27 de ani
de presa libera
Marti, Octombrie 24, 2017 08:47 AM

de

* 15 lucrători din cadrul IPJ şi alţi 26 de la ISU urmează să fie disponibilizaţi, în baza rezultatelor pe care le vor obţine la evaluări

* La jandarmi, alţi 15 subofiţeri au fost deja puşi la dispoziţie, iar în trei luni au mari şanse de a părăsi sistemul

 |
05 Jul 2011
1971
de

*Patronul SC Triculescu Service SRL are de încasat în total 9,5 miliarde lei vechi restanţe, inclusiv pentru Sala de sport Pogoanele şi alimentarea cu apă din Blăjani

Acumularea unor restanţe de ordinul miliardelor de lei vechi pentru lucrările executate în urma unor contracte cu statul îi determină pe oamenii de afaceri să ia măsuri extreme în încercarea de a recupera aceste datorii.

 |
05 Jul 2011
2062
de

Poliţiştii şi jandarmii se vor mobiliza astăzi pentru a descinde cu efective sporite la Mărăcineni şi Poşta Câlnău, de această dată acţiunea forţelor de ordine având un scop preventiv, menit să-i instruiască pe localnici despre modul în care trebuie să se protejeze de hoţi, dar şi despre regulile pe care trebuie să le respecte atunci când traversează sau se deplasează pe marginea drumului european ce tranzitează cele două localităţi.

 

 |
04 Jul 2011
1544
de Călin BOSTAN

*Se organizează licitaţie publică, ce pleacă de la 675 euro

Consiliul Local Municipal a aprobat, în şedinţa ordinară de joia trecută, vânzarea la licitaţie publică cu strigare a unui teren în suprafaţă de 15 metri pătra?i, teren aflat în proprietatea privată a municipiului. Terenul – în momentul de faţă viran, transformat în parcare ad-hoc de către locatarii blocului în faţa căruia este situat – se află în cartierul Micro XIV, la intersecţia străzii Prieteniei cu Aleea Şcolilor.

 |
04 Jul 2011
1904
de

* Animalul i-a condus pe anchetatori direct la poarta hoţului, urmând exact traseul parcurs de acesta în noaptea în care dăduse lovitura

Dacă şi în cazul lor s-ar oferi astfel de recompense, câinele poliţist Duş ar trebui propus la primă pentru luna aceasta datorită rapidităţii cu care a rezolvat un caz de furt reclamat zilele trecute de un bătrân de 86 de ani din Stâlpu, supărat că rămăsese peste noapte fără cazanul de ţuică, în valoare de 500 de lei, conform propriilor estimări.

 |
04 Jul 2011
1969
de

* Femeia a ajuns la spital până să-şi dea seama ce i s-a întâmplat

O femeie de 40 de ani a fost zilele trecute victima unui accident mai puţin obişnuit, în urma căruia a ajuns pe patul de spital, putându-se totuşi considera norocoasă că a scăpat cu viaţă. Victima a fost lovită din senin în timp ce mergea pe trotuar de un obiect greu, pe care nu a apucat să îl identifice în primă fază, abia ulterior aflând că fusese vorba de o roată de remorcă desprinsă de la un vehicul care trecuse prin dreptul ei.

 |
04 Jul 2011
2093
de

*Aleşii locali vor să facă investiţiile “pe bucăţi”, cu bani din bugetul local

Aleşii locali din comuna Robeasca sunt decişi să investească bani din bugetul local pentru a reface acoperişul Şcolii cu clasele I-VIII din centrul civic, deşi în vederea reabilitării acestui obiectiv au avut depus un proiect pentru obţinerea de fonduri regionale.

 |
04 Jul 2011
1696
de

*“De această sumă e nevoie într-o primă fază şi s-a promis că se va începe anul acesta”,  susţine primarul Ion Grama

         Aleşii locali din Vadu Paşii speră ca până la finalul acestui an să fie alocate primele fonduri pentru reabilitarea podului ce face legătura directă între comuna pe care o reprezintă şi municipiul Buzău.

 

 |
04 Jul 2011
1765
de

* Conducerea  DGASPC a solicitat demisia directoarei centrului, care a lipsit nemotivat în ziua în care unul dintre copii a murit înecat cu un dumicat de mâncare

 

 

 

 |
03 Jul 2011
1318
de Călin BOSTAN

* Onorariul lui Ionuţ Dolănescu a fost de 6.000 lei

Doar ploaia care căzut pe întreg parcursul dimineţii de duminică a fost cea care i-a împiedicat pe organizatorii Festivalului Slănicului - ajuns la cea de-a patruzeci şi una ediţie, şi desfăşurat, ca în fiecare an, pe platoul de la Meledic (comuna Mânzăleşti) – să consemneze un nou record de participare, care, în anii anteriori, s-a ridicat la peste 8.000 de persoane, după cum ne-a declarat primarul comunei Mânzăleşti, Valeriu Beşliu.

