27 de ani
de presa libera
Duminica, Iulie 23, 2017 17:41 PM
albosmart

Economic

Alege stilul ușilor de interior în funcție de designul locuinței

Economic  |
26.06.2017, 20:11
1033

    Ușa exterioară a unei locuințe este precum o carte de vizită, care are rolul de a crea o primă impresie bună celor care îți calcă pragul. Face parte din aspectul exterior al casei, care poate face oaspeții să își dorească să o cunoască mai bine, sau dimpotrivă le indică faptul că pot renunța, chiar în prag, la așteptările prea mari.

   Pe de altă parte, ușile de interior ar trebui să surprindă stilul locuinței tale. Prin urmare, alegerea ușilor interioare este la fel de importantă precum găsirea celei mai „primitoare” uși de exterior.

   Pentru a vă ajuta să descoperiți cele mai bune stiluri de uși interioare pentru stilul specific al casei tale, iată câteva exemple.

Pentru interioare în stil clasic

   Designul clasic îmbină perfect partea estetică și caracterul practic. Având în vedere acest lucru, sunt indicate uși cu balamale care se pot deschide în interior sau exterior, pline sau goale pe dinăuntru. Ușile pline sunt indicate pentru a opri zgomotele, fiind considerate o bună soluție pentru izolarea fonică a camerei.

   Ușile cu balamale se potrivesc cu ușurință temelor clasice de design interior pentru că acest mecanism este specific stilurilor sobre. Bineînțeles sunt excluse pentru interioare în stil clasic variantele de uși strălucitoare sau având culori stridente, chiar dacă sunt pe balamale. Ținând cont că trebuie să se integreze într-un decor clasic, aceste uși trebuie să aibă caracteristici pe măsură: decorațiuni metalice, să fie în formă de arcadă, elemente din sticlă etc.

Pentru interioare moderne

   Interioarele moderne nu trebuie să se confunde cu cele cu un design contemporan. În timp ce acesta din urmă se concentrează mai mult pe tendințele actuale, interiorul modern este mai înclinat spre utilizarea elementelor minimaliste și funcționale.

   Uși de interior glisante din sticlă, vinil, sau chiar din lemn, se potrivesc perfect designului modern. Aceste uși servesc ca separatoare / pereți funcționali, potrivindu-se în același timp cu atmosfera designului modern.

   Dacă ușile glisante nu vă sunt pe plac, ușile cu sistem Pocket Door pot fi o altă opțiune. Aceste uși folosesc un sistem de role care se acționează în același timp cu mânerul o pistă de alunecare și o „casetă” discretă în interiorul unui perete. Este un fel de ușă cameleon, care devin aproape invizibile când se deschid.

Pentru interioare ce combină stilurile

   Dacă interiorul casei tale nu se încadrează într-o anumită categorie, cum ar fi designul clasic sau modern sau dacă prezintă o combinație de diverse teme, atunci ușile de bypass și cele care se pliază sunt o opțiune pentru dvs.

  Pentru interioarele rustice, cum ar fi o cabană, sunt recomandate ușile de interior tip „barn door”, care culisează pe perete (nu în interior precum cele cu sistem Pocket Door) cu ajutorul unor șine vizibile care au de obicei un aspect nefinisat.

(P)

 

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii! Fii primul care comenteaza in legatura cu acest articol!

Stiri Agerpres

Managerul Arhiepiscopiei Tomisului și un director din RATB, arestați preventiv
Duminica, Iulie 23, 2017 17:33 PM

Managerul Arhiepiscopiei Tomisului, Popa Gabriel, directorul de achiziții din RATB, Florin Badiu, și Constantin-Cosmin Coman au fost arestați preventiv pentru 30 de zile de magistrații Tribunalului Ilfov în dosarul în care sunt acuzați de evaziune fiscală. Decizia nu este definitivă.

