27 de ani
de presa libera
Vineri, Iunie 23, 2017 16:50 PM
dragaica

de

* După ce nu s-a înţeles cu hoţii la bani, acelaşi paznic a chemat Poliţia

 |
26 Oct 2011
1486
de

* Neluţu Cloşcă şi Alina Răducanu sunt daţi în urmărire la nivel internaţional, acuzaţi de trafic de persoane

 |
26 Oct 2011
4392
de Călin BOSTAN

*Cu sau fără ţapi ispăşitori, scandalul CNP-ului a pus din nou recenzorii pe drumuri

 |
25 Oct 2011
1553
de

* Mai au la dispoziţie câteva zile pentru a se achita de obligaţiile ce le revin prin contractul încheiat cu Uniunea Asociaţiilor de Proprietari

 |
25 Oct 2011
1915
de

*Infracţiunile vor fi luate în calcul începând de la un metru cub de lemn furat

 |
25 Oct 2011
1365
de

Pietonii continuă să constituie una dintre cele mai indisciplinate categorii de participanţi la trafic, în intervale relativ scurte de timp, poliţiştii de la circulaţie depistând zeci de cazuri de traversare prin locuri nepermise [...]

 |
25 Oct 2011
1391
de

* Demersul are loc în cadrul unui proiect pilot derulat de Poliţie şi Uniunea Asociaţiilor de Poprietari Buzău

 |
25 Oct 2011
1869
de

* Maşina în care se aflau victimele a fost izbită din spate, în timp ce se pregătea să efectueze un viraj

 |
25 Oct 2011
2000
de Călin BOSTAN

*  Ea a mai condus această instituţie în perioada 1997-2000

* Instituţia ar putea fi renovată parţial, printr-un proiect cu finanţare europeană

 |
24 Oct 2011
2603
de

Un localnic din Pătârlagele, serios ameţit încă din prima zi a săptămânii, s-a dat în spectacol atât pe holurile spitalului din Nehoiu, cât şi la Spitalul Judeţean, refuzând cu obstinaţie să fie internat[...]

 |
24 Oct 2011
1641
de

Cursă periculoasă cu final nefericit pentru un taximetrist râmnicean, care a ajuns la spital cu o rană adâncă de cuţit, după ce s-a văzut pus în situaţia de a recupera banii unei cliente pentru ca aceasta să aibă cu ce îi plăti serviciul.

 |
24 Oct 2011
1765
de

* Două bătrâne trecute de 80 de ani au fost lăsate fără câteva mii de lei de nişte necunoscuţi care s-au pretins prieteni ai fiilor lor

 |
24 Oct 2011
1886
de

* În rest, prea puţini buzoieni au participat ieri la festivităţile din Parcul Eroilor

 |
24 Oct 2011
1622
de

În municipiul Buzău se va desfăşura în perioada 7 - 11 noiembrie 2011 “Săptămâna Egalităţii de Şanse”, după cum informează Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Buzău.

 |
23 Oct 2011
2084
de

* Potrivit directorului Direcţiei de Statistică Buzău, Cornelia Geambaşu, “informaţiile sunt esenţiale atât pentru mediul de afaceri, cât şi pentru instituţiile publice, deoarece numai astfel se poate acţiona, pe baza unor date certe”

 |
23 Oct 2011
1915
de

* Poliţişti din toate subunităţile IPJ au fost mobilizaţi în cadrul unei razii de proporţii

 |
23 Oct 2011
1556

Stiri Agerpres

Tusk/Brexit: Oferta premierului Theresa May 'riscă să agraveze situația' europenilor în Marea Britanie
Vineri, Iunie 23, 2017 16:37 PM

Propunerile premierului britanic Theresa May cu privire la drepturile cetățenilor europeni în Marea Britanie după ieșirea acestei țări din Uniunea Europeană sunt sub așteptările noastre și riscă să agraveze situația europenilor de pe teritoriul britanic, a avertizat vineri președintele Consiliului European, Donald Tusk, la finalul Summitului UE desfășurat joi și vineri la Bruxelles, potrivit AFP și DPA.

