Se spune că părinții au mai multe emoții decât elevii care susțin un examen. Dovadă stă și episodul petrecut astăzi la Liceul de Arte „Margareta Sterian” din Buzău, instituție de învățământ care a găzduiește unul dintre centrele de examinare din cadrul Evaluării Naționale.

Cu ceva timp înainte de distribuirea subiectelor, o echipă de la URBIS s-a deplasat în fața liceului de pe strada Bucegi pentru a reface trecerea de pietoni din fața instituției de învățământ. Este vorba despre prima trecere de pietoni 3D din România, realizată anul trecut de un grup de elevi ai Liceului de Arte.

Intervenția angajaților URBIS a fost însă întreruptă în urma protestelor prinților care și-au condus copiii la examen. Cu nervii întinși la maximum, părinții i-au apostrofat de reprezentanții URBIS, reproșându-le că zgomotul utilajelor riscă să deranjeze elevii aflați în examen. Chiar dacă, cel mai probabil, refacerea trecerii de pietoni s-ar fi încheiat până la începerea examenului, angajații de la URBIS s-au lăsat păgubași, urmând să revină într-o altă zi pentru a duce la îndeplinire sarcina.

DISTRIBUIȚI
loading...