Dragomir, Dorobanțu și Ionescu, pentru Comitetul Executiv

Alegerile pentru preșe­dinția Asociației Județene de Fotbal sunt o simplă formalitate. Actualul preșe­dinte, Adrian Petre, este unicul candidat la alegerile programate pe 25 iulie și, practic, va trebui reconfirmat prin votul membrilor delegați la Adunarea Ge­ne­rală Extraordinară.

Și pentru Comitetul Executiv lucrurile sunt destul de clare, Comisia de Validare a dosarelor de candidatură anunțând ur­mă­toarele rezultate:

– Pentru funcția de membru al Comitetului Executiv ca reprezentant al cluburilor din Liga a 4-a, a fost validat dosarul lui Rădunel Dragomir

– Pentru funcția de membru al Comitetului

Executiv ca reprezentant al cluburilor din Liga a 5-a, a fost validat dosarul lui Marian Dorobanțu

– Pentru funcția de membru al Comitetului

Executiv ca reprezentant al cluburilor din Liga a 6-a, a fost validat dosarul lui Cezar Ionescu

Adunarea Generală Extraordinară a Asociației Județene de Fotbal va avea loc joi, 25 iulie, de la ora 16,00, la sala Teatrului „George Ciprian”.

Actualul președinte al AJF Buzău, Adrian Petre ocupă această funcție din mai 2015, după ce fostul președinte, Pompiliu Coșconea, a fost suspendat de Comitetul Executiv. Mai întâi cu titlu de interimar, apoi, din august 2015, ales pentru un mandat de patru ani, fiind atunci, ca și acum, unicul candidat la această funcție.