27 de ani
de presa libera
Duminica, Octombrie 22, 2017 16:41 PM

Monden

Alexandru Petcu se lansează cu (un)… Jaguar (VIDEO)

de Silvia HERGHELEGIU
Monden  |
06.03.2017, 00:00
1544

► Este titlul ultimei piese ale traperului care s-a transformat complet de când trăieşte în Capitală

► Din noiembrie şi până acum, aceasta este cea de-a şasea piesă a lui Alexander, care adună la fiecare proiect mii de vizualizări

   Mai ieri cânta despre dragoste şi tradiţiile populare pe scenă, însă astăzi, la 22 de ani, Alexandru Petcu este un artist complet schimbat, ce vorbeşte în versurile pieselor sale despre bani, maşini de lux şi viaţa de cartier. Cunoscut acum sub numele de „Alexander“, buzoianul lansează piese aproape săptămânal, pe bandă rulantă, cu videoclipuri la pachet, ultima, postată zilele trecute, purtând numele ,,Jaguar”.

   „La acest proiect muzical, am colaborat cu PURP Divine, Aspy (doi trapperi cunoscuţi din Bucureşti, n.r.) şi Span, unul din cei mai în vogă producători  muzicali din România în prezent, mai ales de acest gen, «Trap>.  De mix-master s-a ocupat Span, iar materialul a fost înregistrat şi prelucrat la «21Studio/Crux Entertainment Bucureşti>”, a explicat mândru Alexandru Petcu.

   În ultimii doi ani, Alexander a dat lovitura în Capitală cu acest gen muzical, fiind ajutat şi susţinut de alţi artişti cunoscuţi, cu care a colaborat sau colaborează în continuare (Criss Blaziny, Nosfe, Shay, K-Milla, Aspy, Killa Fonic, GOLANI, Span, Maximilian, Nane, Shift Royal GNRL-Royal Junky Music). Aşa cum a început anul 2016, tot aşa l-a şi încheiat, cu piese fresh, ultima fiind chiar o combinaţie de genuri trap, rap şi populară, „Lăutărie pe freestyle“, piesă în care ne arată că încă nu a uitat de unde a plecat şi că ritmurile lăutăreşti şi influenţele genului muzical pe care l-a abordat înainte de trap îi sunt încă dragi, mai ales că acesta a fost şi sfatul Deliei de la X-Factor, când i-a propus să combine aceste genuri muzicale. Mai mult, piesa aceasta este semnată cu casa de discuri Voices Media, şi coordonată de Bogdan Toma, cel care se ocupă şi de booking-ul lui Alexander acum.

   Pe lângă ultimele două piese, Alexander este mândru şi de proiectul „N-am frică“, în colaborare cu Aspy, şi de melodia realizată cu trapperul „Shay“ din trupa „GOLANI“ pe piesele „Tsunami“ şi „Crucile“, dar şi cea cu K-Milla, Nosfe (din Satra BENZ) şi Shay (GOLANI) ce poartă numele „Nu ştii“, lansată tot pe Voices Media. Buzoianul a acumulat la fiecare peste 40 de mii de vizualizări în numai câteva luni şi promite să ne surprindă din ce în ce mai mult prin conceptele sale şi curajul de care dă dovadă, abordând acest gen muzical nou, „trapul“. În curând, Alexander va lansa un album solo, pregătit acum pentru perioada martie-aprilie.

Comentarii

Acest articol nu are comentarii! Fii primul care comenteaza in legatura cu acest articol!

Stiri Agerpres

Alegeri parlamentare anticipate în Japonia: Victorie detașată a premierului Shinzo Abe (sondaje)
Duminica, Octombrie 22, 2017 16:28 PM

Premierul japonez conservator Shinzo Abe a repurtat o victorie detașată în alegerile legislative anticipate, potrivit primelor sondaje, câștigând astfel pariul său de a obține un nou mandat în fruntea celei de-a treia economii mondiale, pe fondul amenințărilor nord-coreene, relatează AFP.

Inflamația "antrenează" pielea pentru o însănătoșire mai rapidă (studiu)
Duminica, Octombrie 22, 2017 16:18 PM

Procesele inflamatorii cutanate "antrenează" pielea pentru a se putea însănătoși mai repede în urma unor eventuale leziuni, potrivit unui studiu publicat de revista Nature și citat de EFE.

Regele Mihai continuă să fie sub supravegherea medicilor, urmând tratamentul obișnuit
Duminica, Octombrie 22, 2017 16:07 PM

Regele Mihai continuă să fie sub supravegherea permanentă a medicilor, urmând tratamentul obișnuit, a informat Casa Regală.

Pilotul care a aterizat forțat cu avionul lângă Vințu de Jos a murit
Duminica, Octombrie 22, 2017 16:00 PM

Pilotul care a aterizat forțat sâmbătă cu un avion de agrement de mici dimensiuni în zona localității Vințu de Jos a murit duminică, la o clinică din Târgu Mureș.

Moscova denunță "bombardamentele barbare" de la Raqqa, comparându-le cu cele asupra Dresdei din 1945
Duminica, Octombrie 22, 2017 15:53 PM

Rusia a denunțat vehement duminică "bombardamentele barbare" ale coaliției conduse de SUA asupra orașului Raqqa - fief al grupării jihadiste Statul Islamic în Siria cucerit în această săptămână - care au făcut "mii" de victime civile și care, potrivit ei, amintesc de bombardamentele aliaților asupra orașului german Dresda, în februarie 1945, relatează AFP.

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
22 Oct, 16:24 Sigur
Eu a comentat pentru articolul Catedrala Arhiepiscopală prădată de hoți:
Sigur e unul școlit la pușcăriile țării, trăit în mizerie, eliberat înainte de termen și care are ceva habar de furtul bine acoperit...
21 Oct, 00:13 Fara pile!
O.Ureche a comentat pentru articolul Concursul pentru şefia Bibliotecii Judeţene se reia, după ce ambilor candidaţi li s-au respins dosarele:
Oamenii cei mai priceputi,bine pregatiti si cu aptitudini certe trebuie sa ajunga in aceste functii!
20 Oct, 19:40 carte
nick a comentat pentru articolul O legendă a handbalului s-a întors acasă / Eroii finalei de la Berlin, Cornel Penu şi Ştefan Birtalan, întâlnire emoţionantă cu publicul buzoian:
Felicitari ! A fost unul din idolii tineretii mele. Din cauza unor probleme personale nu am putut participa la intalnirea de la Hasdeu. Cum pot procura 2 carti scrise de Penu. Cu multumiri !
Google PageRank Checker