27 de ani
de presa libera
Joi, Martie 23, 2017 22:03 PM

de

* Vizita oamenilor legii a fost una de bun augur, oamenii fiind instruiţi cum să se protejeze de hoţi şi de escroci

În cursul zilei de ieri, poliţiştii buzoieni, în colaborare cu jandarmii au desfăşurat o acţiune preventivă pe raza a două dintre comunele cu cei mai mulţi locuitori din judeţ, acesta fiind unul din criteriile pentru care Mărăcineniul şi Poşta Câlnău au fost alese pentru o astfel de activitate.

 |
05 Jul 2011
2568
de

* Un şofer matolit nu a vrut să stea să i se ia sânge, iar un tovarăş de pahar l-a încurajat să facă scandal

Ca şi cum nu ar fi fost suficient că şoferii băuţi au devenit aproape o prezenţă obişnuită pe şoselele din judeţ, nefiind zi în care poliţiştii să nu pescuiască cel puţin un astfel de exemplar în trafic, în ultima vreme se înmulţesc şi cazurile în care respectivii îşi dau în petec atunci când sunt aduşi la spital pentru a li se recolta probe.

 |
05 Jul 2011
1933
de

* Tânărul a comis un accident chiar în parcare şi a condus fără permis până la casa bunicii

Un tânăr de 21 de ani, din Pătârlagele, s-a trezit dis-de-dimineaţă cu chef de aventură, făcându-i-se subit dor de bunica sa, care locuia la Lopătari. S-a hotărât prin urmare să-i facă o vizită pe nepusă masă, folosindu-se de o maşină a părinţilor săi, care nu mai fusese mişcată de mult timp din parcarea aflată în faţa blocului, având acumulatorul „mort”.

 |
05 Jul 2011
1694
de

* 15 lucrători din cadrul IPJ şi alţi 26 de la ISU urmează să fie disponibilizaţi, în baza rezultatelor pe care le vor obţine la evaluări

* La jandarmi, alţi 15 subofiţeri au fost deja puşi la dispoziţie, iar în trei luni au mari şanse de a părăsi sistemul

 |
05 Jul 2011
1941
de

*Patronul SC Triculescu Service SRL are de încasat în total 9,5 miliarde lei vechi restanţe, inclusiv pentru Sala de sport Pogoanele şi alimentarea cu apă din Blăjani

Acumularea unor restanţe de ordinul miliardelor de lei vechi pentru lucrările executate în urma unor contracte cu statul îi determină pe oamenii de afaceri să ia măsuri extreme în încercarea de a recupera aceste datorii.

 |
05 Jul 2011
2028
de

Poliţiştii şi jandarmii se vor mobiliza astăzi pentru a descinde cu efective sporite la Mărăcineni şi Poşta Câlnău, de această dată acţiunea forţelor de ordine având un scop preventiv, menit să-i instruiască pe localnici despre modul în care trebuie să se protejeze de hoţi, dar şi despre regulile pe care trebuie să le respecte atunci când traversează sau se deplasează pe marginea drumului european ce tranzitează cele două localităţi.

 

 |
04 Jul 2011
1518
de Călin BOSTAN

*Se organizează licitaţie publică, ce pleacă de la 675 euro

Consiliul Local Municipal a aprobat, în şedinţa ordinară de joia trecută, vânzarea la licitaţie publică cu strigare a unui teren în suprafaţă de 15 metri pătra?i, teren aflat în proprietatea privată a municipiului. Terenul – în momentul de faţă viran, transformat în parcare ad-hoc de către locatarii blocului în faţa căruia este situat – se află în cartierul Micro XIV, la intersecţia străzii Prieteniei cu Aleea Şcolilor.

 |
04 Jul 2011
1879
de

* Animalul i-a condus pe anchetatori direct la poarta hoţului, urmând exact traseul parcurs de acesta în noaptea în care dăduse lovitura

