27 de ani
de presa libera
Luni, Iunie 26, 2017 06:43 AM

Monden

Amadeus, tur de forță la emisiunile de divertisment

de Silvia HERGHELEGIU
Monden  |
10.04.2017, 00:00
969

• Patricia, Andreea, Naomi și Bianca și-au promovat ultimele proiecte muzicale

   Într-o dimineață la Răzvan și Dani, după-amiază la o șuetă cu Cove, pe seară pe aceeași canapea cu Mihai Morar și a doua zi, de la capăt! Asta se întâmplă în cazul celor patru fete frumoase și talentate de la Amadeus, care, de câteva zile, se află într-un adevărat maraton de forță la emisiunile de divertisment, promovându-și ulti­­mele două piese din re­per­toriu. Dacă pentru tributul adus  le­gen­darei trupe Guns N’Roses fetele au avut costumații hard-rock, melodia beneficiind și de un videoclip ce face senzație pe canalele de profil, pentru colaborarea cu artistul francez cele patru fete au optat pentru costumații albe, în ton cu mesajul sensibilei melodii. Mai mult, pentru piesa „L’ange de mes rêves“, fetele au întărit echipa chiar cu Kévin Magalhães în persoană, aceasta după ce au făcut același lucru și la televiziunile franceze, la lansarea piesei, în ur­mă cu câteva luni. Kevin Ma­galhães a fost concurent al showului X Factor și le-a ur­mărit evoluția artistică impresionantă o bună perioadă de timp, după care le-a contactat, prin e-mail, propunându-le o colaborare. Astfel a luat naș­tere piesa „L’ange de mes rêves“, pentru care trupa Amadeus a susținut instrumentația deose­bit de sensibilă, cu care au venit,  zilele acestea, și în emisiuni. Fetele au amintit în cadrul interviurilor și de scurta vizită în Dubai, unde au avut onoarea să fie în preajma renumitei artiste internațio­­nale Lara Fa­bian, dar și de Richard Clayderman, în concertul căruia au cântat în deschidere și au primit felicitări de la artist pentru prestațiile de pe scenă.

Comentarii

Acest articol nu are comentarii! Fii primul care comenteaza in legatura cu acest articol!

Stiri Agerpres

Liberalii se reunesc pentru a stabili delegația și mandatul cu care merg la Palatul Cotroceni
Luni, Iunie 26, 2017 06:02 AM

Liberalii vor stabili luni delegația care va merge la consultările de la Palatul Cotroceni în vederea desemnării noului premier și mandatul acesteia, a declarat săptămâna trecută președintele PNL, Ludovic Orban.

Consultări la Palatul Cotroceni cu partidele parlamentare pentru desemnarea unui nou premier
Luni, Iunie 26, 2017 05:52 AM

Partidele parlamentare sunt invitate luni, la Palatul Cotroceni, pentru consultări cu președintele Klaus Iohannis în vederea desemnării unui candidat pentru funcția de prim-ministru.

Rezultatele la Evaluarea Națională vor fi afișate luni
Luni, Iunie 26, 2017 05:48 AM

Rezultatele la Evaluarea Națională vor fi afișate luni până la ora 16,00, potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educației Naționale.

Fostul ambasador al României în Italia va fi audiat la Comisia de anchetă privind alegerile din 2009
Luni, Iunie 26, 2017 05:46 AM

Fostul ambasador al României la Roma în timpul alegerilor prezidențiale din anul 2009 Răzvan Rusu va fi audiat luni de către Comisia parlamentară de anchetă privind alegerile prezidențiale din 2009, a anunțat săptămâna trecută președintele comisiei, Mihai Fifor.

Social-democrații vor anunța luni numele noului premier; va fi validat la Comitetul Executiv
Luni, Iunie 26, 2017 05:30 AM

Social-democrații vor anunța luni numele noului premier, acesta urmând a fi validat de Comitetul Executiv Național care se va reuni la Palatul Parlamentului, după ce moțiunea de cenzură "România nu poate fi confiscată. Apărăm democrația și votul românilor" a fost adoptată miercuri în plenul reunit al Parlamentului.

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
25 Jun, 21:06 Adevarata drama
mihalcea florina a comentat pentru articolul UPDATE Cardiologul Adrian Negoiță, găsit decedat, sâmbătă dimineață, la locuința de la munte:
Dumnezeu sa-l odihneasca in PACE!
25 Jun, 21:02 Romania intre doi "ticalosi "
Chiriac Cristina a comentat pentru articolul România, între doi „ticăloși“ *):
Sunt de acord ca amandoi sunt niste ticalosi ,ca Romania nu va deveni un stat de drept atata timp cat cei doi o vor conduce.....e pacat de romanii care nu sunt informati si voteaza cu ei in speranta ca va fi mai bine.
25 Jun, 16:25 funcția de dr
ilie a comentat pentru articolul Peste 70 de posturi de directori de școli, scoase la concurs la Buzău:
La mine la scoală directorul nu stie sa trimită un mail, sa facă un tabel, mereu e reclamat....si nimic..nimic ..si multe alte simplitati si incapacitatidin partea lui...colegii, nimic si ei..nu spun, bineînțeles . NIMIC!de teama răzbunării acestuia.Dar ei nu intelleg ca nu are ce sa le facă.Cât sa fii de indiferent?!
Google PageRank Checker