27 de ani
de presa libera
Luni, Octombrie 23, 2017 11:17 AM

Monden

Aida Parascan vă dezvăluie zilnic reţete culinare rapide

de Silvia HERGHELEGIU
Monden  |
11.10.2017, 00:00
456
  • Mastercheful postează idei de mic dejun, prânz şi cină complet sănătoase, în special pentru mămicile care se plâng că nu mai ştiu ce să prepare şi că nu mai au timp

   Un dulce şi cineva care ne spune că totul este bine, ne pot face ziua mai frumoasă! Prânzul este gata, rapid şi delicios, cu doar cinci ingrediente: orez, black angus, fasole verde, ceapă roşie şi parmigiano reggiano! Idee light pentru cină, un mix de aromă şi culoare irezistibil! Cam acestea sunt mesajele care vă sunt transmise zilnic pe Facebook, sub o altă formă, de masterchef-ul Aida Parascan, îmbogăţite în idei, ingrediente şi presărate cu pasiune şi suflet pentru toate mămicile sau iubitele care vor să-şi surprindă apropiaţii cu feluri rapide şi colorate de preparate sănă­toase.

   Buzoianca oferă zilnic poze cu modul în care ar trebui să arate plaitingul, ca mâncarea să fie delicioasă şi apetisantă şi, ca orice gospodină care nu vrea să piardă mult timp în bucătărie să fie tentată să gătească rapid, din orice.

 „Micul dejun este de departe cel mai apreciat dintre toate postările mele”

    „De multe ori se plâng femeile că nu au timp sau că nu mai au idei să prepare ceva, aşa că mi-am făcut timp să vă ţin la curent cu preparatele mele, şi când e gata ceva la mine în bucătărie, vă demonstrez vizual. Dacă am timp, adaug şi ingredientele, dar ideea de combinaţii se recunoaşte imediat, iar micul dejun este de departe cel mai apreciat dintre toate postările mele. Mă bucur că ajut şi că dezvolt pasiune gastronomică chiar şi pentru necunos­cători”, a completat Aida.

„Controlează-ţi mintea pentru a-ţi controla viaţa”

   Masterchef-ul adaugă ima­ginilor şi cuvinte pozitive, frumoase, demne să ne transmită o stare de bine şi să ne îndemne să gătim, dar şi să savurăm preparatul la maximum!

   „Bună dimineaţa, suflete! Totul este bine! Micul dejun e gata, arată aşa, imediat fac şi cafeaua... Ne încărcăm de ­vi­tamine, minerale şi multă voie bună !”, „Vă ofer un mic dejun dulce pentru suflete dragi!”, „Cina e gata în 15 minute, cu 5 ingrediente pentru că iubesc simplitatea! Paste, peşte afumat, zucchini şi roşii cherry cu usturoi”, „În seara asta, la cină, avem sushi!”, „Bună dimineaţa, oameni frumoşi! O săptămână binecuvântată şi cu mâncare sănătoasă, în fiecare zi”, „Prânzul de duminică, rapid, sănătos şi delicios - tagliolini păstrav afumat, zucchini şi roşii cherry, aşa spun eu că vă iubesc!“, sunt câteva dintre zecile de mesaje postate de Aida zilnic.

   Şi munca ei începe din imaginaţie, fiecare farfurie este creată mai întâi în minte, apoi reţeta este pusă pe hârtie pentru ca, într-un final, să ajungă pe mesele tuturor. Toate acestea, ghidate de un motto: „Tot ce există şi rezistă este creaţia unei imaginaţii bogate; controlează-ţi mintea pentru a-ţi controla viaţa!”.  

Comentarii

Acest articol nu are comentarii! Fii primul care comenteaza in legatura cu acest articol!

Stiri Agerpres

Muzicianul australian George Young, 'mentorul' trupei AC/DC, a murit la 70 de ani
Luni, Octombrie 23, 2017 11:02 AM

Muzicianul australian George Young, cunoscut ca 'mentor' trupei AC/DC, a murit la 70 de ani, potrivit unui anunț difuzat luni de legendara trupă de hard rock, citat luni de AFP.

