• Mastercheful savurează plaja şi soarele alături de cei trei copii ai săi, Gianina, Samuel şi Emilia

Oricând are ocazia, evadează în natură, îşi ia familia şi profită de răsărit, apus, soare, nisip şi… relaxare în 4! Aceasta este formula care îl face fericit pe cel mai priceput mastechef buzoian, Aida Parascan care şi-a început evadările la plajă de la începutul verii, alegând cu predilecţie locurile 100% româneşti, „acolo unde tradiţia şi calitatea sunt mereu prezente”, susţine ea.

De la Gruiu, la Castelul Lupilor   

Localitatea Gruiu, Călă­raşi, a captivat-o recent pe Aida, buzoianca bucurându-se câteva zile de un adevărat colţ de rai, situat nu departe de viaţa aglomerată din Bucureşti. Aida a profitat şi de câteva zile la mare, la Mamaia, împreună cu cei trei copii ai săi, Gianina, Samuel şi Emilia, precizând pe reţelele de socializare că timpul petrecut alături de ei este cel mai preţios din lume.

„Cel care îşi întemeiază o familie are cariera supremă. Toate celelalte cariere există cu un singur scop: acela de a susţine cariera supremă!”, a subliniat Aida. Următoarea destinaţie ce va fi bifată de mămică alături de cei trei copii ai săi va fi Castelul Lupilor (Transilvania), acolo unde Aida a declarat că vrea să meargă tot pentru relaxare în 4.

Recent, mastecheful a împlinit 37 de ani şi a recunoscut că i-a trebuit mult timp să înţeleagă ce este foarte important pentru ea în această viaţă, care îi este drumul şi de ce se simte momentan atât de… „bună”. Aida le-a mulţumit tuturor prietenilor săi virtuali  nu numai pentru felicitările adresate cu ocazia împlinirii vârstei de 37 de ani. Buzoianca a subliniat că se simte fericită  pentru că a descoperit la această vârstă o lume în care speranţa, visele şi iubirea vor exista mereu.

„Arca lui Noe a fost construită de amatori, iar Titanicul de profesionişti“

„Vă mulţumesc din suflet pentru toate urările voastre, pentru că mi-aţi dedicat o clipă din timpul vostru atât de preţios şi pentru că faceţi posibil ca eu, <ceşcuţa>, să devin lucrarea perfecta a Universului”, a precizat Aida.

Food-editorul canalului TVR2 şi colaborator permanent al emisiunilor de pe Antena Stars, Aida a mai spus că nu se poate vedea făcând altceva decât să gătească, pentru că a ajuns să simtă că această ocupaţie face parte din viaţa sa şi nu simte că munceşte deloc.

„Am ajuns la concluzia că dacă găseşti o ocupaţie pe care să o iubeşti, vei simţi că nu va trebui să mai munceşti toata viaţa ta. Iar celor care spun că un executiv chef trebuie să aibă cel puţin 20 de ani de experienţă le pot spune că Arca lui Noe a fost construită de <amatori>, iar Titanicul de <profesionişti>. Aşa că munciţi acolo unde vă place şi veţi fi fericiţi, cu siguranţă”, a mai declarat Aida.

DISTRIBUIȚI
loading...