26 de ani
de presa libera
Miercuri, Februarie 22, 2017 03:32 AM

de

 Situaţia preluării patrimoniului unităţilor militare râmnicene dezafectate de către administraţia municipiului Rm. Sărat rămâne încă în coadă de peşte, deşi de la semnarea documentelor premergătoare acestui transfer au trecut luni bune.

         Potrivit datelor furnizate de către primarul Râmnicului, Viorel Holban, toate actele necesare acestui transfer se află încă pe masa ministrului Apărării, Gabriel Oprea, până în prezent nefiind luată o decizie privind perfectarea şi punerea în practică a acestui demers, lucru care în opinia sa nu este în regulă. “Într-o unitate militară încă mai este personal acolo şi este în conservare.

 |
13 Jun 2011
1626
de Monica BĂNICĂ

Parcul “Crâng” a fost în weekend gazda celei de-a patra ediţii a Maratonului adopţiilor pentru câini şi pisici.

      În pofida vremii  capricioase, cortul instalat în apropierea Obeliscului şi care adăpostea cuştile cu căţei şi pisici, toţi dornici să-şi găsească stăpâni, i-a atras ca un magnet pe buzoienii ieşiţi la plimbare în parc.

 |
13 Jun 2011
2174
de

Aproximativ 150 de persoane au fost prezente a doua zi după nunta deputatului Adrian Mocanu cu tânăra Roberta Doloiu la tradiţionala ciorbă de potroace.

Petrecerea a fost găzduită tot de patinoarul Ice Magic. De data aceasta, responsabili cu buna dispoziţie au fost Fuego şi Orchestra de muzică populară a Radiodifuziunii, precum şi câţiva solişti de pe plaiuri buzoiene. Invitaţii au servit, la alegere, ciorbă de burtă sau de curcan, câte o friptură, precum şi sarmale de la nuntă, reîncălzite.Totul stropit din belşug cu vin din cramele de Buzău.

 |
13 Jun 2011
2370
de Monica BĂNICĂ

De astăzi, pacienţii primesc din nou reţete compensate şi bilete de trimitere

      Odiseea conflictului medicilor de familie cu Casa Naţională de Asigurări de Sănătate (CNAS) este pe punctul de a se încheia astăzi.

      Cel puţin asta au anunţat de la finalul săptămânii trecute reprezentanţii CNAS şi ai Ministerului Sănătăţii, indicând ca final al acestor proteste  data de 14 iunie, când medicii de familie  au dat asigurări că vor relua eliberararea reţetelor compensate şi a biletelor de trimitere.

 

 

 |
13 Jun 2011
1535
de Călin BOSTAN

Privită de unii drept o demonstraţie a forţei baronilor de Buzău, de alţii drept un simplu eveniment fericit din familia preşedintelui Consiliului Judeţean, Victor Mocanu, nunta deputatului Adrian Mocanu şi a fiicei omului de afaceri Gheorghe Doloiu, reprezintă, fără îndoială, o sursă inepuizabilă de bârfă politico-mondenă, dar şi un bun prilej de a face o cât de sumară analiză a raportului de forţe din interiorul alianţei socialiste de la nivelul judeţului Buzău.

 |
13 Jun 2011
2073
de autor nespecificat

 

 |
12 Jun 2011
7461
de autor nespecificat

 

 |
12 Jun 2011
11829
de autor nespecificat

 |
11 Jun 2011
4702
de autor nespecificat

CV de politician

      Adrian George Scutaru, deputat P.N.L., preşedinte P.N.L. Buzău

      Data şi locul naşterii: Focşani, 24 octombrie 1973

      Liceu absolvit: Liceul de Filologie-Istorie Oneşti, 1993

      Facultate absolvită: Facultatea de Istorie, Universitatea Bucureşti, 1998

 |
08 Jun 2011
1250
de

Agitaţie mare ieri la patinoarul Ice Magic, locaţia care va găzdui sâmbătă nunta deputatului Adrian Mocanu cu tânăra Roberta Doloiu.

    

 |
08 Jun 2011
5696
de

Un tânăr de 17 ani, din Buzău, a păţit necazul de a fi lăsat fără bani şi ţigări tocmai în momentul în care se credea irezistibil şi îşi închipuia că îi cad femeile la picioare de cum se arată pe stradă, dându-şi în final seama că realitatea este mult mai crudă, în momentul în care s-a pomenit cu buzunarele goale.

 |
08 Jun 2011
2114
de

Un localnic din Tisău s-a convins într-o manieră brutală că nici meseria de pădurar nu este lipsită de riscuri, pe lângă pericolul reprezentat de sălbăticiunile pădurii fiind expus şi la atacurile semenilor, înfuriaţi că au fost întrerupţi din activitatea de furt de lemne din pădure.

 |
08 Jun 2011
2385
de

În ultimele zile, poliţiştii buzoieni şi-au concentrat din nou atenţia asupra  contrabandiştilor care vând la negru ţigări aduse pe sub mână din Moldova sau Ucraina şi băuturi contrafăcute pe care nu plătesc niciun fel de accize şi alte taxe la stat, în acest sens fiind efectuate două descinderi la domiciliul unui suspect şi la un magazin în care se comercializau astfel de mărfuri.

