• Uşor, greu şi foarte greu!

Etapa a 7-a a Ligii a 3-a vine cu o nouă oră de start, 15,00 şi cu adversari de categorii diferite pentru cele trei echipe buzoiene. Se anunţă, aşadar, un meci facil pentru SCM Gloria, singura care va evolua pe teren propriu, împotriva Sănătăţii Darabani, CSM Rm. Sărat va merge sub Pietricica, pentru a da replica Cehlăului, într-un meci în care râmnicenii au şansa lor la puncte, în timp ce Metalul, la Sucea­va, cu Foresta, va avea misiunea cea mai grea.

SCM GLORIA – SĂNĂTATEA DARABANI, sâmbătă, ora 15,00

În mod normal, o partidă în care n-ar trebui să se pună decât problema scorului. Pe stadionul din Crâng, SCM Gloria va primi vizita Sănătăţii Darabani, iar elevii lui George Timiş şi Vasile Tudose sunt super favoriţi, statut oferit atât prin prisma situaţiei din clasament, cât şi a diferenţei de valoare dintre cele două loturi. Cum şi contracandidata la promovare, SC Oţelul, va avea o misiune aparent la fel de simplă, la Fălticeni, este evident că buzoienii trebuie să evite surpriza şi să-şi treacă la final în cont cele 3 puncte.

CSM CEAHLĂUL – CSM RM. SĂRAT, sâmbătă, ora 15,00

CSM Ceahlăul nu reprezintă pentru râmniceni cel mai simplu adversar, dar nici unul de care trebuie să se teamă mai mult decât este cazul. Nou promovată, noua echipă de sub Pietricica îşi caută încă drumul, cu rezultate contradictorii şi pe un loc, deocamdată, în a doua jumătate a clasamentului. Râmnicenii vin după cel mai bun joc de până acum, concretizat printr-o victorie la scor, 6-1, în faţa Romanului, şi pot spera la punct sau puncte la Piatra Neamţ.

FORESTA SUCEAVA – ­ME­TALUL BUZĂU, sâmbătă, ora 15,00

De departe, dintre cele trei echipe buzoiene, ­Me­talul are cea mai grea misiune în această etapă. Nu una imposibilă, e adevărat, dar cu siguranţă una care-i va solicita la maximum pe elevii lui Vali Stan.

Retrogradată în vară din eşalonul secund, Fo­resta Suceava a avut un start de sezon sub aşteptări, dar rămâne, totuşi, în cărţile promovării, în ciuda celor 6 puncte care o desparte în acest moment de lidera SC Oţelul. Metalul nu traversează momente foarte bune, cu moralul afectat de rezultatele din ultimul timp.

Liga a 3-a, Seria I, Etapa a 7-a, program:

– vineri, ora 15,00:

FC Botoşani 2 – ştiinţa Miroslava

CSM Roman – KSE Tg. Secuiesc

– sâmbătă, ora 15,00:

CSM Ceahlăul – CSM Rm. Sărat

SCM Gloria Buzău – Sănătatea Darabani

Bucovina Rădăuţi – CSM Paşcani

şomuz Fălticeni – SC Oţelul Galaţi

CSM Focşani – Sporting Lieşti

Foresta Suceava – Metalul Buzău

Clasament

 1. SC Oţelul 16 p.
 2. SCM GLORIA 14 p.
 3. CSM Focşani 14 p.
 4. KSE Tg. Secuiesc 12 p.
 5. Rădăuţi 12 p.
 6. Suceava 10 p.
 7. Miroslava 10 p.
 8. Lieşti 9 p.
 9. CSM Ceahlăul 9 p.
 10. METALUL 8 p.
 11. CSM RM. SĂRAT 6 p.
 12. Darabani 6 p.
 13. Paşcani 4 p.
 14. Fălticeni 4 p.
 15. CSM Roman 3 p.
 16. FC Botoşani 2 0 p.