• Mastercheful postează idei de mic dejun, prânz şi cină complet sănătoase, în special pentru mămicile care se plâng că nu mai ştiu ce să prepare şi că nu mai au timp

   Un dulce şi cineva care ne spune că totul este bine, ne pot face ziua mai frumoasă! Prânzul este gata, rapid şi delicios, cu doar cinci ingrediente: orez, black angus, fasole verde, ceapă roşie şi parmigiano reggiano! Idee light pentru cină, un mix de aromă şi culoare irezistibil! Cam acestea sunt mesajele care vă sunt transmise zilnic pe Facebook, sub o altă formă, de masterchef-ul Aida Parascan, îmbogăţite în idei, ingrediente şi presărate cu pasiune şi suflet pentru toate mămicile sau iubitele care vor să-şi surprindă apropiaţii cu feluri rapide şi colorate de preparate sănă­toase.

   Buzoianca oferă zilnic poze cu modul în care ar trebui să arate plaitingul, ca mâncarea să fie delicioasă şi apetisantă şi, ca orice gospodină care nu vrea să piardă mult timp în bucătărie să fie tentată să gătească rapid, din orice.

 „Micul dejun este de departe cel mai apreciat dintre toate postările mele”

    „De multe ori se plâng femeile că nu au timp sau că nu mai au idei să prepare ceva, aşa că mi-am făcut timp să vă ţin la curent cu preparatele mele, şi când e gata ceva la mine în bucătărie, vă demonstrez vizual. Dacă am timp, adaug şi ingredientele, dar ideea de combinaţii se recunoaşte imediat, iar micul dejun este de departe cel mai apreciat dintre toate postările mele. Mă bucur că ajut şi că dezvolt pasiune gastronomică chiar şi pentru necunos­cători”, a completat Aida.

„Controlează-ţi mintea pentru a-ţi controla viaţa”

   Masterchef-ul adaugă ima­ginilor şi cuvinte pozitive, frumoase, demne să ne transmită o stare de bine şi să ne îndemne să gătim, dar şi să savurăm preparatul la maximum!

   „Bună dimineaţa, suflete! Totul este bine! Micul dejun e gata, arată aşa, imediat fac şi cafeaua… Ne încărcăm de ­vi­tamine, minerale şi multă voie bună !”, „Vă ofer un mic dejun dulce pentru suflete dragi!”, „Cina e gata în 15 minute, cu 5 ingrediente pentru că iubesc simplitatea! Paste, peşte afumat, zucchini şi roşii cherry cu usturoi”, „În seara asta, la cină, avem sushi!”, „Bună dimineaţa, oameni frumoşi! O săptămână binecuvântată şi cu mâncare sănătoasă, în fiecare zi”, „Prânzul de duminică, rapid, sănătos şi delicios – tagliolini păstrav afumat, zucchini şi roşii cherry, aşa spun eu că vă iubesc!“, sunt câteva dintre zecile de mesaje postate de Aida zilnic.

   Şi munca ei începe din imaginaţie, fiecare farfurie este creată mai întâi în minte, apoi reţeta este pusă pe hârtie pentru ca, într-un final, să ajungă pe mesele tuturor. Toate acestea, ghidate de un motto: „Tot ce există şi rezistă este creaţia unei imaginaţii bogate; controlează-ţi mintea pentru a-ţi controla viaţa!”.  

DISTRIBUIȚI