27 de ani
de presa libera
Sambata, Aprilie 29, 2017 00:52 AM

Monden

Alexandru Petcu se lansează cu (un)… Jaguar (VIDEO)

de Silvia HERGHELEGIU
Monden  |
06.03.2017, 00:00
1377

► Este titlul ultimei piese ale traperului care s-a transformat complet de când trăieşte în Capitală

► Din noiembrie şi până acum, aceasta este cea de-a şasea piesă a lui Alexander, care adună la fiecare proiect mii de vizualizări

   Mai ieri cânta despre dragoste şi tradiţiile populare pe scenă, însă astăzi, la 22 de ani, Alexandru Petcu este un artist complet schimbat, ce vorbeşte în versurile pieselor sale despre bani, maşini de lux şi viaţa de cartier. Cunoscut acum sub numele de „Alexander“, buzoianul lansează piese aproape săptămânal, pe bandă rulantă, cu videoclipuri la pachet, ultima, postată zilele trecute, purtând numele ,,Jaguar”.

   „La acest proiect muzical, am colaborat cu PURP Divine, Aspy (doi trapperi cunoscuţi din Bucureşti, n.r.) şi Span, unul din cei mai în vogă producători  muzicali din România în prezent, mai ales de acest gen, «Trap>.  De mix-master s-a ocupat Span, iar materialul a fost înregistrat şi prelucrat la «21Studio/Crux Entertainment Bucureşti>”, a explicat mândru Alexandru Petcu.

   În ultimii doi ani, Alexander a dat lovitura în Capitală cu acest gen muzical, fiind ajutat şi susţinut de alţi artişti cunoscuţi, cu care a colaborat sau colaborează în continuare (Criss Blaziny, Nosfe, Shay, K-Milla, Aspy, Killa Fonic, GOLANI, Span, Maximilian, Nane, Shift Royal GNRL-Royal Junky Music). Aşa cum a început anul 2016, tot aşa l-a şi încheiat, cu piese fresh, ultima fiind chiar o combinaţie de genuri trap, rap şi populară, „Lăutărie pe freestyle“, piesă în care ne arată că încă nu a uitat de unde a plecat şi că ritmurile lăutăreşti şi influenţele genului muzical pe care l-a abordat înainte de trap îi sunt încă dragi, mai ales că acesta a fost şi sfatul Deliei de la X-Factor, când i-a propus să combine aceste genuri muzicale. Mai mult, piesa aceasta este semnată cu casa de discuri Voices Media, şi coordonată de Bogdan Toma, cel care se ocupă şi de booking-ul lui Alexander acum.

   Pe lângă ultimele două piese, Alexander este mândru şi de proiectul „N-am frică“, în colaborare cu Aspy, şi de melodia realizată cu trapperul „Shay“ din trupa „GOLANI“ pe piesele „Tsunami“ şi „Crucile“, dar şi cea cu K-Milla, Nosfe (din Satra BENZ) şi Shay (GOLANI) ce poartă numele „Nu ştii“, lansată tot pe Voices Media. Buzoianul a acumulat la fiecare peste 40 de mii de vizualizări în numai câteva luni şi promite să ne surprindă din ce în ce mai mult prin conceptele sale şi curajul de care dă dovadă, abordând acest gen muzical nou, „trapul“. În curând, Alexander va lansa un album solo, pregătit acum pentru perioada martie-aprilie.

Comentarii

Acest articol nu are comentarii! Fii primul care comenteaza in legatura cu acest articol!

Stiri Agerpres

Joi, Ianuarie 01, 1970 02:00 AM

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
28 Apr, 21:47 Comentariu
Un alt cetățean! a comentat pentru articolul Înglodat în datorii la furnizori și la stat, Căminul de bătrâni de la Vintilă Vodă, în pericol iminent de desființare:
Poate să-i dea Consiliul județean oricât,tot nu va face nimic pentru că este prea comod;aveți dreptate,leafa merge,iar el abia așteaptă să se întoarcă la "căldură"de la Primărie,iar cu noi nici nu vorbește,ne ignora total;Consiliul județean știe asta?
28 Apr, 21:29 Olimpiada
Valeria a comentat pentru articolul Concurenții Olimpiadei Naționale de Istorie de la Buzău, vizită la Comandamentul Diviziei 2:
Comentariile negative aparțin celor care sperau ca Olimpiada să fie un eşec şi nu pot accepta ideea că a fost o mare reuşită.
28 Apr, 21:19 Problema este legea electorală.
Pixelu original a comentat pentru articolul Bârlă s-a cerut afară din PSD, Ciolacu îi face pe plac:
Cum să fie votul lui imitatorule? Este votul pesedeului. Era votul lui dacă era ales de electorat din postura de candidat independent, nu pe listă de partid. După ce va fi exclus din PSD și va pierde funcția de consilier are ocazia să participe la viitoarele alegeri ca independent și să nu mai rănească pe nimeni cu votul lui.
Google PageRank Checker