26 de ani
de presa libera
Miercuri, Septembrie 28, 2016 21:44 PM

Sanatate

Angajări la Spitalul Județean

de
Sanatate  |
09.04.2012, 21:00
1190

     În perioada 12-20 aprilie, Spitalul Județean de Urgență organizează o serie de concursuri în vederea angajării de personal medical și administrativ.

 

     Astfel, potrivit anunțurilor postate pe site-ul unității medicale, primul post scos la concurs este de economist gradul I, pentru Serviciul financiar-contabilitate care are loc pe 12 aprilie. În data de 18 aprilie se va ține concus pentru ocuparea unui post de asistent medical debutant pentru ATI, iar a doua zi, pentru unul care va lucra la Sterilizare OG.

     Ultima examinare va avea loc pe 20 aprilie, când sunt scoase la concurs un post de infirmieră debutantă pentru Secția Urologie și unul de îngrijitoare pentru Laboratorul de Radiologie și Imagistică. 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii! Fii primul care comenteaza in legatura cu acest articol!

Stiri Agerpres

Hillary Clinton nu va participa la funeraliile fostului președinte israelian Shimon Peres
Miercuri, Septembrie 28, 2016 21:39 PM

Fostul președinte american Bill Clinton va participa vineri la funeraliile fostului președinte israelian Shimon Peres, însă el nu va fi însoțit de soția sa, Hillary, aflată în plină campanie electorală, a anunțat miercuri un consilier al candidatei Partidului Democrat la președinția SUA, transmite AFP.

Acord privind înghețarea producției de țiței, la reuniunea OPEC din Algeria
Miercuri, Septembrie 28, 2016 21:37 PM

Organizația Statelor Exportatoare de Petrol a ajuns miercuri la un acord privind limitarea producției de țiței la 32,5 milioane de barili pe zi, începând din luna noiembrie, au declarat pentru Reuters surse din interiorul OPEC.

Marea Britanie: Jeremy Corbyn îi îndeamnă pe laburiști să se unească în jurul "socialismului secolului XXI"
Miercuri, Septembrie 28, 2016 21:21 PM

Liderul recent reales al Partidului Laburist din Marea Britanie, Jeremy Corbyn, i-a îndemnat pe membrii partidului, în ultima zi a congresului acestuia, să renunțe la războiul intern de tranșee și să se unească împotriva conservatorilor, dar susținerea în continuare a imigrației riscă să scadă și mai mult popularitatea laburiștilor în contextul în care britanicii sunt tot mai ostili față de imigranți, relatează miercuri AFP.

BNS amenință cu depunerea de plângeri penale nominale dacă nu se găsește o soluție pentru managementul apei grele
Miercuri, Septembrie 28, 2016 21:15 PM

Blocul Național Sindical (BNS) amenință cu depunerea de plângeri penale nominale dacă nu se găsește o soluție pentru managementul apei grele de la Turnu Severin, a afirmat miercuri Dumitru Costin, președintele BNS, după consultările pe tema Legii salarizării unitare avute la Guvern în cadrul Consiliului Național Tripartit.

CNADNR a atribuit contracte de deszăpezire în valoare de 137 milioane de lei pentru 4 loturi administrate de DRDP București
Miercuri, Septembrie 28, 2016 21:11 PM

Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale (CNADNR) a atribuit prin licitație deschisă contracte de deszăpezire în valoare totală de aproape 137 de milioane de lei fără TVA pentru patru loturi aflate în administrarea DRDP București, respectiv Lot 1 SDN București Nord, Lot 3 SDN Alexandria, Lot 4 SDN Pitești și Lot 7 SDN Buzău.

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
28 Sep, 14:39 intersectia com Florica
Cristina a comentat pentru articolul După 11 ani de demersuri fără niciun rezultat / Localnicii din Florica, gata să blocheze ,,intersecția groazei“ de pe DN2 E85:
Urgent trebuie sa fie semnalizata intrarea in com.Florica!!!Conducerea comunei sa apara pe toate posturile locale cu aceasta problema vitala!!!Numai Dumnezeu si marea atentie a conducatorilor pot evita tragediile de acolo.Multumesc de un prim ajutor.
28 Sep, 09:08 rizont
Gig a comentat pentru articolul Cum este tărăgănat în instanță dosarul celui mai mare tun imobiliar dat vreodată la Buzău:
Se mai bucura de inca o saptamana de libertate, timp in care mai consuma vodca Beluga, nu stiu daca in compania celor doua domnisoare de la hotel. sau ale altora de prin Ramnic... La cati bani are asta, poate cumpara pe oricine, experti , evaluatori, orice. Amintiti-va cum l-a scos madam experta Postovei cu un prejudiciu zero . Sa te prezinti in instanta de judecata, fara aparator , si sa ceri amanare pentru ca nu ai aparator, asta dupa ce au fost 22 de amanari . Tergiverseaza si cine stie, poate o gratiere, asa cum se aude ! Ar fi bine daca l-ar apuca anul nou in libertate, pentru a-i putea ura si binefacatorul sau I. Vasile, din inima : La multi ani ! Boscodeala, Dumnezeu nu doarme...
27 Sep, 21:50 Circulati cu atelele si ghipsul la dumneavoastra,domnule Primar!
Viespea buzoiana a comentat pentru articolul Ce spune primarul Toma despre asfaltarea străzilor din municipiu:
Domnule Primar Toma,nu stiu care sunt criteriile dupa care se stabilesc strazile,trotuarele ce trebuiesc asfaltate,dar nu va recomand sa circulati ca pieton pe trotuarul ce duce de la Gara Buzau spre Bariera Ploiesti,fiindca o sa riscati sa va puneti picioarele in ghips.De aceea ,va recomand sa aveti la dumneavoastra niste Atele si un sac de ghips .Pentru ce,intelegeti dumneavoastra.Probabil ca daca pe acolo locuia vreunul dintre "potentatii" de la Primarie se luau masuri.Oricum,RUSINE ca un bulevard atat de circulat este intr-o stare DEPLORABILA!Sa mai credem in "bunele dumneavoastra intentii"?
Google PageRank Checker