25 de ani
de presa libera
Duminica, Februarie 14, 2016 11:59 AM

Sanatate

Angajări la Spitalul Județean

de
Sanatate  |
09.04.2012, 21:00
1182

     În perioada 12-20 aprilie, Spitalul Județean de Urgență organizează o serie de concursuri în vederea angajării de personal medical și administrativ.

 

     Astfel, potrivit anunțurilor postate pe site-ul unității medicale, primul post scos la concurs este de economist gradul I, pentru Serviciul financiar-contabilitate care are loc pe 12 aprilie. În data de 18 aprilie se va ține concus pentru ocuparea unui post de asistent medical debutant pentru ATI, iar a doua zi, pentru unul care va lucra la Sterilizare OG.

     Ultima examinare va avea loc pe 20 aprilie, când sunt scoase la concurs un post de infirmieră debutantă pentru Secția Urologie și unul de îngrijitoare pentru Laboratorul de Radiologie și Imagistică. 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii! Fii primul care comenteaza in legatura cu acest articol!

Stiri Agerpres

DOCUMENTAR: O sută de ani de la nașterea regizorului japonez Masaki Kobayashi
Duminica, Februarie 14, 2016 11:52 AM

Masaki Kobayashi s-a născut la 14 februarie 1916, în orașul-port Otaru, de pe insula cea mai nordică a arhipelagului japonez.

Venus Williams a câștigat Openul Taiwanului (WTA)
Duminica, Februarie 14, 2016 11:34 AM

Jucătoarea americană de tenis Venus Williams, numărul 12 mondial, a câștigat, duminică, Openul Taiwanului (WTA), dotat cu premii totale de 426.750 dolari, după ce a învins-o în finala de la Kaohsiung pe japoneza Misaki Doi (61 WTA), a doua favorită, cu 6-4, 6-2.

DOCUMENTAR: 70 de ani de la prezentarea primului calculator electronic pentru uz general, ENIAC, la Universitatea din Pennsylvania
Duminica, Februarie 14, 2016 11:32 AM

La 14 februarie 1946 a fost lansat oficial primul calculator electronic pentru uz general, denumit ENIAC ("Electronic Numerical Integrator And Computer"), prin prezentarea sa la Universitatea din Pennsylvania, Statele Unite ale Americii.

Maior: În "In Europe's Shadow", Kaplan ne spune că putem juca un rol pozitiv important
Duminica, Februarie 14, 2016 11:19 AM

"In Europe's Shadow" este mult mai mult decât o carte despre România, este o lucrare în care România servește drept platformă pentru a reflecta la întrebări foarte dificile și complexe, a declarat ambasadorul român în SUA, George Cristian Maior, cu ocazia lansării volumului 'In Europe's Shadow: Two Cold War and a Thirty-Year Journey Through Romania and Beyond', a analistului și autorului american Robert D. Kaplan, eveniment găzduit de Ambasada României la Washington.

Monfils și Klizan dispută finala de la Rotterdam (ATP)
Duminica, Februarie 14, 2016 11:09 AM

Jucătorul francez de tenis Gael Monfils îl va înfrunta pe slovacul Martin Klizan în finala turneului ATP de la Rotterdam, dotat cu premii totale de 1.597.155 euro.

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
12 Feb, 13:30 Desfiintarea inspectoratelor scolare
Unu' neutru - @Cornel a comentat pentru articolul Demisii în conducerea liceelor „Eminescu“ şi „Victor Frunză“:
Vestea asta ar putea fi una foarte buna, pentru ca s-ar diminua mult influenta politica. Mai mult, in lege este prevazut ca activitatea de inspectie scolara sa fie preluata de ARACIP. Inspectorii (sau auditorii) ARACIP sunt formati, din cate stiu eu, la nivel central, deci nu va mai fi loc de "sforariile" politice locale. Acestia desfasoara deja activitati asimilabile inspectiilor, prin auditurile periodice, iar punctajele sunt acordate conform unor proceduri clare, deci nu mai este prea mult loc pentru "persuasiuni" (nu vor disparea, asta e clar, dar... cat de cat...). Mai mult de atat, auditorii isi desfasoara activitatea in alte judete decat cele de resedinta, un motiv in plus sa fie, cat de cat, mai putin... partinici. Una peste alta, eu cred ca ar fi foarte bine. Ramane sa vedem in ce parte isi va apleca Senatul (forul decizional pentru aprobarea legii) urechea...
12 Feb, 11:26 concurs
Abuz in functie a comentat pentru articolul Demisii în conducerea liceelor „Eminescu“ şi „Victor Frunză“:
Cum a organizat directorul Scolii Gimnaziale nr 6 Rm. Sarat concursurile de bibliotecar si ingrijitor (atentie organele abilitate): data publicarii concursului (site-ul scolii) 08 ianuarie 2016; termenul limita de depunere a dosarelor 11 ianuarie 2016; data sustinerii primei probe 21 ianuarie 2016. HG 1027 din 2014 spune: art. 7 alin 1 ,, autoritatea sau instituția publică organizatoare are obligația să publice, cu cel puțin 15 zile lucrătoare înainte de data stabilită pentru prima probă a concursului pentru ocuparea unui post vacant,…”; art. 19 alin. 1,, in vederea participării la concurs, candidații depun dosarul de concurs în termen de 10 zile lucrătoare de la data afișării anunțului pentru ocuparea unui post vacant,….”. Si inca ceva: am cautat in istoricul portalului ,,posturi.gov.ro" si nu am gasit anuntul privind concursul pentru aceste posturi (obligatoriu sa se publice conform art. 7, alin. 5 din aceeasi HG). O fi si aceasta inca o neregula?
12 Feb, 10:53 desfiintarea inspectoratelor devine realitate?
Cornel a comentat pentru articolul Demisii în conducerea liceelor „Eminescu“ şi „Victor Frunză“:
http://www.gandul.info/stiri/inspectoratele-scolare-ar-putea-fi-desfiintate-15071807
Google PageRank Checker