27 de ani
de presa libera
Vineri, Noiembrie 24, 2017 05:30 AM

de

* Zeci de pasionaţi ai zborului au participat în weekend la un spectacol aviatic pe aerodromul de la Râmnicu Sărat

Peste o mie de râmniceni şi nu numai au înfruntat sâmbătă canicula pentru a urmări pe viu un specatcol aviatic de zile mari ce a avut loc pe aerodromul de la marginea oraşului, eveniment prilejuit de inaugurarea celui mai nou aeroclub din ţară fondat de câţiva pasionaţi ai zborului la Râmnicu Sărat

 |
10 Jul 2011
2718
de

Un comerciant din Costeşti s-a ales zilele trecute cu dosar penal la scurt timp după ce se aprovizionase pe sub mână cu peste 300 de litri de alcool pe care urma să îi vândă fără a plăti niciun fel de taxă la stat, cantitate pe care o înghesuise în portbagajul şi pe bancheta din spate a maşinii sale.

 

 |
10 Jul 2011
2514
de

*Doi elevi de 13 ani, striviţi sub o poartă de fotbal

*Din cauza stării grave, unul dintre ei a fost dus la spital în Bucureşti

Un sejur în tabăra de la Poiana Pinului s-a sfârşit prost pentru doi elevi de 13 ani din Craiova, care au ajuns răniţi la spital, dar şi pentru supraveghetorii acestora...

 |
10 Jul 2011
6955
de

* O tânără de 29 de ani a vrut să se arunce de la etajul 4, fără a fi capabilă să explice de ce

Clipe tensionate ieri dimineaţă pentru locatarii unui bloc din cartierul Dorobanţi şi pentru trecătorii care se aflau prin zonă în momentul în care o tânără a început să ameninţe în gura mare că se aruncă de la fereastra apartamentului situat la etajul 4.

 |
10 Jul 2011
2489
de

Aleşii locali pregătesc studiul de fezabilitate şi pentru satele Vispeşti şi Văleanca

         În prezent una dintre cele mai importante investiţii aflate în derulare în comuna Breaza este realizarea reţelei de canalizare în satul de centru şi satul Greceanca, aleşii locali sperând să reuşească finalizarea acestui proiect până la sfârşitul anului.

 

 |
10 Jul 2011
1912
de

Pe lista obiectivelor de modernizare şi reabilitare pentru 268,652 km de drumuri judeţene şi 1.113,348 km de drumuri de interes local scoase la licitaţie de proiectare şi execuţie de către Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului se află şi două drumuri de interes local din comuna Breaza.

 

 |
10 Jul 2011
1940
de

*„Cea mai reuşită etapă din Campionatul Mondial de Enduro”, au apreciat piloţii înscrişi în concurs

Cei 400 de participanţi la Grand Prix-ul României, etapă din Campionatul Mondial de Enduro, prezenţi în acest weekend la Buzău, au rămas impresionaţi de oraşul nostru.

 |
09 Jul 2011
1852
de

    Mari glorii ale fotbalului românesc au făcut spectacol sâmbătă la Buzău în compania Naţionalei Artiştilor. Trofeul Galactic, ajuns la cea de a patra ediţie, s-a dovedit a fi şi de această dată o sărbătoare a sportului, care fascinează sute de spectatori de toate vârstele.

 |
09 Jul 2011
1859
de Călin BOSTAN

Obţinerea unor avize din partea Primăriei, printre care autorizaţiile de construire eliberate de compartimentul de urbanism, ar putea fi comandate prin telefon şi “livrate” beneficiarului prin poşta electronică, susţine primarul Constantin Boşcodeală.

 |
09 Jul 2011
1270
de

Case praznicale în două sate, două case parohiale şi o clopotniţă nouă, acestea sunt ultimele investiţii realizate sau în curs de realizare în comuna Săhăteni.

 |
09 Jul 2011
1224
de

Pe lângă proiectul finanţat prin Ordonanţa 7/2006, aleşii locali vor să mai facă o suplimentare cu încă patru foraje

         Peste o lună şi jumătate, aleşii locali din Săhăteni se pregătesc să facă recepţia finală a proiectului de alimentare cu apă a comunei.

 |
09 Jul 2011
1245
de

În zona şcolii, pentru prevenirea accidentelor s-a realizat deja un trotuar şi s-a amenajat o parcare

         În această perioadă, aleşii locali din comună Săhăteni au dat startul unuia dintre principalele obiective pe care şi le-au propus spre realizare din bugetul local şi care vizează modernizarea infrastructurii locale de transport.

 |
09 Jul 2011
1622
de

* Camionul era condus de un cetăţean străin, care tocmai efectuase o depăşire pe linia continuă

Un râmnicean de 56 de ani poate spune că s-a născut a doua oară, deşi acum se află pe patul spitalului si probabil a avut şi o mahmureală severă la câteva ore de la internare, omul supravieţuind unui accident grav de circulaţie în urma căruia a fost la un pas de a fi strivit sub roţile unui camion.

 |
09 Jul 2011
1790
de

* Deşi geamurile erau deschise şi portierele descuiate, şoferul a lăsat pe banchetă şi o borsetă cu bani şi acte

