Până pe 21 ianuarie organizaţia „Ajungem MARI“ caută voluntari serioşi şi implicați, de la 16 ani în sus, care să meargă săptămânal, timp de şase luni, în centrele de plasament pentru a susţine şedinţe interactive de pregătire şcolară sau ateliere de cultură generală, educaţie pentru sănătate, educație financiară sau educație civică. Pornind de la ideea că toţi copiii, mai ales cei institutionalizaţi sau din familii cu probleme, au nevoie de modele din medii diferite, care să le transmită valori sănătoase pentru un viitor mai bun, să îi încurajeze şi să îi ambiţioneze, organizaţia „Ajungem MARI“ se află în căutarea unor voluntari, cu vârsta de peste 16 ani, care să se ocupe de acest lucru. Înscrierea pentru a deveni voluntar al organizaţiei „Ajungem MARI“ se face printr-un formular online  până pe 21 ianuarie.

Pe site-ul www.ajungemmari.ro, secțiunea Devino voluntar http://www.ajungemmari.ro/devino-voluntar/ puteţi găsi mai multe detalii şi paşii de înscriere.

Pe lângă cunoştinţe, voluntarii oferă copiilor încurajare, experiențe frumoase, oportunităţi, îi ajută să îşi descopere pasiunile, să îşi dezvolte abilităţile şi le transmit valori pentru o viață să­nătoasă. Voluntarii care ajung în centrele Direcţiei Generale pentru Asistenţă Socială şi Proteţia Copilului Buzău prin programul “Ajungem Mari”sunt direcţionaţi de specialiştii acestei instituţii  să se implice împreună “în activităţi de socializare şi integrare în comunitate a copiilor”, spune directorul acestei instituţii, Loredana Dorobanţu. Directorul DGASPC Buzău mai precizează şi buna colaborare pe care o are cu toate organizaţiile neguvernamentale-, nu numai cu organizaţia „Ajungem MARI“ care au diverse iniţiative  pentru încurajarea, îndrumarea şi motivarea copiilor instituţionalizaţi, pentru a-şi termina studiile şi a-şi construi un viitor mai bun.

DISTRIBUIȚI
loading...