27 de ani
de presa libera
Sambata, Octombrie 21, 2017 14:57 PM

Monden

Amadeus, tur de forță la emisiunile de divertisment

de Silvia HERGHELEGIU
Monden  |
10.04.2017, 00:00
1055

• Patricia, Andreea, Naomi și Bianca și-au promovat ultimele proiecte muzicale

   Într-o dimineață la Răzvan și Dani, după-amiază la o șuetă cu Cove, pe seară pe aceeași canapea cu Mihai Morar și a doua zi, de la capăt! Asta se întâmplă în cazul celor patru fete frumoase și talentate de la Amadeus, care, de câteva zile, se află într-un adevărat maraton de forță la emisiunile de divertisment, promovându-și ulti­­mele două piese din re­per­toriu. Dacă pentru tributul adus  le­gen­darei trupe Guns N’Roses fetele au avut costumații hard-rock, melodia beneficiind și de un videoclip ce face senzație pe canalele de profil, pentru colaborarea cu artistul francez cele patru fete au optat pentru costumații albe, în ton cu mesajul sensibilei melodii. Mai mult, pentru piesa „L’ange de mes rêves“, fetele au întărit echipa chiar cu Kévin Magalhães în persoană, aceasta după ce au făcut același lucru și la televiziunile franceze, la lansarea piesei, în ur­mă cu câteva luni. Kevin Ma­galhães a fost concurent al showului X Factor și le-a ur­mărit evoluția artistică impresionantă o bună perioadă de timp, după care le-a contactat, prin e-mail, propunându-le o colaborare. Astfel a luat naș­tere piesa „L’ange de mes rêves“, pentru care trupa Amadeus a susținut instrumentația deose­bit de sensibilă, cu care au venit,  zilele acestea, și în emisiuni. Fetele au amintit în cadrul interviurilor și de scurta vizită în Dubai, unde au avut onoarea să fie în preajma renumitei artiste internațio­­nale Lara Fa­bian, dar și de Richard Clayderman, în concertul căruia au cântat în deschidere și au primit felicitări de la artist pentru prestațiile de pe scenă.

Comentarii

Acest articol nu are comentarii! Fii primul care comenteaza in legatura cu acest articol!

Stiri Agerpres

Actrița Olga Tudorache a fost înmormântată cu onoruri militare
Sambata, Octombrie 21, 2017 14:42 PM

Actrița Olga Tudorache a fost înmormântată sâmbătă, cu onoruri militare, la Cimitirul Bellu.

Dobre: ANAF va începe în scurt timp un control pentru a identifica toate companiile ce au avut contract cu Omnia Turism
Sambata, Octombrie 21, 2017 14:36 PM

Agenția Națională de Administrare Fiscală va începe în scurt timp un control pentru a identifica toate companiile care au avut contract cu Omnia Turism, control care ar putea să fie finalizat în maximum două luni, a declarat, sâmbătă, ministrul Turismului, Mircea Titus Dobre.

Consumul unei cantități mici de alcool ne îmbunătățește pronunția într-o limbă străină (studiu)
Sambata, Octombrie 21, 2017 14:33 PM

Abuzul de alcool este, evident, nociv pentru sănătate. Cu toate acestea, consumul unei cantități mici poate îmbunătăți pronunția într-o conversație într-o limbă străină, au arătat cercetători britanici și olandezi într-un nou studiu publicat la 18 octombrie în revista Journal of Psychopharmacology.

Retro Parada Toamnei - sâmbătă și duminică în 27 de orașe din România
Sambata, Octombrie 21, 2017 14:11 PM

Retro Parada Toamnei, un eveniment care încheie sezonul 2017, se desfășoară sâmbătă și duminică în 27 de orașe din România.

Afganistan: Cel puțin 56 de morți în atentatul comis împotriva unei moschei șiite la Kabul (nou bilanț)
Sambata, Octombrie 21, 2017 14:05 PM

Atentatul comis vineri seara de gruparea jihadistă Statul Islamic (SI) împotriva unei moschei șiite din Kabul s-a soldat cu 56 de morți și 55 de răniți, potrivit unui nou bilanț furnizat de Ministerul de Interne afgan, relatează AFP.

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
21 Oct, 00:13 Fara pile!
O.Ureche a comentat pentru articolul Concursul pentru şefia Bibliotecii Judeţene se reia, după ce ambilor candidaţi li s-au respins dosarele:
Oamenii cei mai priceputi,bine pregatiti si cu aptitudini certe trebuie sa ajunga in aceste functii!
20 Oct, 19:40 carte
nick a comentat pentru articolul O legendă a handbalului s-a întors acasă / Eroii finalei de la Berlin, Cornel Penu şi Ştefan Birtalan, întâlnire emoţionantă cu publicul buzoian:
Felicitari ! A fost unul din idolii tineretii mele. Din cauza unor probleme personale nu am putut participa la intalnirea de la Hasdeu. Cum pot procura 2 carti scrise de Penu. Cu multumiri !
20 Oct, 19:31 Intalnirea cu un sportiv de geniu!
Un admirator a comentat pentru articolul O legendă a handbalului s-a întors acasă / Eroii finalei de la Berlin, Cornel Penu şi Ştefan Birtalan, întâlnire emoţionantă cu publicul buzoian:
Felicitari pentru intreaga cariera, d-nule Penu! Imi pare rau ca nu am participat la intalnire! Mi-as fi dorit sa-l vad! Pacat insa de faptul ca terenurile de fotbal si baschet din curtea liceului Hasdeu, care odinioara erau pline, chiar si in zilele de vacanta sau weekend acum putrezesc in paragina!
Google PageRank Checker