MDRAPFE: AM POIM - proiecte de 69 milioane euro referitoare la ocrotirea ariilor naturale protejate
Luni, Octombrie 23, 2017 11:00 AM

Autoritatea de Management pentru Programul Operațional Infrastructura Mare (AM POIM) a primit, până la 16 octombrie, 62 de proiecte, în valoare totală eligibilă de 69 milioane de euro, care vizează elaborarea planurilor de management, seturilor de măsuri de conservare, planurilor de acțiune pentru ariile naturale protejate, informează un comunicat al MDRAPFE transmis luni AGERPRES.

Tenis: Clasamentul ATP - Marius Copil a coborât pe locul 78
Luni, Octombrie 23, 2017 10:56 AM

Tenismanul român Marius Copil a coborât patru locuri și se află pe poziția a 78-a în clasamentul mondial al jucătorilor profesioniști de tenis (ATP), dat publicității luni.

PORTATIV ROMÂNESC: Bianca Ionescu
Luni, Octombrie 23, 2017 10:53 AM

Soprana Bianca Ionescu s-a născut la 20 mai 1961. A absolvit Liceul de muzică nr.1 din București în 1978, apoi a urmat cursurile Conservatorului de muzică "Ciprian Porumbescu", la clasa de canto a Artei Florescu, absolvind facultatea în 1983, potrivit site-ului www.opereta.ro.

Auto: Verstappen a calificat drept "stupide deciziile care ucid Formula 1" după penalizarea sa
Luni, Octombrie 23, 2017 10:53 AM

Pilotul olandez Max Verstappen (Red Bull) a denunțat, duminică, decizia juriului Marelui Premiu al Statelor Unite care l-a penalizat cu cinci secunde și a fost privat de locul al treilea pe podium, apreciind că "aceste decizii stupide ucid Formula 1", a spus el cu regret.

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
23 Oct, 08:50 Scutirea populaţiei de la plata apei meteorice este „apă de ploaie”!
Pixelu cu prosteli a comentat pentru articolul Buzoienii, deschizători de drumuri? Scutirea populaţiei de la plata apei meteorice ar putea deveni lege:
UAT Municipiul Buzău (Primăria Municipiului Buzău), acționarul majoritar al Companiei de Apă Buzău S.A., dă dovadă de maximă ipocrizie. Dacă Toma ar dori ca buzoienii să beneficieze de tarife mai mici atunci ar renunța la redevența de 1% pe cifra de afaceri pe care trebuie să o plătească operatorul acționarilor și care este parte integrantă în algoritmul de calcul al tarifului perceput de operator. Peste tot, în țările suverane, se adoptă principiul non-profitului în administrarea utilităților publice. Doar în țări asociate neocolonialismului se mai întâlnesc contracte de parteneriat public privat sau contracte de concesiune. În cazul nostru, ca să nu bată la ochi, le-au botezat contracte de delegare.
În Contractul de Delegare la Art. 39-2. (pag.34) găsim un text legat de redevență. Ce caută redevența de 1% pe cifra de afaceri? Chipurile primăria se luptă pentru tarife mai mici pentru populație dar vrea o parte din profitul operatorului unde este acționară, profit care se obține tocmai de la populație. Ce dovadă mai clară de prosteală vreți!
23 Oct, 02:09 Actuala stagiune - revitalizare teatrală sau menţinerea aceluiasi fundal cenuşiu?
Nik Şimandan a comentat pentru articolul „Tele-Encounters”, proiectul Teatrului „G. Ciprian”, o premieră mondială lansată în prezenţa partenerilor din Spania şi Portugalia:
Dar mai mult teatru, la nivel de institutie profesionistă de spectacole, când o sa avem? Stie cineva, la aceasta oră , ce proiecte ne oferă Teatrul "George Ciprian"în actuala stagiune? Vom asista la vreo premieră...proprie? Când? Că doar stagiunea s-a deschis demult - cel puţin la celelalte teatre similare din ţară. Nu există niciun panou sau afişier care să menţioneze măcar un spectacol teatral pe săptămână, ca ofertă pentru marele public -aşa cum s-ar cuveni din partea acestei importante instituţii cu profil educaţional expres!
22 Oct, 16:24 Sigur
Eu a comentat pentru articolul Catedrala Arhiepiscopală, prădată de hoți. Ce sumă au sustras:
Sigur e unul școlit la pușcăriile țării, trăit în mizerie, eliberat înainte de termen și care are ceva habar de furtul bine acoperit...
Google PageRank Checker