„Mă bucur în fiecare an că, de Revelion, sunt pe scenă!”, a spus buzoianca Ellie White, nelipsită de câţiva ani la petrecerile de pe Valea Prahovei, regiunea ei preferată din ţară, unde se simte mereu ca acasă. La început de an, Ellie a urcat pe scena amplasată în Piaţa Sfatului din Braşov, alături de Ansamblul folcloric Ţara Bârsei, Marius Ciprian Pop, Compact B şi Leo Iorga.

Petrecerea de Revelion s-a încheiat cu showul oferit de Ellie White. Şi anul trecut artista a ales să concerteze la Poiana Braşov, Sinaia şi Predeal, asta pentru că Ellie adoră să cânte de Revelion. În vreme ce unii artişti se plâng că noaptea dintre ani presupune multă alergătură, buzoianca spune că este o mare plăcere să facă ceea ce îi place, într-un moment special cum este trecerea dintre ani. „Pot să spun că la petrecerile din noaptea de Revelion este o atmosferă specială, care se întâlneşte mai rar în restul anului. Toată lumea e îmbrăcată la patru ace şi este pusă pe distracţie. Aş putea susţine şi zece concerte în acea seară, atât de mult îmi place”, a declarat Ellie. Nuntă de milioane de dolari, în Quatar, înainte de sărbători Dacă în anii trecuţi maratonul de Revelion începea la Ploieşti cu trupa buzoiencelor Andrea Runceanu şi Patricia Cimpoiaşu, „Amadeus”, anul acesta fetele nu au fost pe scenă, alegând să petreacă în sânul familiei trecerea dintre ani. Asta şi pentru că cele patru dive din trupa Amadeus au avut câteva evenimente importante înainte de Crăciun şi Revelion, având reprezentaţii chiar în Qatar. Artistele de la Amadeus au cântat la o nuntă de milioane de dolari, 2017 fiind cel mai de succes şi mai prosper an din carieră pentru ele. După ce au bifat anul acesta zeci de ţări – printre care Italia, Franţa, Spania, Egipt, Emiratele Arabe Unite, Mexic sau Indiabuzoiencele Andreea Runceanu şi Patricia Cimpoiaşu, alături de Bianca Gavrilescu şi Laura Lăzărescu au fost invitate să susţină principalul recital în cadrul unei nunţi de milioane de dolari, a unui şeic.

Româncele au cântat în cadrul petrecerii miresei, la care au fost invitate peste 1.000 de femei. Artistelor le-au fost îndeplinite toate cerinţele pentru a oferi un spectacol de neuitat: Andreea Runceanu, Patricia Cimpoiaşu şi Bianca Gavrilescu au venit cu propriile instrumente din România, Laura Lăzărescu a avut la dispoziţie un pian alb imens, ce aparţine unui renumit brand de lux. Cele patru artiste au interpretat piesele clasice incluse în showul lor, precum „Carmen” (Bizet), „Hijo de la luna”, „She’s The One”, „Earth Song”, construind o atmosferă de basm, apreciată de miile de invitate. „Am cântat în faţa unui castel-butaforie, replica unui castel de pe Valea Loirei” „Experienţa trăită în Qatar a fost impresionantă. Am luat parte la unul din cele mai fastuoase şi mai bine organizate evenimente din ultimii ani. A fost şi pentru prima dată când am participat la o astfel de petrecere de nuntă. Am cântat în faţa unui castel-butaforie, replica unui castel de pe Valea Loirei, sub un cer înstelat creat din mii de becuri ce coborau din tavan. A fost cu adevărat o petrecere de basm, aşa cum spunea şi tematica”, a povestit buzoianca Andreea Runceanu. Nici nu s-au întors bine din Qatar, că cele patru artiste din Amadeus au plecat apoi în Franţa pentru un concert ce are loc, de aceasta dată, într-un castel veritabil de lângă Paris. După Franţa, româncele au programat turneu în Mexic şi Singapore, urmând ca anul acesta să susţină mai multe concerte în America Latina, unde au o bază solidă de fani.

DISTRIBUIȚI
loading...