27 de ani
de presa libera
Luni, Iunie 26, 2017 06:50 AM

Sport

Al doilea trofeu din fotbalul județean se acordă diseară, în Crâng / FC Buzău – Voința Lanurile, finala Cupei

de Andreea STROE
Sport  |
15.06.2017, 00:00
127

    Finală inedită de Cupa României, etapa județeană, în această seară, începând cu ora 20,30, pe Stadionul „Gloria“. În ultimul act local al celei mai populare competiții din fotbalul românesc se întâlnesc FC Buzău și Voința Lanurile, pentru al doilea trofeu județean ce va fi acordat de Asociația Județeană de Fotbal. Nou promovată în Liga a 4-a, după ce a dominat autoritar Seria I a Ligii a 5-a, FC Buzău se află în fața unei alte mari provocări, și asta la doar un singur an de la înființare. Echipa condusă la început de Gabriel Ibriș și, ulterior, pe finalul stagiunii, de Vasile Tudose, a avut un parcurs remarcabil și în Cupă, depășindu-le, rând pe rând, după primele două meciuri pe care le-a câștigat la „masa verde“, pe Locomotiva Buzău (13-2), Diadema Gherăseni (8-1), Victoria Boboc (5-3), toate formații din Liga a 4-a, în semifinale trecând, la fel de categoric, de Victoria Grebănu, 5-0. Adversara din această seară este una din specialistele competiției, Voința Lanurile, deținătoarea la zi a trofeului. Pentru prezența în ultimul act, fotbaliștii pregătiți de Tănase Lăptoiu au trebuit să treacă de Phoenix Poșta Câlnău (3-1), Partizanul Merei (3-0), AS Glodeanu Siliștea (6-1) și, în semifinale, de Petrolul Berca (4-0), fosta campioană, pe care o învinsese în finala de anul trecut. Finala din această seară va fi arbitrată de o brigadă formată din Laurențiu Ionașcu, Laurențiu Constantin și Mihai Martinescu. Adrian Frățilă este arbitru de rezervă, iar Gheorghe Mihalache și Ion Moise vor fi observatori AJF.

Legendele deschid seara

   Ca „încălzire“ înainte de ultimul act al Cupei, Asociația Județeană de Fotbal a pregătit un meci de old boys între o selecționată a foștilor jucători ai Gloriei și una din foști jucători care au activat de-a lungul timpului în fotbalul județean. Evenimentul este programat de la ora 19,00, iar pe lista invitaților figurează nume grele, cunoscute iubitorilor de fotbal buzoieni: Vasile Lazăr, Aurel Ionescu, Antonio Stoian, George Timiș, Gheorghe Dobre, Titi Mureșan, Dumitru Ghizdeanu, Gabriel Ibriș, Constantin Stan, Romeo Stan, Sandu Ionescu, Ion Balaur, Pompilică Stoica, Ion Profir, Costel Petre, Vasile Tudose, Gabriel Marcu, Ilie Stan, Gheorghe Tănase, Constantin Roșca, Costel Aluței, Gheorghe Craiu, Dumitru Coticiu, Valentin Stan, Silviu Popescu, Mugurel Kaizăr, Dumitru Marcu, Valentin Cerbu, Dan Paveliuc, Constantin Mircea, Valentin Cramer și Mihai Stoichiță. Intrarea spectatorilor va fi liberă.

Comentarii

Acest articol nu are comentarii! Fii primul care comenteaza in legatura cu acest articol!

Stiri Agerpres

Liberalii se reunesc pentru a stabili delegația și mandatul cu care merg la Palatul Cotroceni
Luni, Iunie 26, 2017 06:02 AM

Liberalii vor stabili luni delegația care va merge la consultările de la Palatul Cotroceni în vederea desemnării noului premier și mandatul acesteia, a declarat săptămâna trecută președintele PNL, Ludovic Orban.

Consultări la Palatul Cotroceni cu partidele parlamentare pentru desemnarea unui nou premier
Luni, Iunie 26, 2017 05:52 AM

Partidele parlamentare sunt invitate luni, la Palatul Cotroceni, pentru consultări cu președintele Klaus Iohannis în vederea desemnării unui candidat pentru funcția de prim-ministru.

Rezultatele la Evaluarea Națională vor fi afișate luni
Luni, Iunie 26, 2017 05:48 AM

Rezultatele la Evaluarea Națională vor fi afișate luni până la ora 16,00, potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educației Naționale.

Fostul ambasador al României în Italia va fi audiat la Comisia de anchetă privind alegerile din 2009
Luni, Iunie 26, 2017 05:46 AM

Fostul ambasador al României la Roma în timpul alegerilor prezidențiale din anul 2009 Răzvan Rusu va fi audiat luni de către Comisia parlamentară de anchetă privind alegerile prezidențiale din 2009, a anunțat săptămâna trecută președintele comisiei, Mihai Fifor.

Social-democrații vor anunța luni numele noului premier; va fi validat la Comitetul Executiv
Luni, Iunie 26, 2017 05:30 AM

Social-democrații vor anunța luni numele noului premier, acesta urmând a fi validat de Comitetul Executiv Național care se va reuni la Palatul Parlamentului, după ce moțiunea de cenzură "România nu poate fi confiscată. Apărăm democrația și votul românilor" a fost adoptată miercuri în plenul reunit al Parlamentului.

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
25 Jun, 21:06 Adevarata drama
mihalcea florina a comentat pentru articolul UPDATE Cardiologul Adrian Negoiță, găsit decedat, sâmbătă dimineață, la locuința de la munte:
Dumnezeu sa-l odihneasca in PACE!
25 Jun, 21:02 Romania intre doi "ticalosi "
Chiriac Cristina a comentat pentru articolul România, între doi „ticăloși“ *):
Sunt de acord ca amandoi sunt niste ticalosi ,ca Romania nu va deveni un stat de drept atata timp cat cei doi o vor conduce.....e pacat de romanii care nu sunt informati si voteaza cu ei in speranta ca va fi mai bine.
25 Jun, 16:25 funcția de dr
ilie a comentat pentru articolul Peste 70 de posturi de directori de școli, scoase la concurs la Buzău:
La mine la scoală directorul nu stie sa trimită un mail, sa facă un tabel, mereu e reclamat....si nimic..nimic ..si multe alte simplitati si incapacitatidin partea lui...colegii, nimic si ei..nu spun, bineînțeles . NIMIC!de teama răzbunării acestuia.Dar ei nu intelleg ca nu are ce sa le facă.Cât sa fii de indiferent?!
Google PageRank Checker