26 de ani
de presa libera
Duminica, August 28, 2016 23:36 PM

Sanatate

Angajări la Spitalul Județean

de
Sanatate  |
09.04.2012, 21:00
1189

     În perioada 12-20 aprilie, Spitalul Județean de Urgență organizează o serie de concursuri în vederea angajării de personal medical și administrativ.

 

     Astfel, potrivit anunțurilor postate pe site-ul unității medicale, primul post scos la concurs este de economist gradul I, pentru Serviciul financiar-contabilitate care are loc pe 12 aprilie. În data de 18 aprilie se va ține concus pentru ocuparea unui post de asistent medical debutant pentru ATI, iar a doua zi, pentru unul care va lucra la Sterilizare OG.

     Ultima examinare va avea loc pe 20 aprilie, când sunt scoase la concurs un post de infirmieră debutantă pentru Secția Urologie și unul de îngrijitoare pentru Laboratorul de Radiologie și Imagistică. 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii! Fii primul care comenteaza in legatura cu acest articol!

Stiri Agerpres

Fotbal: Astra Giurgiu - FC Voluntari 1-1
Duminica, August 28, 2016 23:19 PM

Astra Giurgiu și FC Voluntari au terminat, duminică seara, la egalitate, scor 1-1 (0-0), într-o partidă din din etapa a 6-a a Ligii I de fotbal.

Ponta, despre candidatura la parlamentare: Eu am depus deja solicitarea la Organizația PSD din Gorj
Duminica, August 28, 2016 23:00 PM

Fostul premier Victor Ponta a anunțat, duminică, că a depus, la organizația PSD Gorj, solicitarea pentru candidatura sa la alegerile parlamentare.

Cluj: Administratorii rampei de deșeuri care a luat foc intenționează să depună plângere la poliție
Duminica, August 28, 2016 22:37 PM

Administratorii rampei temporare de deșeuri de lângă municipiul Cluj-Napoca, ce a fost cuprinsă de un incendiu duminică seară, intenționează să depună plângere la poliție, având suspiciunea că focul nu a izbucnit accidental.

Președintele PSD: George Maior mi-a spus că nu este interesat de funcția de prim-ministru
Duminica, August 28, 2016 22:17 PM

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat că în urma unei discuții avute cu ambasadorul României în SUA, George Cristian Maior, a reieșit că acesta nu este interesat de funcția de prim-ministru și respinge categoric orice dezbatere pe această temă.

Liviu Dragnea: Victor Ponta nu e liber de contract; deci PSD a hotărât - nu e transferabil
Duminica, August 28, 2016 22:10 PM

Președintele Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, a declarat că Victor Ponta nu este "transferabil", afirmația acestuia venind în contextul în care fostul premier a precizat recent, la rândul lui, că nu este tentat de un eventual "transfer" la un alt partid politic din România.

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
28 Aug, 15:56 urari
Camelia Gontescu Besliu a comentat pentru articolul Filică Baroian, ultimul mohican al Ansamblului Folcloric din Gura Teghii:
Felicitari, dragul meu coleg! Sa fii sanatos,sa ai putere de munca si sa te bucuri de roadele activitatilor tale-profesionale, culturale,familiale!
27 Aug, 22:15 Traian@yahoo.com
Traian a comentat pentru articolul Replica zilei, la Consiliul Local/Nicolae Șerban (PNL): ,,Până acum, Prestcom Serv a fost conectată la țâțele Primăriei“:
Omu are relatii peste tot,intrari peste intrari ca doar trebuie sa intervina pentru oamenii lui din simileasca!omu lui boscofura ,a fugit de la psd si s-a dus la pnl pentru ciolan mai bun! Domnu Primar sai dea pe mana la Dna si Diicot ! Acest consilier este partas la jaful lasat de bosco!Grup infractional organizat!
27 Aug, 21:59 dreptate@yahoo.com
ai dreptate a comentat pentru articolul Replica zilei, la Consiliul Local/Nicolae Șerban (PNL): ,,Până acum, Prestcom Serv a fost conectată la țâțele Primăriei“:
Ai perfecta dreptate observator! Jos Rromaniada lui bosmangleala ! Suntem sătui de ei!
Google PageRank Checker