Dacă şi în cazul lor s-ar oferi astfel de recompense, câinele poliţist Duş ar trebui propus la primă pentru luna aceasta datorită rapidităţii cu care a rezolvat un caz de furt reclamat zilele trecute de un bătrân de 86 de ani din Stâlpu, supărat că rămăsese peste noapte fără cazanul de ţuică, în valoare de 500 de lei, conform propriilor estimări.

 |
04 Jul 2011
1947
de

* Femeia a ajuns la spital până să-şi dea seama ce i s-a întâmplat

O femeie de 40 de ani a fost zilele trecute victima unui accident mai puţin obişnuit, în urma căruia a ajuns pe patul de spital, putându-se totuşi considera norocoasă că a scăpat cu viaţă. Victima a fost lovită din senin în timp ce mergea pe trotuar de un obiect greu, pe care nu a apucat să îl identifice în primă fază, abia ulterior aflând că fusese vorba de o roată de remorcă desprinsă de la un vehicul care trecuse prin dreptul ei.

 |
04 Jul 2011
2071
de

*Aleşii locali vor să facă investiţiile “pe bucăţi”, cu bani din bugetul local

Aleşii locali din comuna Robeasca sunt decişi să investească bani din bugetul local pentru a reface acoperişul Şcolii cu clasele I-VIII din centrul civic, deşi în vederea reabilitării acestui obiectiv au avut depus un proiect pentru obţinerea de fonduri regionale.

 |
04 Jul 2011
1673
de

*“De această sumă e nevoie într-o primă fază şi s-a promis că se va începe anul acesta”,  susţine primarul Ion Grama

         Aleşii locali din Vadu Paşii speră ca până la finalul acestui an să fie alocate primele fonduri pentru reabilitarea podului ce face legătura directă între comuna pe care o reprezintă şi municipiul Buzău.

 

 |
04 Jul 2011
1716
de

* Conducerea  DGASPC a solicitat demisia directoarei centrului, care a lipsit nemotivat în ziua în care unul dintre copii a murit înecat cu un dumicat de mâncare

 

 

 

 |
03 Jul 2011
1272
de Călin BOSTAN

* Onorariul lui Ionuţ Dolănescu a fost de 6.000 lei

Doar ploaia care căzut pe întreg parcursul dimineţii de duminică a fost cea care i-a împiedicat pe organizatorii Festivalului Slănicului - ajuns la cea de-a patruzeci şi una ediţie, şi desfăşurat, ca în fiecare an, pe platoul de la Meledic (comuna Mânzăleşti) – să consemneze un nou record de participare, care, în anii anteriori, s-a ridicat la peste 8.000 de persoane, după cum ne-a declarat primarul comunei Mânzăleşti, Valeriu Beşliu.

 |
03 Jul 2011
1873
de Călin BOSTAN

* Declară col. (r.) Adriana Crăciun, preşedintele Asociaţiei ”Totul pentru viaţă”, unul dintre autorii Legii 522/2004, privind prevenirea şi combaterea traficului şi consumului ilicit de droguri

Obţinerea de către România a contraperformanţei de a ocupa locul al patrulea în Europa la consumul de substanţe etnobotanice a fost posibilă, în primul rând, din cauza unor lacune legislative, printre care aceea că reglementările româneşti nu statuează, în momentul de faţă, instituţiile care ar trebui să avizeze funcţionarea ”magazinelor de vise”... 

 |
03 Jul 2011
1465
de

* Tânărul a pierdut controlul volanului în timp ce butona la aparatul de radio

Neatenţia, coroborată cu lipsa de experienţă au constituit combinaţia fatală în cazul unui accident de circulaţie produs la sfârşitul săptămânii trecute pe drumul judeţean ce leagă Puieştiul de Râmnicu Sărat.

