27 de ani
de presa libera
Luni, Iunie 26, 2017 06:48 AM

Sanatate

Aproape 100 de noi angajați, la Spitalul Județean din aprilie

de Monica BĂNICĂ
Sanatate  |
23.03.2017, 00:00
2840

   În pofida unei concurențe acerbe, în medie aproape șase candidați pe un loc, primele 102 posturi vacante scoase la concurs de Spi­talul Județean de Urgență Buzău nu vor fi ocupate integral. Astfel, după ce, inițial, 560 de candidați s-au prezentat la concursurile organizate în această lună la cea mai mare unitate sanitară din județ, în urma rezultatelor finale, numai 96 dintre aceștia vor fi angajați pe locuri vacante. Dintre aceștia, 43 candidați declarați promovați după afișarea rezultatelor finale s-au prezentat ieri, 22 martie, la sediul Spitalului Județean, pentru a primi repartiția pe post, care se realizează în baza punctajelor obținute, în ordine descres­cătoare.

  Acestora li se vor adăuga șase viitori angajați la UPU – SMURD, dintre care doi asistenți medicali debutanți, doi asistenți medicali principali, un brancardier și o îngrijitoare, fiind ocupate astfel doar jumătate dintre cele 12 posturi scoase la concurs la această secție.

  De asemenea, după soluțio­narea eventualelor contestații, până acum fiind formulate 14 cereri de recorectare a lucrărilor, vor fi afișate rezultatele finale și în cazul altor 47 de posturi, respectiv 26 pentru infirmiere debutante, 18 pentru îngrijitoare, două pentru brancardier și unul pentru asistent medical principal la Serviciul Medicină Legală. Toate etapele concursului pentru aceste posturi s-au încheiat, iar punctajele obținute de candidați evidențiază o concurență strânsă, cu multe rezultate foarte bune și cu nu mai puțin de 12 note de 10,00 la proba interviului, fiind astfel cert faptul că toate aceste 47 de posturi vacante vor fi ocupate integral.

   Cu șase posturi neocupate dintre cele 12 vacante la UPU-SMURD, Spitalul Județean va avea, începând din aprilie, 96 de noi angajați, care vor diminua din deficitul de personal înregistrat la mai multe secții ale unității sani­tare. Candidații care au promovat concursurile organizate în această lună, după primirea repartiției, vor începe lucrul pe secțiile ATI, Chirurgie pediatrică, Neurologie, Cardiologie, Chirurgie generală, Pediatrie, O.G. I, O.G. II, Medicină internă, Pediatrie – activitate dietetică, ORL, Diabet, Urologie, Compartiment Oftalmologie, Oncologie, Cabinet Oftalmologie Ambulator Spital, Cabinet Ortopedie Ambulator Spital, Cabinet Nefro­logie Ambulator Spital, Laborator Radiologie, Serviciul Medici­nă Legală, Pneumologie, Compar­timent Nefrologie, Chirurgie plastică, și Bloc operator O.G.

   Totodată, ieri a fost dat startul pentru un nou concurs pentru post vacant la Spitalul Județean, de această dată destinat personalului tehnic. Este vorba despre un loc disponibil pentru inginer grad II la Compartimentul Tehnic, cu specializarea mecanică fină – aparate optice și biomedicale, pentru care s-a înscris un candidat, care a și trecut de proba selecției dosarului.

  Luna viitoare seria concursu­rilor organizate de Spitalul Jude­țean va continua cu cel destinat personalului medical de specialitate. Este vorba despre scoaterea la concurs a 22 de posturi pentru medici cu diverse specializări și un loc vacant pentru farmacist.

Comentarii

Acest articol nu are comentarii! Fii primul care comenteaza in legatura cu acest articol!

Stiri Agerpres

Liberalii se reunesc pentru a stabili delegația și mandatul cu care merg la Palatul Cotroceni
Luni, Iunie 26, 2017 06:02 AM

Liberalii vor stabili luni delegația care va merge la consultările de la Palatul Cotroceni în vederea desemnării noului premier și mandatul acesteia, a declarat săptămâna trecută președintele PNL, Ludovic Orban.

Consultări la Palatul Cotroceni cu partidele parlamentare pentru desemnarea unui nou premier
Luni, Iunie 26, 2017 05:52 AM

Partidele parlamentare sunt invitate luni, la Palatul Cotroceni, pentru consultări cu președintele Klaus Iohannis în vederea desemnării unui candidat pentru funcția de prim-ministru.

Rezultatele la Evaluarea Națională vor fi afișate luni
Luni, Iunie 26, 2017 05:48 AM

Rezultatele la Evaluarea Națională vor fi afișate luni până la ora 16,00, potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educației Naționale.

Fostul ambasador al României în Italia va fi audiat la Comisia de anchetă privind alegerile din 2009
Luni, Iunie 26, 2017 05:46 AM

Fostul ambasador al României la Roma în timpul alegerilor prezidențiale din anul 2009 Răzvan Rusu va fi audiat luni de către Comisia parlamentară de anchetă privind alegerile prezidențiale din 2009, a anunțat săptămâna trecută președintele comisiei, Mihai Fifor.

Social-democrații vor anunța luni numele noului premier; va fi validat la Comitetul Executiv
Luni, Iunie 26, 2017 05:30 AM

Social-democrații vor anunța luni numele noului premier, acesta urmând a fi validat de Comitetul Executiv Național care se va reuni la Palatul Parlamentului, după ce moțiunea de cenzură "România nu poate fi confiscată. Apărăm democrația și votul românilor" a fost adoptată miercuri în plenul reunit al Parlamentului.

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
25 Jun, 21:06 Adevarata drama
mihalcea florina a comentat pentru articolul UPDATE Cardiologul Adrian Negoiță, găsit decedat, sâmbătă dimineață, la locuința de la munte:
Dumnezeu sa-l odihneasca in PACE!
25 Jun, 21:02 Romania intre doi "ticalosi "
Chiriac Cristina a comentat pentru articolul România, între doi „ticăloși“ *):
Sunt de acord ca amandoi sunt niste ticalosi ,ca Romania nu va deveni un stat de drept atata timp cat cei doi o vor conduce.....e pacat de romanii care nu sunt informati si voteaza cu ei in speranta ca va fi mai bine.
25 Jun, 16:25 funcția de dr
ilie a comentat pentru articolul Peste 70 de posturi de directori de școli, scoase la concurs la Buzău:
La mine la scoală directorul nu stie sa trimită un mail, sa facă un tabel, mereu e reclamat....si nimic..nimic ..si multe alte simplitati si incapacitatidin partea lui...colegii, nimic si ei..nu spun, bineînțeles . NIMIC!de teama răzbunării acestuia.Dar ei nu intelleg ca nu are ce sa le facă.Cât sa fii de indiferent?!
Google PageRank Checker