27 de ani
de presa libera
Vineri, Noiembrie 24, 2017 05:31 AM

de

* El a ocupat această funcţie şi cu delegaţie, după pensionarea fostului prim Frângulescu, la sfârşitul anului trecut

     Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a validat, ieri, rezultatele concursului  pentru numirea în funcţii de conducere a judecătorilor şi procurorilor de la curţile de apel, tribunalele şi judecătoriile, precum şi la parchetele de pe lângă acestea la care existau funcţii vacante, organizat în perioada 22 mai – 5 iulie.

 |
06 Jul 2011
3311
de

*Aleşii locali au depus la Ministerul Industriilor un proiect pentru alimentarea cu gaze, fiind în aşteptarea concretizării lui

         Înfiinţarea unor complexe de creştere a păsărilor şi a animalelor, deschiderea unor uniţăţi locale de prelucrare a laptelui, înfiinţarea unor abatoare şi realizarea unor sere şi solarii sunt doar câteva dintre oportunităţile de investiţii în comuna Săgeata.

 |
06 Jul 2011
1563
de

         După realizarea aducţiunii de apă potabilă printr-un proiect realizat printr-un proiect în baza Ordonanţei 7/2006 în satele Stănceşti şi Scurteşti şi începerea extinderii reţelei  din bugetul local şi în  satul Băjani, aleşii locali din Vadu Paşii vor să obţină fonduri de mediu pentru realizarea canalizării în comună.

 |
06 Jul 2011
2000
de Călin BOSTAN

* Primarul Valeriu Beşliu aşteaptă concretizarea a două proiecte de suflet, includerea în circuitul turistic a peşterilor de la Meledic şi protejarea colecţiei de cultură populară a Văii Slănicului

Obţinerea pentru zona Melediculului a statutului de zonă de dezvoltare turistică şi modernizarea Căminului Cultural Mânzăleşti sunt două dintre cele 14 proiecte ale Primăriei comunei Mânzăleşti aflate în diverse stadii de derulare ori de obţinere a finanţării, ne-a declarat primarul Valeriu Beşliu.

 |
06 Jul 2011
2391
de

* Pentru eliberarea răniţilor din cele două maşini implicate, a fost nevoie de intervenţia echipajului de la descarcerare

Miercuri după-amiază, circulaţia pe DN2 E85 a fost îngreunată timp de câteva zeci de minute din cauza unui grav accident de circulaţie, în urma căruia cinci persoane au fost rănite şi au rămas blocate în caroseriile contorsionate ale celor două maşini în care se aflau.

 |
06 Jul 2011
6804
de

Un localnic de 62 de ani din Berca s-a ales zilele trecute cu un dosar penal după ce a încercat să împrăştie o gaşcă de tineri adunaţi la colţul blocului care ascultau muzică şi nu îl lăsau să-şi facă somnul după beţie, omul punând mâna pe cuţit şi ieşind în stradă să restabilească liniştea. S-a întâmplat la lăsarea întunericului, după ce bărbatul îşi petrecuse mare parte din zi stând la umbră pe treasă şi golind pahar după pahar

 |
06 Jul 2011
1961
de

* Vizita oamenilor legii a fost una de bun augur, oamenii fiind instruiţi cum să se protejeze de hoţi şi de escroci

În cursul zilei de ieri, poliţiştii buzoieni, în colaborare cu jandarmii au desfăşurat o acţiune preventivă pe raza a două dintre comunele cu cei mai mulţi locuitori din judeţ, acesta fiind unul din criteriile pentru care Mărăcineniul şi Poşta Câlnău au fost alese pentru o astfel de activitate.

 |
05 Jul 2011
2594
de

* Un şofer matolit nu a vrut să stea să i se ia sânge, iar un tovarăş de pahar l-a încurajat să facă scandal

Ca şi cum nu ar fi fost suficient că şoferii băuţi au devenit aproape o prezenţă obişnuită pe şoselele din judeţ, nefiind zi în care poliţiştii să nu pescuiască cel puţin un astfel de exemplar în trafic, în ultima vreme se înmulţesc şi cazurile în care respectivii îşi dau în petec atunci când sunt aduşi la spital pentru a li se recolta probe.

