27 de ani
de presa libera
Duminica, August 20, 2017 22:12 PM

Sanatate

Aproape 100 de noi angajați, la Spitalul Județean din aprilie

de Monica BĂNICĂ
Sanatate  |
23.03.2017, 00:00
2908

   În pofida unei concurențe acerbe, în medie aproape șase candidați pe un loc, primele 102 posturi vacante scoase la concurs de Spi­talul Județean de Urgență Buzău nu vor fi ocupate integral. Astfel, după ce, inițial, 560 de candidați s-au prezentat la concursurile organizate în această lună la cea mai mare unitate sanitară din județ, în urma rezultatelor finale, numai 96 dintre aceștia vor fi angajați pe locuri vacante. Dintre aceștia, 43 candidați declarați promovați după afișarea rezultatelor finale s-au prezentat ieri, 22 martie, la sediul Spitalului Județean, pentru a primi repartiția pe post, care se realizează în baza punctajelor obținute, în ordine descres­cătoare.

  Acestora li se vor adăuga șase viitori angajați la UPU – SMURD, dintre care doi asistenți medicali debutanți, doi asistenți medicali principali, un brancardier și o îngrijitoare, fiind ocupate astfel doar jumătate dintre cele 12 posturi scoase la concurs la această secție.

  De asemenea, după soluțio­narea eventualelor contestații, până acum fiind formulate 14 cereri de recorectare a lucrărilor, vor fi afișate rezultatele finale și în cazul altor 47 de posturi, respectiv 26 pentru infirmiere debutante, 18 pentru îngrijitoare, două pentru brancardier și unul pentru asistent medical principal la Serviciul Medicină Legală. Toate etapele concursului pentru aceste posturi s-au încheiat, iar punctajele obținute de candidați evidențiază o concurență strânsă, cu multe rezultate foarte bune și cu nu mai puțin de 12 note de 10,00 la proba interviului, fiind astfel cert faptul că toate aceste 47 de posturi vacante vor fi ocupate integral.

   Cu șase posturi neocupate dintre cele 12 vacante la UPU-SMURD, Spitalul Județean va avea, începând din aprilie, 96 de noi angajați, care vor diminua din deficitul de personal înregistrat la mai multe secții ale unității sani­tare. Candidații care au promovat concursurile organizate în această lună, după primirea repartiției, vor începe lucrul pe secțiile ATI, Chirurgie pediatrică, Neurologie, Cardiologie, Chirurgie generală, Pediatrie, O.G. I, O.G. II, Medicină internă, Pediatrie – activitate dietetică, ORL, Diabet, Urologie, Compartiment Oftalmologie, Oncologie, Cabinet Oftalmologie Ambulator Spital, Cabinet Ortopedie Ambulator Spital, Cabinet Nefro­logie Ambulator Spital, Laborator Radiologie, Serviciul Medici­nă Legală, Pneumologie, Compar­timent Nefrologie, Chirurgie plastică, și Bloc operator O.G.

   Totodată, ieri a fost dat startul pentru un nou concurs pentru post vacant la Spitalul Județean, de această dată destinat personalului tehnic. Este vorba despre un loc disponibil pentru inginer grad II la Compartimentul Tehnic, cu specializarea mecanică fină – aparate optice și biomedicale, pentru care s-a înscris un candidat, care a și trecut de proba selecției dosarului.

  Luna viitoare seria concursu­rilor organizate de Spitalul Jude­țean va continua cu cel destinat personalului medical de specialitate. Este vorba despre scoaterea la concurs a 22 de posturi pentru medici cu diverse specializări și un loc vacant pentru farmacist.

Comentarii

Acest articol nu are comentarii! Fii primul care comenteaza in legatura cu acest articol!

Stiri Agerpres

ALERTĂ Simona Halep a pierdut finala turneului de la Cincinnati (WTA) și a ratat șansa de a deveni lider mondial
Duminica, August 20, 2017 22:06 PM

Jucătoarea română de tenis Simona Halep a fost învinsă fără drept de apel de spaniola Garbine Muguruza, cu 6-1, 6-0, duminică, în finala turneului WTA de la Cincinnati, dotat cu premii totale de de 2.536.154 dolari, și a ratat o nouă șansă de a deveni lider mondial.

A murit Jerry Lewis. Umoristul și actorul american avea 91 de ani
Duminica, August 20, 2017 21:42 PM

Actorul american Jerry Lewis a murit duminică, din cauze naturale, în locuința sa din Las Vegas, a anunțat revista Variety, citată de AFP. Familia a confirmat pentru Reuters declarația agentului actorului.

Președintele palestinian Abbas afirmă că a încercat fără succes să reia cooperarea cu Israelul în domeniul securității
Duminica, August 20, 2017 21:23 PM

Președintele Autorității Palestiniene, Mahmoud Abbas, le-a declarat duminică unor deputați israelieni din opoziție că a încercat să reia colaborarea cu Israelul în domeniul securității, dar nu a primit niciun răspuns, informează Reuters.

Tudose: Corpul de control al premierului va face o analiză la TAROM; trebuie să meargă pe profit
Duminica, August 20, 2017 21:20 PM

Corpul de control al premierului va efectua o analiză la TAROM, este companie națională care trebuie să intre pe profit, nu va fi nici închisă, nici vândută, a declarat prim-ministrul Mihai Tudose, duminică, la Antena 3.

Ana Bogdan, calificată pe tabloul principal la New Haven (WTA)
Duminica, August 20, 2017 21:18 PM

Jucătoarea română de tenis Ana Bogdan s-a calificat pe tabloul principal de simplu al turneului WTA de la New Haven (Connecticut), dotat cu premii totale de 710.900 dolari, duminică, după ce a învins-o pe Katerina Bondarenko (Ucraina), cu 6-2, 6-2, în ultimul tur al fazei preliminare.

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
20 Aug, 21:38 Noaptea ca hoții
ionescu o. a comentat pentru articolul Florina Stoian, revocată prin fax de ministrul Educației:
Vineri, sfârșit de săptămână, sosește faxul cu pricina. Mai era puțin și se înnopta. Noaptea ca hoții!!! Rămâne un logan valabil. Despre neobrăzare, nesimțire și impostură e mult de spus. Asta face PSD-ul din 1995 când au fost încălcate în picioare toate concursurile și s-a instalat domnia bunului plac. Și alții când au venit la putere le-au urmat exemplul. Constat cu regret că mentalitățile comuniste domină în continuare învățământul. Impostura de asemenea. Un cadru didactic nu are justificare să se ascundă sub protecția anonimatului atunci când are ceva de spus. Din această pricină nu se sinchisește nici un fir de păr de la PSD. Pe mine mă bate gândul-pentru că tot sunt în București-să-mi pun o placă de gât și să dau o fugă până în strada ministerului în semn de protest. Din lista de comentatori mai vine cineva cu mine???
20 Aug, 20:52 SENATOAREA
cineva a comentat pentru articolul Florina Stoian, revocată prin fax de ministrul Educației:
Ce spune doamna senator S...L.. despre aceasta revocare. Stie ceva sau nu?
20 Aug, 20:25 Schimbarea II
Prof. a comentat pentru articolul Florina Stoian, revocată prin fax de ministrul Educației:
1. dupa cum se observa pentru articolele privind invatamantul apar cele mai multe comentarii! de ce oare..? 2.Doamna Inspector General a mai fost schimbata odata pentru Management defectuos, revenita dupa un timp politic. Cel mai bine s-ar prezenta la catedra pentru perfectionare!
Google PageRank Checker