27 de ani
de presa libera
Duminica, Octombrie 22, 2017 07:38 AM

Monden

Aida Parascan a primit o petrecere-surpriză de ziua ei!

de Silvia HERGHELEGIU
Monden  |
04.08.2017, 00:00
513
  • Mastercheful a plâns de bucurie şi, după aniversare, şi-a luat prichindeii şi a savurat răsăritul la mare, în formulă de... cinci

   Cadouri, buchete imense de flori, un party-surpriză, complimente, urări şi zâmbete! Aşa a decurs o zi specială din viaţa masterchefului Aida Parascan, cea în care a împlinit 36 de ani şi cea în care nu se aştepta să fie atât de “aglomerată”, întrucât îşi planificase să o petreacă în linişte, acasă, cu copiii şi cu mama sa.

   “A fost cea mai neaşteptată serie de surprize pe care am avut-o în ultimii ani. Am primit chiar şi 37 de trandafiri albi, o petrecere-surpriză de la două dintre cele mai bune prietene de-ale mele, am tremurat două ore din cauza emoţiilor. Cei mici încă erau la mama când au început surprizele şi am apucat să mă văd cu ei mult mai târziu. Oricum, am simţit-o ca şi cum a fost ziua noastră. Pentru că toţi suntem Unul”, a spus mastercheful buzoian.

   Fericită şi cu zâmbetul pe buze, Aida ne-a mai spus că în aceste luni s-a împărţit între evenimente şi vacanţe cu cei mici şi cu prietenii, susţinând cooking-showuri la Iaşi, Plo­ieşti, Constanţa şi Bucureşti. Deşi a ajuns, cu cei mici şi cu mama sa, pe Litoral câteva zile, savurând chiar şi răsăritul în formulă de cinci (alături de cei trei copii - Gianina, Samuel şi Emilia - şi de mama ei) ea a mai spus că va pleca şi câteva zile în Grecia şi Italia, pentru a-şi vizita nişte prieteni şi a se relaxa.

   Până atunci însă, buzoianca va continua să zâmbească şi să dăruiască necondiţionat zâm­bete şi, implicit, fericire. “Sunt 36… atunci când poţi să iubeşti, să dăruieşti, să faci un om să zâmbească, atunci când oferi din timpul tău preţios, ştii că ai făcut cel mai frumos cadou. Atunci, de fapt, nu îl sărbătoreşti pe el, ci pe tine,  nu a fost ziua mea, ci este ziua NOASTRĂ!!! |n fiecare zi când iubim şi dăruim ne­condiţionat e ziua noastră!!! |n cuvinte nu am cum să explic ce simt  acum, este ceva mai presus de cuvinte. Vă mul­ţumesc pentru timpul şi iubirea voastră! Vă mulţumesc din tot sufletul şi vă iubesc necondiţionat pe toţi, pentru ca am învăţat să mă iubesc pe mine la fel. Zâmbiţi! Zâmbetul este începutul IUBIRII!”, a încheiat fericită Aida Parascan.

Comentarii

Acest articol nu are comentarii! Fii primul care comenteaza in legatura cu acest articol!

Stiri Agerpres

DOCUMENTAR: 135 de ani de la moartea pictorului Ion Andreescu
Duminica, Octombrie 22, 2017 05:01 AM

Pictorul Ion Andreescu s-a născut la București, la 15/27 februarie 1850.

Baschet: Kobe Bryant "nu va merge" la Casa Albă dacă îl va invita președintele Trump
Duminica, Octombrie 22, 2017 04:01 AM

Fostul baschetbalist american Kobe Bryant "nu va merge" la Casa Albă dacă președintele SUA, Donald Trump, îl invită, a afirmat el sâmbătă, în timpul unei călătorii în Franța în legătură cu o operațiune de comunicare cu unul dintre sponsorii personali.

CITATUL ZILEI
Duminica, Octombrie 22, 2017 03:30 AM

SĂRBĂTORI RELIGIOASE - 22 octombrie
Duminica, Octombrie 22, 2017 03:19 AM

EFEMERIDE ASTRONOMICE - 22 octombrie
Duminica, Octombrie 22, 2017 03:03 AM

Este a 295-a zi a anului 2017.

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
21 Oct, 00:13 Fara pile!
O.Ureche a comentat pentru articolul Concursul pentru şefia Bibliotecii Judeţene se reia, după ce ambilor candidaţi li s-au respins dosarele:
Oamenii cei mai priceputi,bine pregatiti si cu aptitudini certe trebuie sa ajunga in aceste functii!
20 Oct, 19:40 carte
nick a comentat pentru articolul O legendă a handbalului s-a întors acasă / Eroii finalei de la Berlin, Cornel Penu şi Ştefan Birtalan, întâlnire emoţionantă cu publicul buzoian:
Felicitari ! A fost unul din idolii tineretii mele. Din cauza unor probleme personale nu am putut participa la intalnirea de la Hasdeu. Cum pot procura 2 carti scrise de Penu. Cu multumiri !
20 Oct, 19:31 Intalnirea cu un sportiv de geniu!
Un admirator a comentat pentru articolul O legendă a handbalului s-a întors acasă / Eroii finalei de la Berlin, Cornel Penu şi Ştefan Birtalan, întâlnire emoţionantă cu publicul buzoian:
Felicitari pentru intreaga cariera, d-nule Penu! Imi pare rau ca nu am participat la intalnire! Mi-as fi dorit sa-l vad! Pacat insa de faptul ca terenurile de fotbal si baschet din curtea liceului Hasdeu, care odinioara erau pline, chiar si in zilele de vacanta sau weekend acum putrezesc in paragina!
Google PageRank Checker