27 de ani
de presa libera
Duminica, Octombrie 22, 2017 07:40 AM

Sport

Adunare Generală a Ligii a 3-a, astăzi, la Mogoşoaia/Metalul Buzău şi Olimpia Rm. Sărat îşi află seria şi programul

de Andreea STROE
Sport  |
04.08.2017, 00:00
436

   Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Fotbal a luat în discuţie şi a aprobat, în şedinţa de marţi, referatul Departamentului de Competiţii cu privire la echipele din viitoarea ediţie a Ligii a 3-a. După ce au fost contabilizate toate solicitările, au rezultat 73 de cereri de înscriere din partea unor cluburi cu drept de participare în Liga a 3-a, pentru cele 80 de locuri disponibile.

   |n aceste condiţii, Federaţia a decis ca echipele retrogradate sezonul trecut,şi care doresc să evolueze tot în eşalonul al treilea să fie reprimite în campionat. Doar patru dintre cele opt şi-au manifestat această dorinţă şi au depus cerere în timpul regulamentar: Sportul Chiscani, ACS Ţirineasa, Urban Titu şi Nuova Mamma Mia Becicherecu Mic.

   Referitor la cele trei locuri rămase vacante, două vor fi ocupate de echipele satelit ale cluburilor CFR Cluj (Liga 1) şi AFC Hermannstadt (Liga a 2-a). Liga a 3-a va avea cinci serii a câte 16 echipe, împărţite pe criterii geografice, însă dacă FRF nu va mai găsi încă o formaţie, o serie va porni la drum cu doar 15 participante. Componenţa seriilor va fi decisă la Adunarea Generală Extraordinară a cluburilor din Liga a 3-a, care va avea loc astăzi, cu începere de la ora 14,30, la sediul Centrului de Fotbal Mogoşoaia, şi care va avea mai multe puncte pe ordinea de zi, printre care şi alegerea reprezentanţilor cluburilor din Liga a 3-a ca membri ai Comitetului Executiv al FRF. La Adunare vor participa şi oficiali ai celor două echipe buzoiene prezente la start, Metalul şi Olimpia Rm. Sărat.

Tot Seria I?

   Dacă Federaţia va păstra distribuţia pe judeţe din precedentul sezon în cele cinci serii, cele două formaţii din judeţul Buzău vor fi repartizate în Seria I. Ca nou promovate, aici ar mai putea ajunge CSM Focşani şi SSC Oţelul Galaţi. Startul ediţiei 2017-2018 al Ligii a 3-a este programat pentru 25-26 august.

Comentarii

Acest articol nu are comentarii! Fii primul care comenteaza in legatura cu acest articol!

Stiri Agerpres

DOCUMENTAR: 135 de ani de la moartea pictorului Ion Andreescu
Duminica, Octombrie 22, 2017 05:01 AM

Pictorul Ion Andreescu s-a născut la București, la 15/27 februarie 1850.

Baschet: Kobe Bryant "nu va merge" la Casa Albă dacă îl va invita președintele Trump
Duminica, Octombrie 22, 2017 04:01 AM

Fostul baschetbalist american Kobe Bryant "nu va merge" la Casa Albă dacă președintele SUA, Donald Trump, îl invită, a afirmat el sâmbătă, în timpul unei călătorii în Franța în legătură cu o operațiune de comunicare cu unul dintre sponsorii personali.

CITATUL ZILEI
Duminica, Octombrie 22, 2017 03:30 AM

SĂRBĂTORI RELIGIOASE - 22 octombrie
Duminica, Octombrie 22, 2017 03:19 AM

EFEMERIDE ASTRONOMICE - 22 octombrie
Duminica, Octombrie 22, 2017 03:03 AM

Este a 295-a zi a anului 2017.

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
21 Oct, 00:13 Fara pile!
O.Ureche a comentat pentru articolul Concursul pentru şefia Bibliotecii Judeţene se reia, după ce ambilor candidaţi li s-au respins dosarele:
Oamenii cei mai priceputi,bine pregatiti si cu aptitudini certe trebuie sa ajunga in aceste functii!
20 Oct, 19:40 carte
nick a comentat pentru articolul O legendă a handbalului s-a întors acasă / Eroii finalei de la Berlin, Cornel Penu şi Ştefan Birtalan, întâlnire emoţionantă cu publicul buzoian:
Felicitari ! A fost unul din idolii tineretii mele. Din cauza unor probleme personale nu am putut participa la intalnirea de la Hasdeu. Cum pot procura 2 carti scrise de Penu. Cu multumiri !
20 Oct, 19:31 Intalnirea cu un sportiv de geniu!
Un admirator a comentat pentru articolul O legendă a handbalului s-a întors acasă / Eroii finalei de la Berlin, Cornel Penu şi Ştefan Birtalan, întâlnire emoţionantă cu publicul buzoian:
Felicitari pentru intreaga cariera, d-nule Penu! Imi pare rau ca nu am participat la intalnire! Mi-as fi dorit sa-l vad! Pacat insa de faptul ca terenurile de fotbal si baschet din curtea liceului Hasdeu, care odinioara erau pline, chiar si in zilele de vacanta sau weekend acum putrezesc in paragina!
Google PageRank Checker