27 de ani
de presa libera
Sambata, Aprilie 29, 2017 00:48 AM

Cultura

Ada Milea, Bobo Burlăcianu, Anca Hanu şi Cristian Rigman, în concert la No Limit

de Cristian IONESCU
Cultura  |
15.03.2017, 00:00
493

   După succesul înregistrat anul trecut, Ada Milea se întoarce la Buzău în aceeaşi formulă de patru, alături de Bobo Burlăcianu, Anca Hanu şi Cristi Rigman.

   Concertul va avea loc vineri, 17 martie, de la ora 19,30, la Club No Limit.

   Artiştii alături de care Ada Milea va evolua sunt, la rândul lor, obişnuiţi cu scena: Bobo Burlăcianu este membru fondator al trupelor „Fără Zahăr” şi „The Brad Pits“, iar Anca Hanu şi Cristi Rigman sunt actori la Teatrul din Cluj.

   Născută la Târgu Mureş, Ada Milea a terminat Universitatea de Artă Teatrală, actorie. A fost actriţă la Teatrul Naţional din Tg. Mureş, apoi la Teatrul „Luni“ de la Green Hours. A realizat coloane sonore în spectacole de teatru. Cu „Eu, când vreau să fluier, fluier“, în regia lui Th. Cristian Popescu, a primit Premiul Special al Juriului la Festivalul Internaţional de Teatru de la Piatra-Neamţ, iar cu „Trilogie belgrădeană“ la Festivalul de Umor Negru al companiei Connex. A colaborat cu mari regizori, precum, Alexandru Dabija şi  Felix Alexa.

   Originală, cu un umor greu de egalat în muzică şi teatru, Ada Milea recunoaşte că la spectacolele şi concertele ei, spectatorii care vin, ori o plac foarte tare, ori, cazuri izolate, se scoală şi pleacă, pentru că nu o înţeleg.

   După ce a lucrat cu renumitul Cirque du Soleil, s-a întors în ţară şi a început să colaboreze cu Bobo de la „Fără zahăr”.

   „Am făcut nişte încercări pe nişte poeme cu alcoolici, de Ion Mureşan; îmi place la nebunie cum scrie poetul ăsta! Am început cu Bobo Burlăcianu, de la Fără Zahăr, să lucrăm la «Cel mai mare Gulliver>, un text de-al lui Naum din ‘58 - superb text, despre un băieţel rău, pe nume Matei, care bate toţi băieţii şi mâzgâleşte toţi pereţii, şi singura lui dorinţă este să crească. (…) Lucram la «Don Quijote> şi aveam nevoie de un personaj: Scriitorul. L-am întrebat dacă ştie să cânte la chitară electrică, iar el a zis că nu şi pentru mine era perfect, pentru că aş fi vrut ca instrumentul să fie mai mult perso­naj decât chitară. Bobo a transformat-o în maşină de scris.  De atunci am colaborat într-o mulţime de proiecte şi am avut o groază de concerte. E haios că Bobo ştie majoritatea cântecelor mele”, spune Ada Milea.

   Pentru rezervări şi bilete la concertul Ada Milea de la Buzău sunaţi la telefon 0723. 429.264. 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii! Fii primul care comenteaza in legatura cu acest articol!

Stiri Agerpres

Joi, Ianuarie 01, 1970 02:00 AM

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
28 Apr, 21:47 Comentariu
Un alt cetățean! a comentat pentru articolul Înglodat în datorii la furnizori și la stat, Căminul de bătrâni de la Vintilă Vodă, în pericol iminent de desființare:
Poate să-i dea Consiliul județean oricât,tot nu va face nimic pentru că este prea comod;aveți dreptate,leafa merge,iar el abia așteaptă să se întoarcă la "căldură"de la Primărie,iar cu noi nici nu vorbește,ne ignora total;Consiliul județean știe asta?
28 Apr, 21:29 Olimpiada
Valeria a comentat pentru articolul Concurenții Olimpiadei Naționale de Istorie de la Buzău, vizită la Comandamentul Diviziei 2:
Comentariile negative aparțin celor care sperau ca Olimpiada să fie un eşec şi nu pot accepta ideea că a fost o mare reuşită.
28 Apr, 21:19 Problema este legea electorală.
Pixelu original a comentat pentru articolul Bârlă s-a cerut afară din PSD, Ciolacu îi face pe plac:
Cum să fie votul lui imitatorule? Este votul pesedeului. Era votul lui dacă era ales de electorat din postura de candidat independent, nu pe listă de partid. După ce va fi exclus din PSD și va pierde funcția de consilier are ocazia să participe la viitoarele alegeri ca independent și să nu mai rănească pe nimeni cu votul lui.
Google PageRank Checker