25 de ani
de presa libera
Sambata, Mai 30, 2015 15:17 PM

Sanatate

Angajări la Spitalul Județean

de
Sanatate  |
09.04.2012, 21:00
1171

     În perioada 12-20 aprilie, Spitalul Județean de Urgență organizează o serie de concursuri în vederea angajării de personal medical și administrativ.

 

     Astfel, potrivit anunțurilor postate pe site-ul unității medicale, primul post scos la concurs este de economist gradul I, pentru Serviciul financiar-contabilitate care are loc pe 12 aprilie. În data de 18 aprilie se va ține concus pentru ocuparea unui post de asistent medical debutant pentru ATI, iar a doua zi, pentru unul care va lucra la Sterilizare OG.

     Ultima examinare va avea loc pe 20 aprilie, când sunt scoase la concurs un post de infirmieră debutantă pentru Secția Urologie și unul de îngrijitoare pentru Laboratorul de Radiologie și Imagistică. 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii! Fii primul care comenteaza in legatura cu acest articol!

Stiri Agerpres

Kovacs: Fără să ne schimbăm scopurile pe termen lung, trebuie să strângem legătura între UDMR și comunitățile locale
Sambata, Mai 30, 2015 15:04 PM

Președintele executiv al UDMR, Kovacs Peter, ales cu majoritate de voturi de Consiliul Reprezentanților Unionali, sâmbătă, la Târgu Mureș, a declarat că noul Prezidiu Executiv trebuie să găsească noi căi pentru a strânge legătura între UDMR și comunitățile locale maghiare, fără însă a-și schimba scopurile propuse pe termen lung.

Schimbarea de sex a devenit gratuită în sistemul medical din Argentina
Sambata, Mai 30, 2015 15:01 PM

Procedurile chirurgicale de schimbare de sex și tratamentele hormonale au devenit gratuite în Argentina, după aprobarea dată vineri de Ministerul Sănătății din această țară a unei soluții de punere în aplicare a Legii cu privire la identitatea de gen, informează AFP.

REPORTAJ Tulcea: Ziua Olimpică, marcată la Chilia Veche
Sambata, Mai 30, 2015 14:14 PM

Aproape 100 de sportivi înscriși la zece cluburi din țară au participat sâmbătă la cea de a IV-a ediție a "Cupei Dunării" din satul Chilia Veche, județul Tulcea, evenimentul incluzând și crosul organizat cu prilejul Zilei Olimpice.

Andreea Mitu, calificată în optimile de finală la Roland Garros
Sambata, Mai 30, 2015 14:04 PM

Jucătoarea română de tenis Andreea Mitu (23 ani) s-a calificat în optimile de finală ale turneului de Mare Șlem de la Roland Garros, după ce a învins-o în două seturi, 7-5, 6-4, pe italianca Francesca Schiavone, într-o partidă disputată sâmbătă în capitala Franței.

Gorghiu: Este important să gestionăm tema moțiunii de cenzură și să o aducem în dezbatere publică
Sambata, Mai 30, 2015 13:57 PM

Copreședintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat sâmbătă, la Galați, că la moțiunea de cenzură, înainte de a discuta despre aritmetica votului, este foarte importantă gestionarea temei și aducerea ei în dezbatere publică.

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
30 May, 09:27 o alta afacere pt ei
un om de rand a comentat pentru articolul Ionescu și Olariu, cu mâna sus alături de Boșcodeală pentru WC-ul de 3 miliarde de lei:
Toaletele scolilor de elita din buricul orasului stiti cum sunt, domnule primar? Sub orice critica, va spun eu, dar construiti dupa norme europene, pe banii din care 3 sferturi va aluneca in buzunare, in cartierul care va voteaza. Adica, e la mintea oricui ca va pregatiti... electoratul. Ati asfaltat Mihai Viteaza ca sa vi sa ridice osanale, iar pe strazile sin centrul orasului ati pus "plombe" .(vezi str. Visinului, strada copilariei dvs).
30 May, 08:29 urbis
jean a comentat pentru articolul Bani publici pentru un avocat care să-l scoată basma curată pe directorul Burada de la URBIS:
nimic de comentat, hotie a drumul mare , frumoasa propunere a SRI-ului, păcat ca nu este luată de nimeni in seama
29 May, 21:38 Fiți serioși!
Emil Grigoraș a comentat pentru articolul Ionescu și Olariu, cu mâna sus alături de Boșcodeală pentru WC-ul de 3 miliarde de lei:
Fiți serioși oameni buni! Votul contra chiar dacă nu e correct e împotriva lui Boșcodeală. Mergeți la școala respectivă să vă convingeți că civilizația unui popor se cunoaște la WC. Doar nu e ca cel „modernizat” din piață, e de „nivel european!” Poate că studiul de fezabilitate presupune inițierea unui closet cu ștergătoare automate la cur. Poate că avem de a face cu un pasaj subteran pentru protecție în timpul iernii. De ce nu vă documentați ca lumea? Elevii trebuie să-și facă nevoile, să tragă o țigară eventual. Unde? într-un closet de „nivel European”,eventual și cu niște fotolii pentru profesori...
Google PageRank Checker