Marea Britanie are nevoie de un acord de tranziție cu UE care să se încheie înainte de alegerile din 2022
Duminica, Iulie 23, 2017 16:47 PM

Ministrul britanic al comerțului Liam Fox a afirmat că susține un acord de tranziție care să înlesnească ieșirea Marii Britanii din Uniunea Europeană, dar acesta ar trebui să se încheie înainte de următoarele alegeri din 2022, relatează Reuters.

Galați: Rezervorul de apă al fabricii de conserve din Tecuci a cedat și a avariat 20 de autovehicule, o hală și anexe
Duminica, Iulie 23, 2017 16:40 PM

Rezervorul de apă de 1.000 metri cubi aparținând fabricii de conserve din Tecuci a cedat sâmbătă seara, iar valul de apă a avariat 18 mașini și două TIR-uri, a inundat o hală și mai multe anexe ale societății comerciale, a declarat duminică purtătorul de cuvânt al ISU Galați, Cătălin Sion.

Europarlamentarul Daniel Buda: Standardele duble de calitate - o problemă ignorată de Guvernul PSD; solicit implicarea premierului
Duminica, Iulie 23, 2017 16:28 PM

Europarlamentarul PNL Daniel Buda solicită premierului Mihai Tudose și ministrului Agriculturii, Petre Daea, să își unească eforturile cu liderii țărilor din grupul de la Vișegrad pentru demersuri la Comisia Europeană, astfel încât să se evite standardele duble de calitate la alimentele comercializate, menționând că, în caz contrar, actualul Guvern acceptă ca România să devină "groapa de gunoi a Europei".

Papa face apel la "moderație și dialog" după evenimentele violente din Ierusalim
Duminica, Iulie 23, 2017 16:23 PM

Papa Francisc și-a exprimat, duminică, "îngrijorarea" față de evenimentele violente din ultimele zile din Ierusalim și a făcut un apel la dialog și moderație pentru restabilirii păcii.

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
23 Jul, 16:52 Admitere
Observator a comentat pentru articolul Cinci licee din Buzău unde anul acesta s-a intrat cu media 2:
Păcat ce elevii de 1 si 2 se orientează catre liceu si nu se duc la sc.profesionala de învețe o meserie!BIne daca au noroc la bac ei vor fi viitorul de maine ca doar avem atâtea exemple!
23 Jul, 11:44 Directori
Sile a comentat pentru articolul A doua oară cu noroc pentru cele patru directoare buzoiene de şcoli care au picat concursul în guvernarea trecută:
Cum să nu existe PNL, însuși inspectoarea generală e pusă de PNL cică a luat ,,concursul,, și la cât de mari sunt salariile de director 5000 Ron net cel puțin, bani pe care mulți nu îi merită ar trebui să meargă bine școlile dar ce să meargă când vine directoare o fosta care nu o interesează de școală pt ca nu e de acolo, o adjuncta care e PNL-istã și care sta numa prin tribunale cu procese de executare silită, vine în fuste mini la vârsta pe care o are, stã tot timpul pe laptop la ore cicã se informeazã face trei lulele pe zi și copii mulțumiți cã ei nu știu cât ar trebui ei sã facã și sã învețe, a fost sancționată cu ceva ani în urma de CA-ul școlii dar dir de atunci care a luat acum concursul nu a știut cum să facă motivarea faptei și ISJ-ul a anulat tot, repet fapta a existat doar ca nu s-a descris așa cum cere legea, și acum amândouă să conducă școala Grebănu, cum credeți ca va fi?, It will rain with accusations and no one will not do anything for school, sin.
23 Jul, 08:30 Primarie
Nehoianu a comentat pentru articolul Comuna Chiojdu, oficial, fără primar ales:
Doamna prefect pe la Nehoiu de ce nu treceti? Sa vedeti aici nereguli.Functionari publici cu dosare penale,care lucreaza in primarie.Vedeti ce afaceri deruleaza prin primarie primarul,vicele,Muzgoci,domnisoara Tanta,Gabi Stan,Moise Adrian.
Google PageRank Checker