 |
03 Jul 2011
3776
de

Mulţi dintre semenii noştri s-au convins că în România orice este posibil, iar cei care încă mai sunt reticenţi, poate se vor convinge după ce vor afla ce se mai fură în materie de fier vechi. Asistăm în ultima vreme la o adevărată febră a fierului, hoţii sărăciţi de criză ajungând să fure absolut orice obiect metalic, pe care îl valorifică la primul centru de colectare a fierului vechi. Când poliţiştii credeau că au văzut destule în materie de furturi, având de-a face cu hoţi care au furat de la tigăi şi capace de canal la cei care au tăiat un pod cu flexul sau au golit peste noapte o întreagă hală industrială, au primit în lucru un nou caz, care le-a demonstrat că imaginaţia celor iuţi de mână nu cunoaşte limite.

 |
03 Jul 2011
1810

Stiri Agerpres

Gorj: Un bărbat a murit carbonizat într-o explozie urmată de incendiu într-un bloc din Rovinari
Joi, Martie 23, 2017 21:49 PM

Un bărbat în vârstă de 38 de ani a murit, joi seara, după ce instalația de încălzit a garsonierei sale din orașul Rovinari a explodat în urma unei acumulări de gaze, incendiul izbucnit afectând ușile altor trei locuințe din blocul respectiv, au precizat reprezentanți ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Gorj.

Cele mai multe îmbolnăviri de cancer sunt legate de mutații întâmplătoare suferite de celule (studiu)
Joi, Martie 23, 2017 21:49 PM

Aproximativ două treimi dintre îmbolnăvirile de cancer sunt provocate de... ghinion. Sau, cum le place oamenilor de știință să spună într-un studiu publicat joi, în SUA, de mutații întâmplătoare suferite la nivelul ADN-ului celular atunci când celulele se reproduc, conform Reuters.

Amy Winehouse a fost ultima mare cântăreață cu personalitate, susține Bob Dylan
Joi, Martie 23, 2017 21:36 PM

Bob Dylan a descris-o pe cântăreața britanică dispărută Amy Winehouse drept ultima mare artistă care a dat dovadă de personalitate în cadrul unui interviu rarisim publicat joi pe site-ul său de internet, relatează AFP.

Dan Iliovici, numit președinte al Oficiului Național pentru Jocuri de Noroc
Joi, Martie 23, 2017 21:17 PM

Dan Iliovici a fost numit în funcția de președinte, cu rang de secretar de stat, al Oficiului Național pentru Jocuri de Noroc (ONJN), printr-o decizie semnată de premierul Sorin Grindeanu.

Cioloș: Confirm decizia mea să nu fac pasul spre Uniunea Salvați România
Joi, Martie 23, 2017 21:05 PM

Fostul premier Dacian Cioloș susține că decizia sa este să nu se înscrie în Uniunea Salvați România (USR) și afirmă că a ajuns la această concluzie "după primele discuții avute cu Nicușor Dan".

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
23 Mar, 19:29 Pentru Dom pixel
Angajat stresat de la prmarie a comentat pentru articolul Grindeanu s-a ținut de cuvânt / Corpul de control al premierului a descins la Compania de Apă:
Dom pixel dumneata nu faci calculele cum trebuie. Ramanerea lui TOMA la primarie prea mult timp va face ca PSD -ul sa piarda voturi,sau te faci ca nu intelegi ? nu iti dai seama cati oameni si-a pus in cap . O sa ii enumar : Prestcom ,Urbis ,Compania de apa ,Ram Buzau, Cons. Judetean ,Politia Comunitara din Primarie ,Angajatii primariei care nu-l mai suportam. Eu cred ca sunt cam multi oameni plus rude si care pana acum au votat preponderant PSD.
23 Mar, 16:31 Condoleante
Nebel Viorica a comentat pentru articolul A murit jurnalista buzoiană Simona Catrina:
Dumnezeu sa o odihneasca !
23 Mar, 16:14 sincere condoleante
catalina a comentat pentru articolul A murit jurnalista buzoiană Simona Catrina:
Dumnezeu sa te aseze in dreapta Lui,acolo sus,in lumea ingerilor!
Google PageRank Checker