25 de ani
de presa libera
Marti, Octombrie 13, 2015 16:34 PM

Sanatate

Angajări la Spitalul Județean

de
Sanatate  |
09.04.2012, 21:00
1178

     În perioada 12-20 aprilie, Spitalul Județean de Urgență organizează o serie de concursuri în vederea angajării de personal medical și administrativ.

 

     Astfel, potrivit anunțurilor postate pe site-ul unității medicale, primul post scos la concurs este de economist gradul I, pentru Serviciul financiar-contabilitate care are loc pe 12 aprilie. În data de 18 aprilie se va ține concus pentru ocuparea unui post de asistent medical debutant pentru ATI, iar a doua zi, pentru unul care va lucra la Sterilizare OG.

     Ultima examinare va avea loc pe 20 aprilie, când sunt scoase la concurs un post de infirmieră debutantă pentru Secția Urologie și unul de îngrijitoare pentru Laboratorul de Radiologie și Imagistică. 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii! Fii primul care comenteaza in legatura cu acest articol!

Stiri Agerpres

Prahova: DNA a prelungit controlul judiciar față de Sebastian Ghiță și Mircea și Vlad Cosma în dosarul Herțanu
Marti, Octombrie 13, 2015 16:30 PM

Procurorii DNA Ploiești au dispus, marți, prelungirea cu încă 60 de zile a măsurii controlului judiciar luată față de deputații Sebastian Ghiță și Vlad Cosma și de președintele suspendat al CJ Prahova, Mircea Cosma în dosarul Herțanu.

Legea irigațiilor a fost adoptată de Camera Deputaților
Marti, Octombrie 13, 2015 16:27 PM

Deputații au adoptat marți proiectul legislativ privind unele măsuri de organizare a activității de îmbunătățiri funciare, așa-numita Lege a irigațiilor, prin care se alocă peste un miliard de euro în perioada 2016-2020 pentru reabilitarea sistemului național de irigații.

Bacău: Anca Sigartău a revenit asupra demisiei din funcția de director al Teatrului Municipal Bacovia
Marti, Octombrie 13, 2015 16:24 PM

Anca Sigartău și-a retras demisia din funcția de director al Teatrului Municipal Bacovia, înaintată Consiliului Local lunea trecută, a declarat, pentru AGERPRES, Romeo Stavarache, primarul Bacăului.

Apa rezultată din creșterea nivelului oceanelor ar acoperi Miami și New Orleans (studiu)
Marti, Octombrie 13, 2015 16:21 PM

Indiferent ce măsuri s-ar lua pentru a lupta împotriva încălzirii climatice, Miami, New Orleans și alte orașe din Statele Unite ar fi acoperite de apă ca urmare a creșterii nivelului oceanelor, se arată într-un studiu apărut luni și preluat de AFP.

AEP: Votul prin corespondență poate fi extins și pentru cetățenii cu drept de vot din țară
Marti, Octombrie 13, 2015 16:12 PM

Autoritatea Electorală Permanentă (AEP) consideră că votul prin corespondență poate fi extins și implementat treptat și pentru cetățenii cu drept de vot din țară, care din motive obiective nu se pot prezenta la urne în ziua scrutinului, în funcție de deciziile politice și de evaluarea impactului implementării acestui tip de vot alternativ cu ocazia alegerilor parlamentare din anul 2016.

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
13 Oct, 11:47 nu cred
ionescu a comentat pentru articolul Cum au șters pesediștii ghilimelele din sintagma ,,partidul penalilor“:
Nu cred că dumininică au fost alegeri în PSD ci un fel de referendum cu „da” și „nu”. Nu cred că la Buzău, în mediul rural în special, acțiunea a fost tratată cu EVENIMENT. Nu cred că era o vreme mai bună ca cea de duminică, când nici un câine nu era de dat afară din casă. Nu cred în nici un fel de rezultat pozitiv. Nu cred nici în acea cifră fixă de 10000 voturi contra...Nu cred în corectitudinea „referendumului”.
13 Oct, 11:02 cateva secunde inainte de declamnsarea vietii
aurel anghel a comentat pentru articolul Despre 18 secunde „istorice“/Primul gong din istoria Teatrului „George Ciprian“!:
Articolelele lui Marin Ifrim despre viata teatrului buzoian alcatuiesc un fapt de cultura pentru care il felicit sincer.experientele sale culturale ii consolideaza pozitia de lider cultural.Sunt bucuros sa mentionez ca blocarea temporara in lift catre cer a avut efecte benefice, scriitorul a iesit din clipa prezentata in carte si mai puternic si mai harnic si mai hotarat! Felicitariinca o data!
12 Oct, 20:05 Sudentul anului de pe Alte Continente
Cristina a comentat pentru articolul Buzoianca Viorica Conțu, desemnată „Studentul Anului pe Alte Continente” după o cercetare privind cauzele bolii Parkinson:
Nu inteleg rolul directorului Hasdeului in pregatirea elevei Viorica Raluca Contu.
Google PageRank Checker