27 de ani
de presa libera
Sambata, August 19, 2017 23:19 PM

Monden

Amadeus, tur de forță la emisiunile de divertisment

de Silvia HERGHELEGIU
Monden  |
10.04.2017, 00:00
1017

• Patricia, Andreea, Naomi și Bianca și-au promovat ultimele proiecte muzicale

   Într-o dimineață la Răzvan și Dani, după-amiază la o șuetă cu Cove, pe seară pe aceeași canapea cu Mihai Morar și a doua zi, de la capăt! Asta se întâmplă în cazul celor patru fete frumoase și talentate de la Amadeus, care, de câteva zile, se află într-un adevărat maraton de forță la emisiunile de divertisment, promovându-și ulti­­mele două piese din re­per­toriu. Dacă pentru tributul adus  le­gen­darei trupe Guns N’Roses fetele au avut costumații hard-rock, melodia beneficiind și de un videoclip ce face senzație pe canalele de profil, pentru colaborarea cu artistul francez cele patru fete au optat pentru costumații albe, în ton cu mesajul sensibilei melodii. Mai mult, pentru piesa „L’ange de mes rêves“, fetele au întărit echipa chiar cu Kévin Magalhães în persoană, aceasta după ce au făcut același lucru și la televiziunile franceze, la lansarea piesei, în ur­mă cu câteva luni. Kevin Ma­galhães a fost concurent al showului X Factor și le-a ur­mărit evoluția artistică impresionantă o bună perioadă de timp, după care le-a contactat, prin e-mail, propunându-le o colaborare. Astfel a luat naș­tere piesa „L’ange de mes rêves“, pentru care trupa Amadeus a susținut instrumentația deose­bit de sensibilă, cu care au venit,  zilele acestea, și în emisiuni. Fetele au amintit în cadrul interviurilor și de scurta vizită în Dubai, unde au avut onoarea să fie în preajma renumitei artiste internațio­­nale Lara Fa­bian, dar și de Richard Clayderman, în concertul căruia au cântat în deschidere și au primit felicitări de la artist pentru prestațiile de pe scenă.

Comentarii

Acest articol nu are comentarii! Fii primul care comenteaza in legatura cu acest articol!

Stiri Agerpres

Campionatul Angliei - Arsenal Londra, învinsă în deplasare
Sambata, August 19, 2017 23:07 PM

Echipa Arsenal Londra a fost învinsă la limită în deplasare, cu scorul de 1-0, de formația Stoke City, într-o partidă din cadrul etapei a 2-a a campionatului de fotbal al Angliei, disputată sâmbătă seara.

Ludovic Orban: Actualul guvern distribuie resurse pe care nu le are
Sambata, August 19, 2017 22:28 PM

Președintele Partidului Național Liberal (PNL), Ludovic Orban, și-a manifestat, sâmbătă, îngrijorarea față de creșterea gradului de îndatorare al României, el afirmând că actualul guvern "distribuie resurse pe care nu le are".

Ciclism: Turul Spaniei - Rohan Dennis, lider după prima etapă
Sambata, August 19, 2017 22:19 PM

Cea de-a 72-a ediție a Turului ciclist al Spaniei a debutat sâmbătă, la Nimes (Franța), cu un contra-cronometru pe echipe, pe distanța de 13,7 km, la finalul căruia australianul Rohan Dennis a preluat tricoul roșu rezervat liderului clasamentului general.

Torje și Grozav au marcat în campionatul Turciei
Sambata, August 19, 2017 21:36 PM

Jucătorii români Gabriel Torje și Gheorghe Grozav au marcat câte un gol pentru echipa lor, Karabukspor, în partida câștigată pe teren propriu, cu scorul de 3-1, în fața formației Istanbul Basaksehir, sâmbătă, în cadrul etapei a doua a campionatului de fotbal al Turciei.

Proetnica: Zeci de copii și-au pus la încercare imaginația în cadrul unor ateliere creative diverse
Sambata, August 19, 2017 21:20 PM

Zeci de copii s-au perindat, timp de două zile, în cetatea Sighișoarei, în cadrul unor ateliere creative unde, indiferent de etnie, s-au aflat împreună cu reprezentanții Asociației Lumea Bună, aflați pentru prima oară la "Proetnica", festival aflat acum la cea de-a XV-a ediție.

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
19 Aug, 22:24 Incredibil
Ionescu o a comentat pentru articolul Florina Stoian, revocată prin fax de ministrul Educației:
Nu cred!!E o farsă!!!????
19 Aug, 22:04 Despre revocari
Profesor,fost director a comentat pentru articolul Florina Stoian, revocată prin fax de ministrul Educației:
Orice nas isi are nașul
19 Aug, 20:05 Genunche
Vica a comentat pentru articolul Florina Stoian, revocată prin fax de ministrul Educației:
Ministrul, in loc sa se intereseze de manuale si inceperea in bune conditii a noului an scolar s-a gandit la o noua prostie- revocarea celor 13 inspectori generali. Domnule prim mimistru , acesta este motivul sa-l destituiti pe Liviu Pop, daca se poate, tot prin fax. Liderii de sindicat ce fac? Sau le este frica de ,,sef``? Noi l-am facut ministru, cu cotizatia de la sindicat!
Google PageRank Checker