Considerat revelaţia ultimilor ani în spaţiul cultural românesc, după o serie de succese care l-au purtat pe cele mai prestigioase scene, violoncelistul Adrian Naidin revine la Buzău cu un proiect deosebit. Sâmbătă, 6 octombrie, de la ora 20,00 în Club No Limit, publicul buzoian este invitat la un concert de excepţie.

„Pân’ la Rai” este un proiect de excelenţă, aplaudat pe scene prestigioase şi inclus pe coloana sonoră a unui film internaţional nominalizat la Oscar în 2013, „The Necessary Death of Charlie Countryman”. Cântecele Mariei Tănase vor prinde o nouă formă, pe scena de la Buzău, prin armonia acustică de jazz şi de avangardă alături de Naidin Quartet. Strălucitor în partiturile clasice, ingenios şi tehnic în jazz – de la genurile tradiţionale, până la cele experimentale – plin de forţă şi har în folclor, Adrian Naidin vorbeşte, oricare ar fi limbajul, despre ­mu­zică.

Reputatul artist va fi acompaniat de Sorin Zlat – pian, Gabriel Bălaşa – percuţii şi Eugen Amarandei – bas.

Preţurile biletelor pentru concertul de la Buzău sunt: 65 lei (categoria I), 45 lei (categoria II) şi 20 lei pentru elevi. Pentru bilete şi rezervări sunaţi la telefon 0723.429.264.