S-a remarcat timp de şase ani în formaţia buzoiană Undercover, cunoscută pentru concertele de coveruri, iar acum hitul „Don’t be so hard on Yourself”  i-a adus celebritatea şi a ­propulsa­t-o mai departe într-o nouă etapă a showului Vocea României.  Buzoianca Claudia Popină s-a hotărât anul acesta să îşi încerce talentul muzical în cadrul emisiunii unde antrenori sunt Tudor Chirilă, Andra, Smiley şi Irina Rimes, şi i-a convins pe doi dintre artişti să îşi întoarcă scaunul la interpretarea piesei lui Jess Glynne.

Primul care a fost hotărât să o ia în echipă a fost Tudor Chirilă, artistul asemănând vocea Claudiei au cea a a marei cântăreţe Cher. „Ai o voce asemănătoare cu a cântăreţei Cher, ce se plimbă între genurile pop şi rock, aş putea să fac ceva foarte interesant cu tine”, a spus Tudor. În schimb, argumentele Andrei au convins-o pe Claudia să treacă în echipa artistei, ce a punctat că ea posedă o atitudine şi o voce extrem de puternică, şi că de aceea ar vedea-o în echipa ei.  „Mi-a plăcut maxim vocea ta şi simt că pot face mult mai multe pentru tine, pentru vocea ta. Eu îl apreciez pe Tudor, dar am venit aici să dovedesc că sunt mai bună decât el”, i-a spus Andra buzoiencei.

„Să nu uităm că Rolling Stones a început cântând coveruri”   

Tudor Chirilă a întrebat-o pe Claudia dacă mai cântă undeva în parelel cu încercarea ei de a cuceri celebritatea la acest show, iar artista de 28 de ani a recunoscut că face parte dintr-o trupă de coveruri, deşi ştie că el nu este de acord cu astfel de trupe.

„Cânt într-o formulă de coveruri, dar ştiu că nu eşti de acord cu acest tip de muzică”, a spus buzoianca. În replică, Tudor i-a explicat că el nu urăşte orice cover, ci doar artistul care vrea să se promoveze numai cu acest gen muzical. „Sunt trupe celebre care au început aşa, dar ideea mea principală cu care am stârnit mii de critici a fost că o voce nu trebuie să cânte doar acest gen. El vine în completarea unei cariere. Atât! Să nu uităm că Rolling Stones a început cântând coveruri”, a spus Chirilă.

Claudia Popină a ales să facă parte din echipa Andrei, aşa că rămâne să vedem cum va face parte provo­cărilor muzicale în următoarea etapă a showului Vocea României.

DISTRIBUIȚI
loading...