„Contează că, de-a lungul celor 18 ani, noi am avut multe de spus, numai prin muzică!“. Acesta a fost mesajul adresat de li­dera trupei Amadeus, buzoianca Andreea Runceanu, la prezentarea ultimei piese, în cadrul emisiunii matinale coordonată de Răzvan Simion şi Dani Oţil.

Cele patru fete au anunţat că data de 10 februarie coincide cu împlinirea a 18 ani de la prima apariţie tv în formula Amadeus. Andreea a subliniat că longevitatea trupei se datorează respectului câştigat de fete, chiar dacă formula nu a fost tot timpul aceeaşi, dar ele s-au evidenţiat doar prin muzică, lăsând la o parte bârfele, mondenităţile şi scandalurile din showbiz.

„Toată celebritatea câştigată în timp a avut la bază respect, ­ca­litate, muzică şi un iniţiator sau promotor norocos, domnul Adrian Oredan. Lui îi mulţumim astăzi că, pe 10 februarie, în urmă cu exact 18 ani, apăream pe micile ecrane. El a sprijinit acest grup atunci, a fost iniţiatorul nostru şi lui îi sunt recunos­cătoare pe deplin. Uneori, nicio căsnicie nu durează atât, iar noi cântăm şi azi cu succes, după 18 ani, pentru că demonstrăm totul, prin muzică. Ne dorim ca la aniversarea aceasta specială să continuăm să fim perfecţi, aşa cum este şi titlul piesei cu care sărbătorim momentul“, a punctat Andreea.

Stela Enache, personaj principal al clipului „Perfect“   

Şi buzoianca Patricia Cimpoiaşu a adăugat că piesa reprezintă mesajul potrivit pentru ceea ce există între fete acum, de când cu venirea Laurei în trupă.

„Melodia aceasta (n.r., „Perfect”) este despre relaţia perfectă, despre colegii perfecţi, despre părinţii perfecţi, despre ideea că totul continuă perfect şi după un moment greu. Şi perfecţiunea reprezintă chiar prezenţa îndrăgitei vedete Stela Enache, interpreta piesei <Ani de liceu>, melodie care a devenit nemuritoare odată cu filmul <Liceenii> (1986). Stela Enache (68 de ani) apare în videoclipul nostru alături de partenerul ei de scenariu, domnul Viorel Rădulescu. Cei doi apar începutul videoclipului, bucurându-se de momentele împreună, uitându-se în albumul cu fotografii de ­fa­milie, în care noi apărem ca fiind cele patru fiice ale lor. La un moment dat însă, în timp ce dansau, soţul dispare, iar ea conştientizează realitatea: erau, de fapt, amintiri, el nemaifiind în viaţă. Chiar şi după moarte, iubirea lor nu şi-a pierdut din intensitate. În videoclip e un moment când se face linişte şi se aud bătăile inimii ei, fapt ce transmite un sentiment apăsător de singurătate. Atunci apărem noi, fiicele, şi reuşim să îi alinăm durerea”, a declarat buzoianca Patricia Cimpoiaşu.