27 de ani
de presa libera
Marti, Septembrie 26, 2017 19:33 PM
toamna buzoiana

Economic

Alege stilul ușilor de interior în funcție de designul locuinței

Economic  |
26.06.2017, 20:11
1187

    Ușa exterioară a unei locuințe este precum o carte de vizită, care are rolul de a crea o primă impresie bună celor care îți calcă pragul. Face parte din aspectul exterior al casei, care poate face oaspeții să își dorească să o cunoască mai bine, sau dimpotrivă le indică faptul că pot renunța, chiar în prag, la așteptările prea mari.

   Pe de altă parte, ușile de interior ar trebui să surprindă stilul locuinței tale. Prin urmare, alegerea ușilor interioare este la fel de importantă precum găsirea celei mai „primitoare” uși de exterior.

   Pentru a vă ajuta să descoperiți cele mai bune stiluri de uși interioare pentru stilul specific al casei tale, iată câteva exemple.

Pentru interioare în stil clasic

   Designul clasic îmbină perfect partea estetică și caracterul practic. Având în vedere acest lucru, sunt indicate uși cu balamale care se pot deschide în interior sau exterior, pline sau goale pe dinăuntru. Ușile pline sunt indicate pentru a opri zgomotele, fiind considerate o bună soluție pentru izolarea fonică a camerei.

   Ușile cu balamale se potrivesc cu ușurință temelor clasice de design interior pentru că acest mecanism este specific stilurilor sobre. Bineînțeles sunt excluse pentru interioare în stil clasic variantele de uși strălucitoare sau având culori stridente, chiar dacă sunt pe balamale. Ținând cont că trebuie să se integreze într-un decor clasic, aceste uși trebuie să aibă caracteristici pe măsură: decorațiuni metalice, să fie în formă de arcadă, elemente din sticlă etc.

Pentru interioare moderne

   Interioarele moderne nu trebuie să se confunde cu cele cu un design contemporan. În timp ce acesta din urmă se concentrează mai mult pe tendințele actuale, interiorul modern este mai înclinat spre utilizarea elementelor minimaliste și funcționale.

   Uși de interior glisante din sticlă, vinil, sau chiar din lemn, se potrivesc perfect designului modern. Aceste uși servesc ca separatoare / pereți funcționali, potrivindu-se în același timp cu atmosfera designului modern.

   Dacă ușile glisante nu vă sunt pe plac, ușile cu sistem Pocket Door pot fi o altă opțiune. Aceste uși folosesc un sistem de role care se acționează în același timp cu mânerul o pistă de alunecare și o „casetă” discretă în interiorul unui perete. Este un fel de ușă cameleon, care devin aproape invizibile când se deschid.

Pentru interioare ce combină stilurile

   Dacă interiorul casei tale nu se încadrează într-o anumită categorie, cum ar fi designul clasic sau modern sau dacă prezintă o combinație de diverse teme, atunci ușile de bypass și cele care se pliază sunt o opțiune pentru dvs.

  Pentru interioarele rustice, cum ar fi o cabană, sunt recomandate ușile de interior tip „barn door”, care culisează pe perete (nu în interior precum cele cu sistem Pocket Door) cu ajutorul unor șine vizibile care au de obicei un aspect nefinisat.

(P)

 

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii! Fii primul care comenteaza in legatura cu acest articol!

Stiri Agerpres

Pionierul judo-ului în România, Mihai Botez, va avea un bust la Arad
Marti, Septembrie 26, 2017 19:27 PM

Memoria pionierului judo-ului și ju-jitsu-ului în România, Mihai Botez, va fi omagiată de Clubul Sportiv Seishi Budo Arad, la șase ani de la trecerea sa în neființă, prin amplasarea unui bust în inima orașului de pe Mureș, informează Shihan Pavel Milovan, președintele clubului.

Juncker salută 'discursul foarte european' al lui Macron
Marti, Septembrie 26, 2017 19:25 PM

Președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, a salutat marți 'discursul foarte european' rostit de președintele francez Emmanuel Macron la Universitatea Sorbona, intervenție în care liderul de la Elysee împărtășește abordarea privind aprofundarea integrării europene susținută de șeful executivului european în recentul său discurs privind starea Uniunii, notează AFP.

Ministrul Educației a aprobat metodologiile de reglementare a utilizării auxiliarelor didactice
Marti, Septembrie 26, 2017 19:22 PM

Ministrul Educației Naționale, Liviu Pop, a aprobat, prin ordin, Metodologia-cadru privind reglementarea utilizării auxiliarelor didactice în unitățile de învățământ preuniversitar și Metodologia-cadru privind asigurarea omologării utilizării mijloacelor de învățământ în învățământul preuniversitar, a anunțat MEN.

China a inaugurat tunelul rutier aflat la cea mai mare altitudine
Marti, Septembrie 26, 2017 19:15 PM

Tunelul rutier aflat la cea mai mare altitudine a fost deschis circulației publice marți, în provincia Sichuan din sud-vestul Chinei, la 15 ani de la începerea lucrărilor la acest proiect, informează agenția Xinhua.

Turiștii sunt sfătuiți să nu călătorească în insula Puerto Rico devastată de uraganul Maria
Marti, Septembrie 26, 2017 19:05 PM

Directorul Agenției de Turism din Puerto Rico, José Izquierdo, a declarat marți că descurajează călătoriile în această insulă din Caraibe ca urmare a devastărilor produse de uraganele Irma și Maria, relatează EFE.

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
26 Sep, 18:57 la subiect
max bengosu' a comentat pentru articolul Diaconiţă pleacă din Casa Albă ca adjunct la Direcţia Agricolă:
Tocmai comentam cu un forumist pe nume ,,pixel" cum e cu salariile la bugetari iaca cum un frezor ,sculer si matriter ajunge ditamai consilierul la prefectura iar cind s-a eliberta un loc mai bine remunerat iaca ,,catindatul" ca doar nu era sa ramana mnealui fara comitie" si cam asa aprope toti bugetarii au fost plantati ,doamne si pe ce salarii!!!Cine oare sa mai vrea sa munceasca_n privat ciolacule?toti la companii de stat !
26 Sep, 16:32 Persecutatii comunismului
Mihai a comentat pentru articolul Diaconiţă pleacă din Casa Albă ca adjunct la Direcţia Agricolă:
Dl. Diaconita a fost crunt persecutat de comunisti.A fost nevoit sa ramana cu studiile liceale pana la 47 de ani.Noroc cu democratia si drepturile cetatenilor europeni ca i s-a permis sa urmeze o facultate. Imediat ce l-a "lovit" dragostea de carte a tinut-o tare cu invatatura:cursuri de formare , master , etc. Probabil urmeaza in curand si un doctorat in managementul administratiei publice! Sanatate si "succesuri" d-lui Diaconita !
26 Sep, 15:42 Invitat de onoare
Absentul a comentat pentru articolul Zsolt Gyongyossy vine azi la deschiderea noului anului școlar la LPS:
Si Madam Burducea (Geta)
Google PageRank Checker