Va fi sărbătoare în această seară, la Săgeata. După două sezoane în care a stat în umbra 00 încheind de fiecare dată campionatul pe locul secund, Team Săgeata a dat lovitura în stagiunea care  se încheie astăzi. De la ora 18,00, pe terenul comunal din Săgeata, noua campioană îşi va lua la revedere, pentru moment, de la Liga a 4-a, printr-un meci disputat împotriva Recoltei Sălcioara, la finalul căruia elevii lui Cezar Ionescu vor primi din partea Asociaţiei Judeţene de Fotbal trofeul şi medaliile cuvenite campionilor.

Team Săgeata se pre­găteşte să încheie un an perfect, în care va termina, aproape sigur, cu un avans de 8 puncte faţă de următoarea clasată şi cu o linie de clasament impresionantă: probabil 29 de victorii, în eventualitatea în care va câştiga şi în această seară şi un rezultat de egalitate. În plus, este şi echipa care a marcat cele mai multe goluri, 148 şi a primit cele mai puţine, 17, până la ora ultimului meci, cu Sălcioara.

Urmează barajul pentru Liga a 3-a

După partida din această seară, noua campioană judeţeană va intra în linie dreaptă cu pregătirile pentru barajul pentru promovarea în Liga a 3-a. Într-o dublă manşă, Team Săgeata va întâlni campioana judeţului Galaţi, Universitatea Dună­rea de Jos, primul meci fiind programat la Galaţi, pe 15 iunie, de la ora 18,00, iar returul, pe 22 iunie, de la ora 17,30, foarte probabil la Rm. Sărat.

Diadema Gherăseni, la barajul pentru  juniori A1

Diadema Gherăseni este câştigătoarea campionatului de juniori A1 şi va reprezenta judeţul Buzău la faza naţională a competiţiei. Campionii au fost premiaţi deja de către conducerea AJF Buzău cu medalii, trofeu şi un echipament sportiv, iar astăzi, începând cu ora 17,00, vor disputa barajul pentru accederea la turneul zonal, pe teren propriu, în compania campioanei judeţului Galaţi, AS Vânători.

DISTRIBUIȚI
loading...