27 de ani
de presa libera
Duminica, August 20, 2017 22:09 PM

Sport

Al doilea trofeu din fotbalul județean se acordă diseară, în Crâng / FC Buzău – Voința Lanurile, finala Cupei

de Andreea STROE
Sport  |
15.06.2017, 00:00
191

    Finală inedită de Cupa României, etapa județeană, în această seară, începând cu ora 20,30, pe Stadionul „Gloria“. În ultimul act local al celei mai populare competiții din fotbalul românesc se întâlnesc FC Buzău și Voința Lanurile, pentru al doilea trofeu județean ce va fi acordat de Asociația Județeană de Fotbal. Nou promovată în Liga a 4-a, după ce a dominat autoritar Seria I a Ligii a 5-a, FC Buzău se află în fața unei alte mari provocări, și asta la doar un singur an de la înființare. Echipa condusă la început de Gabriel Ibriș și, ulterior, pe finalul stagiunii, de Vasile Tudose, a avut un parcurs remarcabil și în Cupă, depășindu-le, rând pe rând, după primele două meciuri pe care le-a câștigat la „masa verde“, pe Locomotiva Buzău (13-2), Diadema Gherăseni (8-1), Victoria Boboc (5-3), toate formații din Liga a 4-a, în semifinale trecând, la fel de categoric, de Victoria Grebănu, 5-0. Adversara din această seară este una din specialistele competiției, Voința Lanurile, deținătoarea la zi a trofeului. Pentru prezența în ultimul act, fotbaliștii pregătiți de Tănase Lăptoiu au trebuit să treacă de Phoenix Poșta Câlnău (3-1), Partizanul Merei (3-0), AS Glodeanu Siliștea (6-1) și, în semifinale, de Petrolul Berca (4-0), fosta campioană, pe care o învinsese în finala de anul trecut. Finala din această seară va fi arbitrată de o brigadă formată din Laurențiu Ionașcu, Laurențiu Constantin și Mihai Martinescu. Adrian Frățilă este arbitru de rezervă, iar Gheorghe Mihalache și Ion Moise vor fi observatori AJF.

Legendele deschid seara

   Ca „încălzire“ înainte de ultimul act al Cupei, Asociația Județeană de Fotbal a pregătit un meci de old boys între o selecționată a foștilor jucători ai Gloriei și una din foști jucători care au activat de-a lungul timpului în fotbalul județean. Evenimentul este programat de la ora 19,00, iar pe lista invitaților figurează nume grele, cunoscute iubitorilor de fotbal buzoieni: Vasile Lazăr, Aurel Ionescu, Antonio Stoian, George Timiș, Gheorghe Dobre, Titi Mureșan, Dumitru Ghizdeanu, Gabriel Ibriș, Constantin Stan, Romeo Stan, Sandu Ionescu, Ion Balaur, Pompilică Stoica, Ion Profir, Costel Petre, Vasile Tudose, Gabriel Marcu, Ilie Stan, Gheorghe Tănase, Constantin Roșca, Costel Aluței, Gheorghe Craiu, Dumitru Coticiu, Valentin Stan, Silviu Popescu, Mugurel Kaizăr, Dumitru Marcu, Valentin Cerbu, Dan Paveliuc, Constantin Mircea, Valentin Cramer și Mihai Stoichiță. Intrarea spectatorilor va fi liberă.

Comentarii

Acest articol nu are comentarii! Fii primul care comenteaza in legatura cu acest articol!

Stiri Agerpres

A murit Jerry Lewis. Umoristul și actorul american avea 91 de ani
Duminica, August 20, 2017 21:42 PM

Actorul american Jerry Lewis a murit duminică, din cauze naturale, în locuința sa din Las Vegas, a anunțat revista Variety, citată de AFP. Familia a confirmat pentru Reuters declarația agentului actorului.

Președintele palestinian Abbas afirmă că a încercat fără succes să reia cooperarea cu Israelul în domeniul securității
Duminica, August 20, 2017 21:23 PM

Președintele Autorității Palestiniene, Mahmoud Abbas, le-a declarat duminică unor deputați israelieni din opoziție că a încercat să reia colaborarea cu Israelul în domeniul securității, dar nu a primit niciun răspuns, informează Reuters.

Tudose: Corpul de control al premierului va face o analiză la TAROM; trebuie să meargă pe profit
Duminica, August 20, 2017 21:20 PM

Corpul de control al premierului va efectua o analiză la TAROM, este companie națională care trebuie să intre pe profit, nu va fi nici închisă, nici vândută, a declarat prim-ministrul Mihai Tudose, duminică, la Antena 3.

Ana Bogdan, calificată pe tabloul principal la New Haven (WTA)
Duminica, August 20, 2017 21:18 PM

Jucătoarea română de tenis Ana Bogdan s-a calificat pe tabloul principal de simplu al turneului WTA de la New Haven (Connecticut), dotat cu premii totale de 710.900 dolari, duminică, după ce a învins-o pe Katerina Bondarenko (Ucraina), cu 6-2, 6-2, în ultimul tur al fazei preliminare.

Tudose, despre cumulul pensie-salariu: Pe legea pensiilor, în această toamnă, vor fi reglate și aceste lucruri
Duminica, August 20, 2017 21:11 PM

Legea pensiilor va fi promovată în această toamnă și va regla și aspectele legate de cumulul pensie-salariu, a anunțat, duminică, premierul Mihai Tudose.

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
20 Aug, 21:38 Noaptea ca hoții
ionescu o. a comentat pentru articolul Florina Stoian, revocată prin fax de ministrul Educației:
Vineri, sfârșit de săptămână, sosește faxul cu pricina. Mai era puțin și se înnopta. Noaptea ca hoții!!! Rămâne un logan valabil. Despre neobrăzare, nesimțire și impostură e mult de spus. Asta face PSD-ul din 1995 când au fost încălcate în picioare toate concursurile și s-a instalat domnia bunului plac. Și alții când au venit la putere le-au urmat exemplul. Constat cu regret că mentalitățile comuniste domină în continuare învățământul. Impostura de asemenea. Un cadru didactic nu are justificare să se ascundă sub protecția anonimatului atunci când are ceva de spus. Din această pricină nu se sinchisește nici un fir de păr de la PSD. Pe mine mă bate gândul-pentru că tot sunt în București-să-mi pun o placă de gât și să dau o fugă până în strada ministerului în semn de protest. Din lista de comentatori mai vine cineva cu mine???
20 Aug, 20:52 SENATOAREA
cineva a comentat pentru articolul Florina Stoian, revocată prin fax de ministrul Educației:
Ce spune doamna senator S...L.. despre aceasta revocare. Stie ceva sau nu?
20 Aug, 20:25 Schimbarea II
Prof. a comentat pentru articolul Florina Stoian, revocată prin fax de ministrul Educației:
1. dupa cum se observa pentru articolele privind invatamantul apar cele mai multe comentarii! de ce oare..? 2.Doamna Inspector General a mai fost schimbata odata pentru Management defectuos, revenita dupa un timp politic. Cel mai bine s-ar prezenta la catedra pentru perfectionare!
Google PageRank Checker