Teatrul „George Ciprian” găzduieşte pe 21 septembrie, de la ora 19,00, spectacolul „O relaţie des­chisă”, de Dario Fo şi Franca Rame. Este vorba despre o producţie a Teatrul de Artă Bucureşti, în regia Anei Ioana Macaria, avându-i în distribuţie pe Andreea Bibiri şi Lucian Pavel.

Spectacolul, nerecomandat persoanelor sub 16 ani, spune povestea unei femei care povesteşte des­pre criza de cuplu prin care a trecut, aducându-şi (la propriu) soţul în scenă. După numeroase tentative de sinucidere, din cauza aventurilor lui extraconjugale, femeia acceptă ­pro­punerea soţului de a avea o relaţie deschisă, de a continua să rămână cei mai buni prieteni căsătoriţi fiind, în timp ce au o viaţă intimă în afara căsniciei. Certurile continuă. Ea nu poate accepta în fapt ceea ce acceptase verbal. Într-un târziu, îşi dobândeşte forţa interioară de a se elibera emoţional din căsnicie şi se îndrăgosteşte de alt bărbat: bărbatul perfect.

Iar rolurile se inversează. În noii termeni, soţul nu mai acceptă relaţia deschisă.

În piesa lui Dario Fo şi a Francăi Rame, soţia e “dramaturgul” întregii întâmplări şi regizorul “punerii în scenă” a povestirii, chiar dacă personajul-soţ încearcă să se revolte pe alocuri. De ce nu spune el povestea? O să înţelegeţi abia în finalul spectacolului.

Spectacolul „O relaţie deschisă” se joacă la Buzău în cadrul celei de a III-a ediţii a Festivalului Internaţional de Teatru Independent de Comedie COMIC 7 B. Preţul unui bilet este 50 lei. Biletele se găsesc la casa de bilete şi la agenţia  Teatrului ,,George Ciprian”, precum şi la numărul de telefon 0723.429.264.

LĂSAȚI UN MESAJ

Scrieți comentariul dvs.
Introduceți numele dvs.