In mod cert, tinerii care vor sa se casatoreasca in 2019 stiu deja cat de solicitante sunt cautarile pentru gasirea colaboratorilor ideali. Tocmai de aceea, acest articol isi propune sa le vina in ajutor si sa le evidentieze cele mai importante aspecte la care trebuie sa fie atenti pentru a nu avea parte de surprize neplacute in apropierea evenimentului.

Daca si tu urmeaza sa organizezi petrecerea de dupa cununia religioasa anul urmator si inca ai multe decizii de luat, citeste mai jos despre cele mai importante lucruri de stiut!

Iata aspectele pe care TREBUIE ca sa le ai in vedere pentru organizarea nuntii in 2019:

  • In privinta restaurantului, lucrurile sunt destul de simple. Cele mai multe localuri din Bucuresti si din tara vor sa se asigure, la randul lor, ca nu iti vei schimba optiunea si pun la dispozitie un contract spre a fi incheiat. Fii atent cu privire la numarul de meniuri pentru care semnezi, la felurile de mancare si la salonul ales.

Nu le permite acestora sub nicio forma sa schimbe datele contractului. In cazul in care in apropierea nuntii ti se va parea, de exemplu, ca aperitivul nu este suficient si vei dori sa adaugi cateva preparate, asigura-te ca nu vor fi probleme!

  • Apoi, in ceea ce priveste muzica, trebuie sa cauti foarte bine si sa citesti cat mai multe review-uri, pentru a vedea opiniile oamenilor care au lucrat cu formatia, band-ul sau agentia respectiva. Astfel, daca vrei sa ai o petrecere de exceptie, Urban Events iti pune la dispozitie peste 50 de artisti, dintre care trupe de cover pentru nunti, formatii, DJ si MC, instrumentisti, care vor da totul pentru ca aceasta sa ramana mult timp in amintirea tuturor invitatilor. Sigur ca impreuna puteti stabili si programul evenimentului.

Pentru a te bucura de o petrecere cu muzica buna, cu un sunet redat fidel, dar si de o echipa care a organizat peste 500 de evenimente, intra pe https://urban-events.ro/contact/ si scrie-le celor de la Urban Events!

  • In ceea ce priveste fotograful, trebuie sa fii foarte atent, intrucat pozele respective vor reprezenta amintiri pe viata. Astfel, cere-le celor pe care ii contactezi portofoliile si nu ezita sa ii intrebi toate detaliile pe care vrei sa le afli, precum cate poze iti vor edita, daca iti vor pune la dispozitie si albume foto, daca vei beneficia de sedinta foto Trash/Love the dress. In acest mod o sa poti negocia pretul, dar vei vedea si cat de flexibili si de implicati vor fi!

Cei mai multi publica numai fotografiile reusite pe site-urile lor si pe paginile de Facebook, asa ca solicita-le un portofoliu mai vast, pentru a vedea daca stilul acestora ti se potiveste. Unii editeaza foarte mult imaginile, altii foarte putin, insa numai tu stii cum iti doresti ca acestea sa fie intr-un final!

Asadar, pentru a nu avea parte de neplaceri si pentru a face lucrurile ca la carte, fii foarte atent la aspectele enumerate mai sus. Toate acestea iti vor asigura o petrecere cu adevarat reusita!

DISTRIBUIȚI
loading...