Vara este anotimpul preferat al hoţilor din maşini care profită din plin de naivitatea şi neglijenţa unor şoferi pentru a le goli autoturismele pe care aceştia la lasă prin parcări cu geamurile deschise şi cu genţi ori alte bunuri de valoare, la vedere.

 |
09 Jul 2011
2223
de

Tânărul de 21 de ani a fost prins în flagrant, după ce a încasat banii marcaţi de criminalişti

Un buzoian de 21 de ani este cercetat de către poliţiştii de la investigaţii criminale pentru şantaj , după ce a fost prins în flagrant încasând bani cu camătă de la un tânăr de 28 de ani din Cilibia, pe care îl ameninţase prin intermediul SMS-urilor transmise pe mobil.

 |
06 Jul 2011
2850
de

* Copiii, tinerii şi persoanele cu probleme psihice sună zilnic de zeci de ori la numărul de urgenţă pentru a pune muzică sau a adresa injurii

* Persoanele mai în vârstă obişnuiesc să ceară sfaturi medicale de la operatori

 |
06 Jul 2011
1473

Stiri Agerpres

Opt bărbați, care pretind a fi nord-coreeni, găsiți pe o barcă eșuată în nordul Japoniei
Vineri, Noiembrie 24, 2017 04:33 AM

O barcă de lemn în care se aflau opt bărbați, care pretind a fi din Coreea de Nord, a eșuat în nordul Japoniei, a transmis vineri presa locală, citând poliția, informează agenția dpa.

DESTINAȚII DE WEEKEND - sfârșit de săptămână în București (evenimente culturale)
Vineri, Noiembrie 24, 2017 03:56 AM

Ediția cu numărul 24 a Târgului Internațional Gaudeamus - Carte de învățătură, continuă la sfârșitul acestei săptămâni, în Pavilionul Central Romexpo, ultima zi a manifestării fiind duminică, 26 noiembrie.

DOCUMENTAR: 45 de ani de la moartea inventatorului Henri Coandă
Vineri, Noiembrie 24, 2017 03:48 AM

Henri Coandă, creatorul primului avion cu reacție din lume, s-a născut la 7 iunie 1886, la București.

DOCUMENTAR: 90 de ani de la moartea omului politic Ion I. C. Brătianu
Vineri, Noiembrie 24, 2017 03:43 AM

Ion I.C. Brătianu s-a născut la 20 august 1864, în localitatea Florica, județul Argeș, fiind fiul lui Ion C. Brătianu, om politic, fruntaș al Revoluției de la 1848, al cărui nume este legat și de alte mari evenimente din istoria României, precum Unirea Principatelor (1859) sau Independența de stat (1877).

Columbia: "Anglia", numărul doi din Clanul Golfului, a fost ucis într-o operațiune a forțelor de securitate
Vineri, Noiembrie 24, 2017 03:37 AM

Luis Orlando Padierna Peńa, alias "Anglia", considerat numărul doi din Clanul Golfului, cea mai mare grupare criminală din Columbia, a fost ucis joi într-o operațiune a forțelor de securitate, a informat președintele Juan Manuel Santos, citat de agenția EFE.

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
23 Nov, 19:26 DORU CASCADORUL POLITIC
NEHOIANUL a comentat pentru articolul Social-democratul Doru Muzgoci părăsește Consiliul Județean:
Ptr domnul LUCIDUL:Domnule chestia cu familia Corcodel este ciorba reincalzita.Dar sa revenim la DORU CASCADORUL=PROSTITUATA POLITICA=INTELECTUAL OBOSIT.Cat timp a fost presedinte PDL NEHOIU,partidul nu a avut o contabilitate clara si legala.Exista convorbiri telefonice de ale DOMNULUI DORU CASCADORU(predate deja la DNA),prin care ameninta daca nu primeste bani(efectiv).exista facturi cu reparatia masini personale ale domnului in cauza,decontate de firme agreate de dansul la aceea vreme,exista persoane in oras care au dat spaga domnului sa fie angajate la COMPANIA DE APA NEHOIU.Deci,vedeti domnule LUCIDUL UNDE CUM A FURAT DORU CASCADORU.Eu am dovezi ptr cea ce sustin
23 Nov, 18:54 Corectitudinea este un ideal, nicidecum o realitate!
Pixelu afumat a comentat pentru articolul Social-democratul Doru Muzgoci părăsește Consiliul Județean:
Critica este naturală. Pupincureala este forțată. Nu m-ar mira ca lucidul să fie chiar forma de viață în cauză!
23 Nov, 18:26 Fiti corecți!
Lucidul. a comentat pentru articolul Social-democratul Doru Muzgoci părăsește Consiliul Județean:
Pe Muzgoci nu il înjură altcineva decât familia de hoți Corcodel.Astia nu uita ca i-a dat jos de la ciolan .Cum si de ce lua șpăgi de la PDL?Domnu ziarist de ce lăsați sa fie denigrat un om serios cu o familie serioasă ca Muzgoci .A făcut multe pentru noi si este un om corect,ce a furat Muzgoci?Este scandalos,este rușinos .Prosti si lingăi se exprima aici.Pacat .Ma așteptam la altceva.
Google PageRank Checker