Trăieşte cea mai frumoasă perioadă din viaţa ei, pentru că şi-a dorit un copil de mai bine de opt ani. Este vorba ­des­pre fosta soprană a Teatrului de Operetă „Ion Dacian“, acum profesoară de canto, Gabriela Cristea, care se bucură din plin, de la sfârşitul anului trecut, de postura de mămică, Filip Nicolae fiind acum centrul universului ei. Profesoara de muzică se află în concediu postnatal de două luni jumătate şi se bucură din plin de timpul petrecut acasă cu băieţelul ei şi de pregătirile de botez, pentru că evenimentul se va desfăşura curând, iar toate detaliile trebuie puse la punct, ca totul să iasă perfect.

„Vrem să fie un eveniment de gală, vrem artişti pe scenă, vrem copii pe scenă. Voi cânta şi eu, voi invita şi colaboratorii mei de la Bucureşti. Şi vom face în acelaşi local în care am organizat şi nunta, pentru că am fost foarte mulţumiţi de cum a ieşit. Şi eu şi soţul meu, Ciprian, am pus cap la cap aceste detalii, din timp, pentru că fiind aşa de important sunt multe idei de completat”, a punctate Gabriela Cristea.

Artista buzoiană, cunoscută şi pentru evoluţia de pe scena show-ului ,,Românii au Talent“, a declarat că se bucură din plin de această perioadă în paralel cu organizarea botezului, pentru că şi-a dorit atât de mult un copil, încât la un moment dat chiar nu şi-a mai pus speranţe că va mai fi mămică.

Îl „antrenează” să se obişnuiască cu muzica    

„Nu simt oboseală, nu simt durere, nu mai simt nimic ­ne­gativ atunci când îl văd pe Filip, prea mult ni l-am dorit. Şi dacă este atât de liniştit şi totul merge bine, la vară voi putea să revin la muncă, alături de elevii mei cu care încă păstrez legătura atunci când sunt concursuri, încă îi mai pregătesc acasă atunci când este nevoie urgentă. Sper ca Filip să se acomodeze cu noi la muncă, de aceea îi chem pe copii la botezul lui, să îl pregătesc din timp cu muzica, cu scena, cu glasurile de pitici”, a mai spus Gabriela Cristea.

Dacă programul artistic pentru botez este stabilit de pe acum, până pe 14 aprilie, Gabriela va trebui să mai ­ana­lizeze ţinutele şi culorile pentru marele eveniment. „M-am orientat către albastru şi roşu, atât la mine cât şi la băieţi, pentru că sunt culorile care îmi reprezintă personalitatea. Totul se va orienta înspre aceste nuanţe, iar când vor fi gata vi le voi prezenta”, a mai spus buzoianca.

Gabriela Cristea este absolventă a Liceul de Muzică din Buzău şi şi-a continuat studiile la Conservatorul din Bucureşti. Calităţile sale vocale au făcut-o să se impună pe scena Teatrului de Opereta „Ion Dacian“, unde a evoluat timp de peste zece ani. Odată revenită la Buzău din motive familiale, Gabriela s-a dedicat şcolii de muzică pe care a deschis-o aici, pregătind numeroşi tineri de diferite vârste. Anul trecut, buzoianca a concurat la ,,Românii au Talent“, unde a cântat o arie din „Fantoma de la operă”, obţinând patru de DA din partea juraţilor.

DISTRIBUIȚI
loading...