27 de ani
de presa libera
Vineri, August 18, 2017 08:10 AM

Sport

Adunare Generală a Ligii a 3-a, astăzi, la Mogoşoaia/Metalul Buzău şi Olimpia Rm. Sărat îşi află seria şi programul

de Andreea STROE
Sport  |
04.08.2017, 00:00
374

   Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Fotbal a luat în discuţie şi a aprobat, în şedinţa de marţi, referatul Departamentului de Competiţii cu privire la echipele din viitoarea ediţie a Ligii a 3-a. După ce au fost contabilizate toate solicitările, au rezultat 73 de cereri de înscriere din partea unor cluburi cu drept de participare în Liga a 3-a, pentru cele 80 de locuri disponibile.

   |n aceste condiţii, Federaţia a decis ca echipele retrogradate sezonul trecut,şi care doresc să evolueze tot în eşalonul al treilea să fie reprimite în campionat. Doar patru dintre cele opt şi-au manifestat această dorinţă şi au depus cerere în timpul regulamentar: Sportul Chiscani, ACS Ţirineasa, Urban Titu şi Nuova Mamma Mia Becicherecu Mic.

   Referitor la cele trei locuri rămase vacante, două vor fi ocupate de echipele satelit ale cluburilor CFR Cluj (Liga 1) şi AFC Hermannstadt (Liga a 2-a). Liga a 3-a va avea cinci serii a câte 16 echipe, împărţite pe criterii geografice, însă dacă FRF nu va mai găsi încă o formaţie, o serie va porni la drum cu doar 15 participante. Componenţa seriilor va fi decisă la Adunarea Generală Extraordinară a cluburilor din Liga a 3-a, care va avea loc astăzi, cu începere de la ora 14,30, la sediul Centrului de Fotbal Mogoşoaia, şi care va avea mai multe puncte pe ordinea de zi, printre care şi alegerea reprezentanţilor cluburilor din Liga a 3-a ca membri ai Comitetului Executiv al FRF. La Adunare vor participa şi oficiali ai celor două echipe buzoiene prezente la start, Metalul şi Olimpia Rm. Sărat.

Tot Seria I?

   Dacă Federaţia va păstra distribuţia pe judeţe din precedentul sezon în cele cinci serii, cele două formaţii din judeţul Buzău vor fi repartizate în Seria I. Ca nou promovate, aici ar mai putea ajunge CSM Focşani şi SSC Oţelul Galaţi. Startul ediţiei 2017-2018 al Ligii a 3-a este programat pentru 25-26 august.

Comentarii

Acest articol nu are comentarii! Fii primul care comenteaza in legatura cu acest articol!

Stiri Agerpres

Aretha Franklin vrea să deschidă "un mic club" la Detroit
Vineri, August 18, 2017 07:51 AM

Legenda muzicii soul Aretha Franklin, care a anunțat la începutul anului că se retrage, se gândește serios să deschidă un club de noapte la Detroit, unde ar putea "cânta din când în când", a declarat artista ziarului local Detroit Free Press citat de AFP.

Un nou film din seria 'Star Wars', dedicat lui Obi-Wan Kenobi, este în pregătire (presă)
Vineri, August 18, 2017 07:34 AM

Regizorul Stephen Daldry, cunoscut pentru filmul 'Billy Elliot', ar urma să realizeze viitorul lungmetraj din seria 'Star Wars' care îl va avea ca erou pe maestrul Jedi Obi-Wan Kenobi, a anunțat joi publicația Hollywood Reporter citată de AFP.

ALERTĂ UPDATE MAE: O a doua victimă de cetățenie română rănită în Barcelona; a fost transportată la spital, starea sa fiind stabilă
Vineri, August 18, 2017 07:15 AM

O a doua victimă de cetățenie română a fost identificată printre persoanele rănite în urma atacului terorist din Barcelona, potrivit ultimelor informații obținute de către Ambasada României la Madrid și Consulatul General al României la Barcelona.

Doi clujeni străbat cu bicicletele 1.800 de km pentru a organiza o tabără pentru copiii cu probleme grave de sănătate
Vineri, August 18, 2017 07:02 AM

Doi clujeni vor pedala 1.800 de kilometri, prin cinci țări, până pe vârful Mont Blanc, pentru a strânge bani pentru organizarea unei tabere dedicate copiilor cu diferite boli grave.

VACANȚA DE VARĂ ÎN IMAGINI
Vineri, August 18, 2017 07:00 AM

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
18 Aug, 07:35 Cifre goale
Pixelu observator a comentat pentru articolul Cum vede vicepremierul Marcel Ciolacu creşterea economică a României, care se împiedică în ruinele infrastructurii:
Numai că statisticile astea sunt făcute la grămadă. Nu sunt defalcate. Ce creștere a avut capitalul străin și ce creștere a avut capitalul autohton? Mă tem că doar capitalul străin a înregistrat creștere economică. Dezvoltarea pe baza investițiilor străine este o iluzie. Pentru simplul fapt că nu este treaba lui. Treaba lui este să facă profit și să-l împartă acționarilor. Nu există în lume vreun exemplu de țară acum dezvoltată care să se fi dezvoltat numai prin investiții străine. Creșterea asta nu este un lucru rău dar nu în folosul românilor. Cum nu este nici trecerea CAS-ului și CASS-ului de la angajator la angajat. Va genera scăderea veniturilor salariaților și un cadou neașteptat pentru capital.
17 Aug, 23:34 kioveanu
john a comentat pentru articolul A murit fostul prim-secretar de Buzău Tudor Postelnicu, ,,dobitocul“ care a condus Securitatea comunistă:
I l-a aruncat pe nicu Ceausescu in bratele kiovencei!Dragoste si recompense pe bune!
17 Aug, 17:50 lsfjsal;
klgfjd a comentat pentru articolul Registrul Auto Român lucrează cu publicul vineri, cu program prelungit, şi sâmbătă, pentru recuperarea zilei libere de luni:
si cine "s a programat"? sambata ca sa lucreze si ai nostri bugetari?
Google PageRank Checker