 |
05 Jul 2011
1958
de

* Tânărul a comis un accident chiar în parcare şi a condus fără permis până la casa bunicii

Un tânăr de 21 de ani, din Pătârlagele, s-a trezit dis-de-dimineaţă cu chef de aventură, făcându-i-se subit dor de bunica sa, care locuia la Lopătari. S-a hotărât prin urmare să-i facă o vizită pe nepusă masă, folosindu-se de o maşină a părinţilor săi, care nu mai fusese mişcată de mult timp din parcarea aflată în faţa blocului, având acumulatorul „mort”.

 |
05 Jul 2011
1730
de

* 15 lucrători din cadrul IPJ şi alţi 26 de la ISU urmează să fie disponibilizaţi, în baza rezultatelor pe care le vor obţine la evaluări

* La jandarmi, alţi 15 subofiţeri au fost deja puşi la dispoziţie, iar în trei luni au mari şanse de a părăsi sistemul

 |
05 Jul 2011
1973
de

*Patronul SC Triculescu Service SRL are de încasat în total 9,5 miliarde lei vechi restanţe, inclusiv pentru Sala de sport Pogoanele şi alimentarea cu apă din Blăjani

Acumularea unor restanţe de ordinul miliardelor de lei vechi pentru lucrările executate în urma unor contracte cu statul îi determină pe oamenii de afaceri să ia măsuri extreme în încercarea de a recupera aceste datorii.

 |
05 Jul 2011
2066
de

Poliţiştii şi jandarmii se vor mobiliza astăzi pentru a descinde cu efective sporite la Mărăcineni şi Poşta Câlnău, de această dată acţiunea forţelor de ordine având un scop preventiv, menit să-i instruiască pe localnici despre modul în care trebuie să se protejeze de hoţi, dar şi despre regulile pe care trebuie să le respecte atunci când traversează sau se deplasează pe marginea drumului european ce tranzitează cele două localităţi.

 

 |
04 Jul 2011
1554
de Călin BOSTAN

*Se organizează licitaţie publică, ce pleacă de la 675 euro

Consiliul Local Municipal a aprobat, în şedinţa ordinară de joia trecută, vânzarea la licitaţie publică cu strigare a unui teren în suprafaţă de 15 metri pătra?i, teren aflat în proprietatea privată a municipiului. Terenul – în momentul de faţă viran, transformat în parcare ad-hoc de către locatarii blocului în faţa căruia este situat – se află în cartierul Micro XIV, la intersecţia străzii Prieteniei cu Aleea Şcolilor.

 |
04 Jul 2011
1913
de

* Animalul i-a condus pe anchetatori direct la poarta hoţului, urmând exact traseul parcurs de acesta în noaptea în care dăduse lovitura

Dacă şi în cazul lor s-ar oferi astfel de recompense, câinele poliţist Duş ar trebui propus la primă pentru luna aceasta datorită rapidităţii cu care a rezolvat un caz de furt reclamat zilele trecute de un bătrân de 86 de ani din Stâlpu, supărat că rămăsese peste noapte fără cazanul de ţuică, în valoare de 500 de lei, conform propriilor estimări.

 |
04 Jul 2011
1970
de

* Femeia a ajuns la spital până să-şi dea seama ce i s-a întâmplat

O femeie de 40 de ani a fost zilele trecute victima unui accident mai puţin obişnuit, în urma căruia a ajuns pe patul de spital, putându-se totuşi considera norocoasă că a scăpat cu viaţă. Victima a fost lovită din senin în timp ce mergea pe trotuar de un obiect greu, pe care nu a apucat să îl identifice în primă fază, abia ulterior aflând că fusese vorba de o roată de remorcă desprinsă de la un vehicul care trecuse prin dreptul ei.

 |
04 Jul 2011
2095
de

*Aleşii locali vor să facă investiţiile “pe bucăţi”, cu bani din bugetul local

Aleşii locali din comuna Robeasca sunt decişi să investească bani din bugetul local pentru a reface acoperişul Şcolii cu clasele I-VIII din centrul civic, deşi în vederea reabilitării acestui obiectiv au avut depus un proiect pentru obţinerea de fonduri regionale.

 |
04 Jul 2011
1706

Stiri Agerpres

Opt bărbați, care pretind a fi nord-coreeni, găsiți pe o barcă eșuată în nordul Japoniei
Vineri, Noiembrie 24, 2017 04:33 AM

O barcă de lemn în care se aflau opt bărbați, care pretind a fi din Coreea de Nord, a eșuat în nordul Japoniei, a transmis vineri presa locală, citând poliția, informează agenția dpa.