Primul care a primit vizita nedorită a poliţiştilor a fost un localnic de 58 de ani, din Largu, despre care se dusese vestea prin sat că ar vinde ţigări ieftine „de la moldoveni”. Zvonul ajunsese  şi la urechile poliţiştilor, care în prealabil l-au filat discret pe localnicul respectiv, obţinând confirmarea că acesta deţine şi comercializează ilegal ţigări provenite de la „vecini”.

 |
08 Jun 2011
2395
de

La începutul acestei luni, reprezentanţii administraţiei publice municipale Rm. Sărat au primit vizita pe teren a funcţionarilor Agenţiei de Dezvoltare Regională Sud-Est Brăila pentru ultimele verificări înainte de derularea unui proiect integrat pentru atragerea de fonduri prin Programului Opera?ional Regional 2007-2013.

Potrivit datelor furnizate de primarul municipiului, Viorel Holban, proiectul vizeză reabilitarea a 41 de străzi din oraş, precum şi instalarea a 51 de camere de supraveghere pentru siguranţa stradală. „Investiţiile au drept scop reabilitarea unor străzi importante din municipiu, inclusiv cu amenajarea trotuarelor, a spaţiilor verzi şi a mobilierului urban: băncuţe şi  staţii de autobuz

 |
08 Jun 2011
1542
de

După ce în 2009 au bătut palma cu reprezentanţii Primăriei Zărneşti la încheierea unui formule de asociere pentru înfiinţarea unei staţii peco în localitate, anul acesta reprezentanţii Rompetrol i-au înştiinţat pe aleşii locali că vor rezilierea contractului.

Potrivit datelor furnizate de primarul comunei, Alexandru Lazăr, rezilierea contractului a început de pe 1 mai, în aceeaşi situaţie fiind mai multe unităţi de acelaşi tip din ţară.

 |
08 Jun 2011
1685

Stiri Agerpres

Campanie pentru alegerile prezidențiale din Franța: Macron pierde din avantajul în sondaje
Miercuri, Februarie 22, 2017 02:07 AM

Două dintre cele mai recente sondaje de opinie înaintea alegerilor prezidențiale din Franța arată că Emmanuel Macron (foto) se află la egalitate cu Francois Fillon, relatează Reuters. Un al treilea sondaj îl cotează pe candidatul de centru chiar mai slab decât pe fostul premier conservator.

Un britanic eliberat de la Guantanamo a comis un atentat sinucigaș în Irak (presă)
Miercuri, Februarie 22, 2017 01:42 AM

Autorul unui atentat sinucigaș împotriva forțelor irakiene de lângă Mosul era un cetățean britanic, fost deținut la Guantanamo (foto), potrivit postului BBC, preluat de DPA.

Brexit: Reprezentanții Londrei se angajează în dialoguri bilaterale
Miercuri, Februarie 22, 2017 00:58 AM

Premierul britanic Theresa May l-a primit marți la Londra pe Emanuel Macron (foto), candidat de centru la președinția Franței, pentru a discuta despre retragerea Regatului Unit din Uniunea Europeană, informează AFP.

Fotbal: Atletico Madrid, cu un pas în sferturile Ligii Campionilor, după 4-2 cu Bayer, la Leverkusen
Miercuri, Februarie 22, 2017 00:19 AM

Atletico Madrid a făcut un pas important spre sferturile de finală ale Ligii Campionilor la fotbal, marți seara, grație victoriei cu scorul de 4-2 pe terenul formației germane Bayer Leverkusen, în prima manșă a optimilor de finală.

Fotbal: Manchester City - AS Monaco 5-3, în optimile Ligii Campionilor, după un meci spectaculos
Miercuri, Februarie 22, 2017 00:01 AM

Manchester City a învins cu scorul de 5-3 (1-2) formația AS Monaco, marți seara, pe teren propriu, la capătul unui meci cu răsturnări spectaculoase de scor, în prima manșă a optimilor de finală ale Ligii Campionilor la fotbal.

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
21 Feb, 19:39 Adevarul, adevarat!
Neacsu Daniel a comentat pentru articolul Scandal la Liceul „Radu Vlădescu“ din Pătârlagele după reducerea numărului de clase:
Ceea ce nu vor sa inteleaga cei din Isj este faptul ca in zona sunt copii atat pentru cele 4 clase de la LTRV cat si pentru clasele de la LTNI Nehoiu si cele de la Lic. teh. Ptg, ba chiar si mai multi, deci reducerea nu era necesara la acest liceu.
21 Feb, 18:24 Pacat
Alex a comentat pentru articolul Scandal la Liceul „Radu Vlădescu“ din Pătârlagele după reducerea numărului de clase:
Nu se poate compara Liceul Tehnologic cu Liceul Teoretic din Patarlagele, cum nu se poate compara nici cu cel din Nehoiu. Elevii mai buni din Nehoiu vin sa invete carte la liceul de traditie din Patarlagele. Reducerea claselor la liceu, inseamma pierderea unor copii buni care se vor duce la tehnologic. Treaba e clara, TARA TE VREA PROST ,esti mai usor de manipulat.
21 Feb, 17:06 concurs
corect a comentat pentru articolul Val de demisii, la Buzău, în rândul noilor directori de şcoli după nota minstrului Educaţiei:
Asta asa este...e Romania, doar.Toti vrem nimeni nu face nimic.Cati dintre cei de aici ar avea curajul sa facă unmemoriu si sa meargă la isj cu tv , mai departe la minister...cum au făcut cu protestele jos Grindeanu?!
Google PageRank Checker