• Vineri şi sâmbătă, la Galaţi, alături de gazde, Brăila şi Slobozia

Handbalistele Gloriei se pregătesc de cel de-al doilea turneu amical al verii, după cel de la Cheile Grădiştei, care a încheiat stagiul de pregătire în care elevele lui Dumitru Muşi şi Romeo Ilie s-au aflat în ultima săptă­mână a lunii iulie.

Buzoiencele vor participa, vineri şi sâmbătă, la ,,patrulaterul” pe care-l va organiza Danubius Galaţi şi la care vor mai participa o altă prim divizionară, Dunărea Brăila, plus formaţia de liga secundă Unirea Slobozia. Organizatorii au anunţat programul turneului care va fi găzduit de Sala Sporturilor ,,Dunărea”.

Vineri, în prima zi, SCM Gloria va susţine două partide, prima, de la ora 10,00, împotriva Dunării Brăila, a doua, de la ora 19,00, împotriva gazdelor, urmând ca sâmbătă dimineaţă, de la ora 10,00, în ultimul meci, să evolueze contra formaţiei din Slobozia.

Turneu amical – Galaţi, 10-11 august

  • Vineri, 10 august:

– ora 10,00: SCM Gloria – Dunărea Brăila

– ora 12,00: Danubius Galaţi – HCM Slobozia

– ora 17,00: HCM Slobozia – Dunărea Brăila

– ora 19,00: Danubius Galaţi – SCM Gloria

  • Sâmbătă, 11 august:

– ora 10,00: SCM Gloria – HCM Slobozia

– ora 12,00: Danubius Galaţi – Dunărea Brăila

Un nou turneu, la Roman

O săptămână mai târziu, handbalistele buzoience vor participa la un al treilea turneu, organizat la Roman (17-18 august), în fapt a 11-a ediţie a tradiţionalului Memorial ,,Roman Vodă Muşat”. Alături de echipa gazdă şi de cea buzoiană, vor mai fi prezente alte două grupări din Liga Naţională, Corona Braşov şi Danubius Galaţi. După aceea, SCM Gloria va mai disputa o ,,dublă” amicală, pe 23 şi 24 august, în deplasare, cu Măgura Cisnădie, ultimele verificări înaintea debutului în noul campionat, programat pe 2 septembrie, la Sala Sporturilor, împotriva lui HCM Rm. Vâlcea.

DISTRIBUIȚI
loading...