27 de ani
de presa libera
Vineri, August 18, 2017 08:13 AM

Monden

Aida Parascan a primit o petrecere-surpriză de ziua ei!

de Silvia HERGHELEGIU
Monden  |
04.08.2017, 00:00
467
  • Mastercheful a plâns de bucurie şi, după aniversare, şi-a luat prichindeii şi a savurat răsăritul la mare, în formulă de... cinci

   Cadouri, buchete imense de flori, un party-surpriză, complimente, urări şi zâmbete! Aşa a decurs o zi specială din viaţa masterchefului Aida Parascan, cea în care a împlinit 36 de ani şi cea în care nu se aştepta să fie atât de “aglomerată”, întrucât îşi planificase să o petreacă în linişte, acasă, cu copiii şi cu mama sa.

   “A fost cea mai neaşteptată serie de surprize pe care am avut-o în ultimii ani. Am primit chiar şi 37 de trandafiri albi, o petrecere-surpriză de la două dintre cele mai bune prietene de-ale mele, am tremurat două ore din cauza emoţiilor. Cei mici încă erau la mama când au început surprizele şi am apucat să mă văd cu ei mult mai târziu. Oricum, am simţit-o ca şi cum a fost ziua noastră. Pentru că toţi suntem Unul”, a spus mastercheful buzoian.

   Fericită şi cu zâmbetul pe buze, Aida ne-a mai spus că în aceste luni s-a împărţit între evenimente şi vacanţe cu cei mici şi cu prietenii, susţinând cooking-showuri la Iaşi, Plo­ieşti, Constanţa şi Bucureşti. Deşi a ajuns, cu cei mici şi cu mama sa, pe Litoral câteva zile, savurând chiar şi răsăritul în formulă de cinci (alături de cei trei copii - Gianina, Samuel şi Emilia - şi de mama ei) ea a mai spus că va pleca şi câteva zile în Grecia şi Italia, pentru a-şi vizita nişte prieteni şi a se relaxa.

   Până atunci însă, buzoianca va continua să zâmbească şi să dăruiască necondiţionat zâm­bete şi, implicit, fericire. “Sunt 36… atunci când poţi să iubeşti, să dăruieşti, să faci un om să zâmbească, atunci când oferi din timpul tău preţios, ştii că ai făcut cel mai frumos cadou. Atunci, de fapt, nu îl sărbătoreşti pe el, ci pe tine,  nu a fost ziua mea, ci este ziua NOASTRĂ!!! |n fiecare zi când iubim şi dăruim ne­condiţionat e ziua noastră!!! |n cuvinte nu am cum să explic ce simt  acum, este ceva mai presus de cuvinte. Vă mul­ţumesc pentru timpul şi iubirea voastră! Vă mulţumesc din tot sufletul şi vă iubesc necondiţionat pe toţi, pentru ca am învăţat să mă iubesc pe mine la fel. Zâmbiţi! Zâmbetul este începutul IUBIRII!”, a încheiat fericită Aida Parascan.

Comentarii

Acest articol nu are comentarii! Fii primul care comenteaza in legatura cu acest articol!

Stiri Agerpres

Aretha Franklin vrea să deschidă "un mic club" la Detroit
Vineri, August 18, 2017 07:51 AM

Legenda muzicii soul Aretha Franklin, care a anunțat la începutul anului că se retrage, se gândește serios să deschidă un club de noapte la Detroit, unde ar putea "cânta din când în când", a declarat artista ziarului local Detroit Free Press citat de AFP.

Un nou film din seria 'Star Wars', dedicat lui Obi-Wan Kenobi, este în pregătire (presă)
Vineri, August 18, 2017 07:34 AM

Regizorul Stephen Daldry, cunoscut pentru filmul 'Billy Elliot', ar urma să realizeze viitorul lungmetraj din seria 'Star Wars' care îl va avea ca erou pe maestrul Jedi Obi-Wan Kenobi, a anunțat joi publicația Hollywood Reporter citată de AFP.

ALERTĂ UPDATE MAE: O a doua victimă de cetățenie română rănită în Barcelona; a fost transportată la spital, starea sa fiind stabilă
Vineri, August 18, 2017 07:15 AM

O a doua victimă de cetățenie română a fost identificată printre persoanele rănite în urma atacului terorist din Barcelona, potrivit ultimelor informații obținute de către Ambasada României la Madrid și Consulatul General al României la Barcelona.

Doi clujeni străbat cu bicicletele 1.800 de km pentru a organiza o tabără pentru copiii cu probleme grave de sănătate
Vineri, August 18, 2017 07:02 AM

Doi clujeni vor pedala 1.800 de kilometri, prin cinci țări, până pe vârful Mont Blanc, pentru a strânge bani pentru organizarea unei tabere dedicate copiilor cu diferite boli grave.

VACANȚA DE VARĂ ÎN IMAGINI
Vineri, August 18, 2017 07:00 AM

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
18 Aug, 07:35 Cifre goale
Pixelu observator a comentat pentru articolul Cum vede vicepremierul Marcel Ciolacu creşterea economică a României, care se împiedică în ruinele infrastructurii:
Numai că statisticile astea sunt făcute la grămadă. Nu sunt defalcate. Ce creștere a avut capitalul străin și ce creștere a avut capitalul autohton? Mă tem că doar capitalul străin a înregistrat creștere economică. Dezvoltarea pe baza investițiilor străine este o iluzie. Pentru simplul fapt că nu este treaba lui. Treaba lui este să facă profit și să-l împartă acționarilor. Nu există în lume vreun exemplu de țară acum dezvoltată care să se fi dezvoltat numai prin investiții străine. Creșterea asta nu este un lucru rău dar nu în folosul românilor. Cum nu este nici trecerea CAS-ului și CASS-ului de la angajator la angajat. Va genera scăderea veniturilor salariaților și un cadou neașteptat pentru capital.
17 Aug, 23:34 kioveanu
john a comentat pentru articolul A murit fostul prim-secretar de Buzău Tudor Postelnicu, ,,dobitocul“ care a condus Securitatea comunistă:
I l-a aruncat pe nicu Ceausescu in bratele kiovencei!Dragoste si recompense pe bune!
17 Aug, 17:50 lsfjsal;
klgfjd a comentat pentru articolul Registrul Auto Român lucrează cu publicul vineri, cu program prelungit, şi sâmbătă, pentru recuperarea zilei libere de luni:
si cine "s a programat"? sambata ca sa lucreze si ai nostri bugetari?
Google PageRank Checker