25 de ani
de presa libera
Duminica, Noiembrie 29, 2015 14:15 PM

Sanatate

Angajări la Spitalul Județean

de
Sanatate  |
09.04.2012, 21:00
1181

     În perioada 12-20 aprilie, Spitalul Județean de Urgență organizează o serie de concursuri în vederea angajării de personal medical și administrativ.

 

     Astfel, potrivit anunțurilor postate pe site-ul unității medicale, primul post scos la concurs este de economist gradul I, pentru Serviciul financiar-contabilitate care are loc pe 12 aprilie. În data de 18 aprilie se va ține concus pentru ocuparea unui post de asistent medical debutant pentru ATI, iar a doua zi, pentru unul care va lucra la Sterilizare OG.

     Ultima examinare va avea loc pe 20 aprilie, când sunt scoase la concurs un post de infirmieră debutantă pentru Secția Urologie și unul de îngrijitoare pentru Laboratorul de Radiologie și Imagistică. 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii! Fii primul care comenteaza in legatura cu acest articol!

Stiri Agerpres

ÎNCĂLZIRE CLIMATICĂ COP 21: Lanț uman pe un bulevard din Paris împotriva "stării de urgență climatice"
Duminica, Noiembrie 29, 2015 14:05 PM

Sute de persoane au format duminică un lanț uman pe un bulevard din estul Parisului, în ciuda interdicției autorităților de a protesta, pentru a condamna 'starea de urgență privind schimbările climatice' înaintea reuniunii din capitala Franței a celor peste 150 de lideri mondiali pentru conferința ONU asupra climei, conform AFP.

Turcia va ajuta UE în criza migranților în schimbul unui sprijin financiar și a reluării negocierilor de aderare (proiect de concluzii)
Duminica, Noiembrie 29, 2015 14:00 PM

Turcia va ajuta Uniunea Europeană să gestioneze fluxul de migranți, care a pus sub semnul întrebării viitorul zonei Schengen, în schimbul unui ajutor financiar și a reluării discuțiilor privind aderarea țării la UE, potrivit unui proiect de concluzii ale summitului UE-Turcia, prevăzut pentru duminică după-amiază la Bruxelles, relatează Reuters.

CNADNR alocă până la 5 milioane de lei, fără TVA, pentru servicii de supraveghere a lucrărilor variantei de ocolire Satu Mare
Duminica, Noiembrie 29, 2015 13:52 PM

Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România (CNADNR) organizează licitație deschisă pentru atribuirea unui contract cu o valoare estimată între 4,36 și 5,15 milioane lei, fără TVA, pentru servicii de supraveghere a lucrărilor variantei de ocolire Satu Mare, potrivit unui anunț de participare publicat în Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP).

IGPR: Peste 70 de membri ai unor grupări infracționale, reținuți în ultimele două săptămâni
Duminica, Noiembrie 29, 2015 13:43 PM

Peste 500 de polițiști au efectuat în ultimele două săptămâni 39 de acțiuni operative pentru destructurarea unor grupări infracționale, în urma cărora 73 de persoane au fost reținute sau arestate, iar trei au fost puse sub control judiciar, se arată într-un comunicat transmis, duminică, de Inspectoratul General al Poliției Române.

Coloană de mașini pe DN 1 în zona stațiunilor de pe Valea Prahovei
Duminica, Noiembrie 29, 2015 13:36 PM

Traficul rutier este îngreunat duminică după amiază pe DN 1 în zona stațiunilor montane de pe Valea Prahovei, mașinile rulând pe tronsoanele aglomerate cu viteză redusă.

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
29 Nov, 08:13 delegatie
eu a comentat pentru articolul Geta Burducea din nou „repetentă“, trădată de tasta ENTER:
Cine?
29 Nov, 00:49 Ingrijorare
Un cadru didactic a comentat pentru articolul Geta Burducea din nou „repetentă“, trădată de tasta ENTER:
Nu cred ca trebuie sa judecam noi pe alti oameni si hotararile lor. Mai lasati-o in pace pe d -na Burducea ca isi poate purta singura de grija .Vedeti-de treburile voastre si nu mai aveti grija altuia.va fi sau nu va fi in continuare este treaba ei.
28 Nov, 22:00 g
DAN a comentat pentru articolul Boșcodeală, reacție la mitingul de vineri: a sunat o slugă (a lui Ciolacu) și a dat un interviu:
Un nesimtit, un hot, un mincinos, un penal !
Google PageRank Checker