DNA: Fost director al unei școli din Neamț, trimis în judecată pentru fraudă cu fonduri europene
Vineri, Iunie 23, 2017 16:35 PM

Doru Lozincă, fost director al Grupului școlar "Ion Ionescu de la Brad" din comuna Horia, județul Neamț, a fost trimis în judecată vineri de procurorii Direcției Naționale Anticorupție (DNA) pentru fraudă cu fonduri europene.

PNL Sector 5: Un an de administrație PSD în Sectorul 5 - cronica unui dezastru anunțat
Vineri, Iunie 23, 2017 16:25 PM

PNL Sector 5 consideră că un an de administrație PSD în această zonă administrativă înseamnă "cronica unui dezastru anunțat".

Primarul sectorului 2 intenționează să construiască zece parcări supraetajate
Vineri, Iunie 23, 2017 16:18 PM

Primarul Sectorului 2, Mihai Mugur Toader, a declarat, vineri, cu ocazia prezentării bilanțului după un an de mandat, că în perioada următoare vor fi realizate studiile de fezabilitate pentru construirea a zece parcări supraetajate.

Donald Trump, deranjat de relația apropiată dintre Robert Mueller și James Comey
Vineri, Iunie 23, 2017 16:08 PM

Președintele american Donald Trump a afirmat, într-un interviu pentru Fox News difuzat vineri, că este deranjat de relația dintre Robert Mueller, procurorul special însărcinat cu ancheta privind ingerința Rusiei în alegerile din noiembrie, și fostul director FBI, James Comey, informează The Hill.

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
23 Jun, 14:04 directori
prof a comentat pentru articolul Peste 70 de posturi de directori de școli, scoase la concurs la Buzău:
dar la sc 3 ramnic? se va incrie cineva? au proiecte , au fonduri, si-au luat masini.... E de luat in calcul: bani multi la gratis, fara ore fara rezultate... viata frumoasa
23 Jun, 13:01 Sunteți nebuni?Sunteți analfabeți cu toții? Opriți-vă!
George Călinescu a comentat pentru articolul Buzoianca Ramona Neculae dedică al treilea volum viitorului ei copil:
Doamnelor, domnilor, e de două ori trist ce se întâmplă. Odată că o grafomană agramată se închipuie creator de literatură și nu se mai oprește din producția de maculatură de o impostură incalificabilă. Dar asta ar fi, până la urmă, damblaua ei și nu ar trebui să ne vexeze inconștiența cu care această veleitară alterează ierarhia valorilor estetice și insultă spiritul public. Mai de condamnat sunt însă „lăudătorii”, organizatorii de așa zise lansări, gazdele iresponsabile, cadre didactice care deschid larg ușile școlilor spre a oferi elevilor veritabile antimodele de o monstruoasă lipsă de cultură și de îndemânare în mânuirea limbii române în scris.
23 Jun, 12:17 Încă-s treaz!...
Unu' a comentat pentru articolul Actuala dilemă a cetăţeanului (ne)turmentat:
Apreciez răspunsul, chiar dacă argumentele, și pe cale de consecință concluziile, sunt discutabile. Ghilimelele nu sugerează un citat decât dacă este indicată sursa. Bun, să presupunem că sunt atât de ignorant într-ale literaturii încât n-am auzit de Caragiale. Am auzit doar că, prin redacții, i se spunea "Moș Virgulă". Deci Caragiale nu putea să facă rabat niciodată de la corectitudinea gramaticală. Doar că multe s-au schimbat într-ale gramaticii în ultima sută (și ceva...) de ani. De acord, păstrăm cuvintele autorului, pentru a păstra parfumul epocii, sau licențele poetice ("Cobori în jos Luceafăr blând..."), dar nici la Caragiale, nici la Eminescu, sau la oricare alt autor nu păstrăm ortografia originală, dacă Onor' Academia a schimbat regulile. Chiar dacă Eminescu și Caragiale (de care, din câte ați remarcat, nu am prea auzit) au scris cu apostrof, noi folosim cratima. Deci, din punctul meu ignorant de vedere, a păstra o ortografie desuetă, fără a accentua, prin indicarea sursei, că doriți un anumit parfum antebelic, constituie o eroare. Părerea mea!...
Google PageRank Checker