UPU, a-i ajuta cu informaţii şi a calma spiritele atunci când este cazul, în Unitatea de Primiri Urgenţă din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Buzău. După cum bine ştim, de multe ori ajung şi cazuri sociale: persoane fără adăpost, fără documente, persoanele vulnerabile, de vârsta a III-a, singure, cazuri de violenţă domestică. De toate acestea se va ocupa noul asistent social de la care se aşteaptă să îndeplinească obligaţiile la standardele impuse de UPU şi să impulsioneze activitatea în acest domeniu unde activează deja un asistent social de aproape nouă ani. 

Comentarii

Noul Doctor Ciuhodaru (13 Jul, 12:09)
Cristian

E foarte bine ca s-a mai facut o angajare, mai ales ca sunt prevazute 3 posturi de asistent social la UPU inca din 2008. Iar Domnul Doctor Zoican Adrian, care isi cultiva cu foarte mare grija imaginea de mare specialist, nu ar strica sa faca mai multa medicina si mai putina politica, exista deja un mare "specialist" , Dr. Ciuhodaru, care era vizibil, acum cativa ani, in toata mass media. Si dupa ce a ajuns in Parlament si- a dat adevarata masura a valorii...

Raspunde
O MARE VRĂJEALĂ (24 Jul, 17:19)
STOICA NICOLETA

INTERVIUL DIN CADRUL CONCURSULUI PENTRU POSTUL DE ASISTENT SOCIAL A AVUT CA SCOP SUSTINEREA UNEI ANUMITE CANDIDATE. INTREBARI SIMPLE LA CARE SA POATA RASPUNDE SI O CANDIDATA MAI PROST PREGATITA .ASA A AJUNS DE PE LOCUL TREI PE LOCUL UNU. CUM POTI LUA 93,33PUNCTE LA SCRIS IAR LA INTERVIU SA PRIMESTI DOAR CINCI...IN CONDITIILE IN CARE INTREBARILE AU FOST SUPERUSOARE

Raspunde

Stiri Agerpres

CCR - Belina: Sunt acte administrative individuale; pot face obiectul cercetării privind fapte ce au precedat adoptarea
Joi, Noiembrie 23, 2017 16:43 PM

Curtea Constituțională a României a constatat că Hotărârile Guvernului din dosarul Belina sunt acte administrative individuale, care pot face obiectul cercetării în legătură cu stabilirea existenței unor fapte penale care au precedat sau însoțit adoptarea/emiterea lor.

Țiriac critică proiectul "România în mișcare" și spune că Guvernul ar trebui să aloce sume mai mari sportului
Joi, Noiembrie 23, 2017 16:37 PM

Fostul tenisman Ion Țiriac, în prezent om de afaceri, a criticat, joi, proiectul "România în mișcare", anunțat de ministrul Tineretului și Sportului, Marius Dunca, în cadrul Conferinței Naționale "Trecut, prezent și viitor în sportul românesc", precizând că suma alocată, 9 milioane de lei, este insuficientă și ar trebui mărită de Guvern.

Muzeul Național Cotroceni deschis publicului de Ziua Națională a României
Joi, Noiembrie 23, 2017 16:37 PM

Muzeul Național Cotroceni sărbătorește pe 1 decembrie Ziua Națională a României printr-o incursiune fascinantă în istoria locului unde Regele Ferdinand a semnat "Proclamația către țară" (15 august 1916), prin care se afirma idealul național - unirea Transilvaniei și Bucovinei cu România, informează un comunicat transmis, joi, AGERPRES.

Actrița Stela Popescu a murit (fișă biografică)
Joi, Noiembrie 23, 2017 16:35 PM

Actrița Stela Popescu a murit, la 23 noiembrie 2017, la vârsta de 81 de ani. Artista a fost găsită decedată la domiciliul său.

Hunedoara: Un nou telescaun a intrat în probe în stațiunea Straja
Joi, Noiembrie 23, 2017 16:28 PM

Un nou telescaun a intrat joi în probe în stațiunea Straja, din Valea Jiului, instalația de transport pe cablu urmând să asigure legătura între cabana veche și Vârful Mutu (1.737 m), ceea ce va permite schiorilor să poată folosi trei dintre cele mai bune pârtii din zonă: Lupului, Canal și Mutu.

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
23 Nov, 11:46 si-a vazut sacii-ncaruta
Muzgoci fripturistul a comentat pentru articolul Social-democratul Doru Muzgoci părăsește Consiliul Județean:
Se vorbeste despre o euglena care s-a tarat toata viata sa-i fie cald lui si numai lui.A plecat sa distruga si Patarlagele precum a facut cu Nehoiu.Apropo;a inceput sa functioneze central din Nehoiu?
23 Nov, 11:28 De ce?
sorin a comentat pentru articolul Social-democratul Doru Muzgoci părăsește Consiliul Județean:
StimATA REDACTIE A ZIARULUI de ce nu mai postati comentariile la articolul de mai sus? A telefonat MUZGOCI sau dl.Ciolacu sa nu mai postati.Chiar daca nu mai postati,lumea stie cine este domnul Muzgoci.Dl Muzgoci=superficial,impostor .
23 Nov, 10:24 IMPOSTOR
NEHOIANUL a comentat pentru articolul Social-democratul Doru Muzgoci părăsește Consiliul Județean:
Da paraseste functia de consilier judetean,deoarece vrea sa ajunga dir.la ITM-BUZAU.Sa angajat la primarie la PATARLAGELE sa poata primi calitatea de functionar public.Referitor la spagile care le lua la PDL NEHOIU este perfect adevarat.
Google PageRank Checker