27 de ani
de presa libera
Duminica, Martie 26, 2017 16:06 PM

Monden

Alexandru Petcu se lansează cu (un)… Jaguar (VIDEO)

de Silvia HERGHELEGIU
Monden  |
06.03.2017, 00:00
1341

► Este titlul ultimei piese ale traperului care s-a transformat complet de când trăieşte în Capitală

► Din noiembrie şi până acum, aceasta este cea de-a şasea piesă a lui Alexander, care adună la fiecare proiect mii de vizualizări

   Mai ieri cânta despre dragoste şi tradiţiile populare pe scenă, însă astăzi, la 22 de ani, Alexandru Petcu este un artist complet schimbat, ce vorbeşte în versurile pieselor sale despre bani, maşini de lux şi viaţa de cartier. Cunoscut acum sub numele de „Alexander“, buzoianul lansează piese aproape săptămânal, pe bandă rulantă, cu videoclipuri la pachet, ultima, postată zilele trecute, purtând numele ,,Jaguar”.

   „La acest proiect muzical, am colaborat cu PURP Divine, Aspy (doi trapperi cunoscuţi din Bucureşti, n.r.) şi Span, unul din cei mai în vogă producători  muzicali din România în prezent, mai ales de acest gen, «Trap>.  De mix-master s-a ocupat Span, iar materialul a fost înregistrat şi prelucrat la «21Studio/Crux Entertainment Bucureşti>”, a explicat mândru Alexandru Petcu.

   În ultimii doi ani, Alexander a dat lovitura în Capitală cu acest gen muzical, fiind ajutat şi susţinut de alţi artişti cunoscuţi, cu care a colaborat sau colaborează în continuare (Criss Blaziny, Nosfe, Shay, K-Milla, Aspy, Killa Fonic, GOLANI, Span, Maximilian, Nane, Shift Royal GNRL-Royal Junky Music). Aşa cum a început anul 2016, tot aşa l-a şi încheiat, cu piese fresh, ultima fiind chiar o combinaţie de genuri trap, rap şi populară, „Lăutărie pe freestyle“, piesă în care ne arată că încă nu a uitat de unde a plecat şi că ritmurile lăutăreşti şi influenţele genului muzical pe care l-a abordat înainte de trap îi sunt încă dragi, mai ales că acesta a fost şi sfatul Deliei de la X-Factor, când i-a propus să combine aceste genuri muzicale. Mai mult, piesa aceasta este semnată cu casa de discuri Voices Media, şi coordonată de Bogdan Toma, cel care se ocupă şi de booking-ul lui Alexander acum.

   Pe lângă ultimele două piese, Alexander este mândru şi de proiectul „N-am frică“, în colaborare cu Aspy, şi de melodia realizată cu trapperul „Shay“ din trupa „GOLANI“ pe piesele „Tsunami“ şi „Crucile“, dar şi cea cu K-Milla, Nosfe (din Satra BENZ) şi Shay (GOLANI) ce poartă numele „Nu ştii“, lansată tot pe Voices Media. Buzoianul a acumulat la fiecare peste 40 de mii de vizualizări în numai câteva luni şi promite să ne surprindă din ce în ce mai mult prin conceptele sale şi curajul de care dă dovadă, abordând acest gen muzical nou, „trapul“. În curând, Alexander va lansa un album solo, pregătit acum pentru perioada martie-aprilie.

Comentarii

Acest articol nu are comentarii! Fii primul care comenteaza in legatura cu acest articol!

Stiri Agerpres

Martin Schulz respinge acuzația că și-a depășit atribuțiile în perioada când a fost președintele PE
Duminica, Martie 26, 2017 16:02 PM

Politicianul social-democrat german Martin Schulz a respins duminică acuzația că și-a depășit atribuțiile în perioada în care a deținut funcția de președinte al Parlamentului European, el susținând că acuzațiile respective sunt motivate politic, relatează DPA.

Acordul OPEC privind reducerea globală a producției de țiței ar putea fi extins până la sfârșitul anului
Duminica, Martie 26, 2017 16:01 PM

Un comitet comun al miniștrilor din Organizația Țărilor Exportatoare de Petrol și din alte state producătoare din afara cartelului a recomandat extinderea cu șase luni a acordului de reducere a producției pe plan global cu 2%, se arată în proiectul comunicatului de presă văzut de Reuters.

Suedia îi va despăgubi pe transsexualii victime ale sterilizării forțate
Duminica, Martie 26, 2017 15:18 PM

Autoritățile suedeze vor plăti compensații transsexualilor, victime ale sterilizării forțate în timpul procesului de schimbare de sex, a informat Ministerul Sănătății citat de AFP.

Alba: Gălbenele, salvie și lavandă - trei culturi cu care face profit o familie din Ocna Mureș
Duminica, Martie 26, 2017 15:09 PM

Gălbenele, salvie și lavandă sunt cele trei culturi, foarte profitabile, pe care o familie din Ocna Mureș s-a axat, producția fiind valorificată la piețele săptămânale organizate în diverse orașe din Transilvania, precum și la târguri de profil.

Tăriceanu: Nu mi-am schimbat părerea; Kovesi să își dea demisia pentru încălcarea extrem de gravă a Constituției
Duminica, Martie 26, 2017 14:52 PM

Președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a precizat că își menține opinia că șefa DNA, Laura Codruța Kovesi, ar fi trebuit să demisioneze în urma deciziei Curții Constituționale, care a constatat intervenția DNA în activitatea Executivului.

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
26 Mar, 13:32 referitor
gg a comentat pentru articolul Tânărul social-democrat buzoian Alexandru Stoica, numit subsecretar de stat la Ministerul Dezvoltării:
BINE CA NU AU AJUNS ACOLO MUZGOCI SAU FLORIN CONSTANTINESCU!ASTIA SUNT DOBITOCI BINE DE TOT!
26 Mar, 13:11 Ratati
Ionut a comentat pentru articolul Beizadea de Vadu Paşii / Consilier al unui senator de Buzău şi fiu de politician, se dă victimă după ce a desfigurat o tânără în club (VIDEO):
Daca atat te a dus capul sa declari e clar. Ai iq ul unei gaini. Mai bine nu mai declarai nimic . Dar sa spui ca ea a dat cu paharul , tu te ai aparat iar cioburile sarite din mainile tale care ti acopereau fatza au desfigurat o pe aia ... cu declaratia asta insulti inteligenta politistilor si a medicilor.
25 Mar, 13:09 POLITIA LOCALA
POPESCU LEONTIN a comentat pentru articolul Poliţiştii locali angajaţi ilegal, cu un pas mai aproape de concediere:
DEOARECE UNITATIILE PARTICULARE LUCREAZA CU UN TARIF FOARTE MIC PE CIND UNITATIILE DE STAT PRESTATOARE DE SERVICI LUCTREZA DUPA NORME LEGE .
Google PageRank Checker