DESTINAȚII DE WEEKEND - sfârșit de săptămână în București (evenimente culturale)
Vineri, Noiembrie 24, 2017 03:56 AM

Ediția cu numărul 24 a Târgului Internațional Gaudeamus - Carte de învățătură, continuă la sfârșitul acestei săptămâni, în Pavilionul Central Romexpo, ultima zi a manifestării fiind duminică, 26 noiembrie.

DOCUMENTAR: 45 de ani de la moartea inventatorului Henri Coandă
Vineri, Noiembrie 24, 2017 03:48 AM

Henri Coandă, creatorul primului avion cu reacție din lume, s-a născut la 7 iunie 1886, la București.

DOCUMENTAR: 90 de ani de la moartea omului politic Ion I. C. Brătianu
Vineri, Noiembrie 24, 2017 03:43 AM

Ion I.C. Brătianu s-a născut la 20 august 1864, în localitatea Florica, județul Argeș, fiind fiul lui Ion C. Brătianu, om politic, fruntaș al Revoluției de la 1848, al cărui nume este legat și de alte mari evenimente din istoria României, precum Unirea Principatelor (1859) sau Independența de stat (1877).

Columbia: "Anglia", numărul doi din Clanul Golfului, a fost ucis într-o operațiune a forțelor de securitate
Vineri, Noiembrie 24, 2017 03:37 AM

Luis Orlando Padierna Peńa, alias "Anglia", considerat numărul doi din Clanul Golfului, cea mai mare grupare criminală din Columbia, a fost ucis joi într-o operațiune a forțelor de securitate, a informat președintele Juan Manuel Santos, citat de agenția EFE.

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
23 Nov, 19:26 DORU CASCADORUL POLITIC
NEHOIANUL a comentat pentru articolul Social-democratul Doru Muzgoci părăsește Consiliul Județean:
Ptr domnul LUCIDUL:Domnule chestia cu familia Corcodel este ciorba reincalzita.Dar sa revenim la DORU CASCADORUL=PROSTITUATA POLITICA=INTELECTUAL OBOSIT.Cat timp a fost presedinte PDL NEHOIU,partidul nu a avut o contabilitate clara si legala.Exista convorbiri telefonice de ale DOMNULUI DORU CASCADORU(predate deja la DNA),prin care ameninta daca nu primeste bani(efectiv).exista facturi cu reparatia masini personale ale domnului in cauza,decontate de firme agreate de dansul la aceea vreme,exista persoane in oras care au dat spaga domnului sa fie angajate la COMPANIA DE APA NEHOIU.Deci,vedeti domnule LUCIDUL UNDE CUM A FURAT DORU CASCADORU.Eu am dovezi ptr cea ce sustin
23 Nov, 18:54 Corectitudinea este un ideal, nicidecum o realitate!
Pixelu afumat a comentat pentru articolul Social-democratul Doru Muzgoci părăsește Consiliul Județean:
Critica este naturală. Pupincureala este forțată. Nu m-ar mira ca lucidul să fie chiar forma de viață în cauză!
23 Nov, 18:26 Fiti corecți!
Lucidul. a comentat pentru articolul Social-democratul Doru Muzgoci părăsește Consiliul Județean:
Pe Muzgoci nu il înjură altcineva decât familia de hoți Corcodel.Astia nu uita ca i-a dat jos de la ciolan .Cum si de ce lua șpăgi de la PDL?Domnu ziarist de ce lăsați sa fie denigrat un om serios cu o familie serioasă ca Muzgoci .A făcut multe pentru noi si este un om corect,ce a furat Muzgoci?Este scandalos,este rușinos .Prosti si lingăi se exprima aici.Pacat .Ma așteptam la altceva.
Google PageRank Checker