 |
03 Jul 2011
1896
de Călin BOSTAN

* Declară col. (r.) Adriana Crăciun, preşedintele Asociaţiei ”Totul pentru viaţă”, unul dintre autorii Legii 522/2004, privind prevenirea şi combaterea traficului şi consumului ilicit de droguri

Obţinerea de către România a contraperformanţei de a ocupa locul al patrulea în Europa la consumul de substanţe etnobotanice a fost posibilă, în primul rând, din cauza unor lacune legislative, printre care aceea că reglementările româneşti nu statuează, în momentul de faţă, instituţiile care ar trebui să avizeze funcţionarea ”magazinelor de vise”... 

 |
03 Jul 2011
1489
de

* Tânărul a pierdut controlul volanului în timp ce butona la aparatul de radio

Neatenţia, coroborată cu lipsa de experienţă au constituit combinaţia fatală în cazul unui accident de circulaţie produs la sfârşitul săptămânii trecute pe drumul judeţean ce leagă Puieştiul de Râmnicu Sărat.

 |
03 Jul 2011
3822
de

Mulţi dintre semenii noştri s-au convins că în România orice este posibil, iar cei care încă mai sunt reticenţi, poate se vor convinge după ce vor afla ce se mai fură în materie de fier vechi. Asistăm în ultima vreme la o adevărată febră a fierului, hoţii sărăciţi de criză ajungând să fure absolut orice obiect metalic, pe care îl valorifică la primul centru de colectare a fierului vechi. Când poliţiştii credeau că au văzut destule în materie de furturi, având de-a face cu hoţi care au furat de la tigăi şi capace de canal la cei care au tăiat un pod cu flexul sau au golit peste noapte o întreagă hală industrială, au primit în lucru un nou caz, care le-a demonstrat că imaginaţia celor iuţi de mână nu cunoaşte limite.

 |
03 Jul 2011
1827
de

* Aceştia sunt încă în stare de şoc după ce au fost martori la uciderea mamei lor

Teribila crimă comisă la sfârşitul săptămânii trecute într-o gospodărie din Smeeni are grave repercusiuni asupra celor cinci copii care se aflau cu toţii acasă în momentul în care tatăl lor le-a ucis mama cu mai multe lovituri de cuţit, apoi i-a despărţit capul de trup pe butucul de tăiat lemne ca într-un ritual bizar, având ca scop alungarea Necuratului, după cum singur a clamat pe uliţe după comiterea faptei.

 |
03 Jul 2011
2696
de

Pentru extinderea alimentării cu apă în satele Găvăneşti şi Baniţa şi realizarea canalizării şi a staţiei de epurare în satul Săgeata, aleşii locali speră să obţină fonduri de la Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului.

 |
03 Jul 2011
1578
de

Proiectul a fost început cu fonduri de la Guvern, dar administraţia a ajuns să plătească lucrările din bugetul local

Aleşii locali din Robeasca au făcut demersuri atât către reprezentanţii autorităţilor publice centrale, cât şi către cei ai administraţiei judeţene pentru a recupera sumele alocate din bugetul local pentru alimentarea cu apă în comună, investiţie realizată în baza unui proiect depus în baza Ordonanţei 7/2006.

 

 |
03 Jul 2011
1267

Stiri Agerpres

O avalanșă a provocat moartea a 12 alpiniști pe cel mai înalt pisc din Mongolia
Marti, Octombrie 24, 2017 08:41 AM

Douăsprezece alpiniști au murit și alți cinci sunt dați dispăruți în urma unei avalanșe care s-a produs pe muntele Otgontenger, din centrul Mongoliei, potrivit agenției de presă Montsame, citată de EFE.

INHGA: Cod galben de inundații pe râuri din județele Dâmbovița și Prahova, până la ora 15:00
Marti, Octombrie 24, 2017 08:21 AM

Institutul Național de Hidrologie și Gospodărire a Apelor (INHGA) a emis, marți dimineața, o atenționare Cod galben de inundații, valabilă până la ora 15:00, în două bazine hidrografice de pe raza județelor Dâmbovița și Prahova.

Modificarea Legii de organizare și funcționare a AGERPRES îi pune în pericol independența, atrage atenția OSCE
Marti, Octombrie 24, 2017 08:14 AM

Reprezentantul Organizației pentru Securitate și Cooperare în Europa (OSCE) pentru libertatea presei, Harlem Désir, este îngrijorat de recentul amendament la Legea privind organizarea și funcționarea Agenției Naționale de Presă AGERPRES, care a primit aviz favorabil la 11 octombrie 2017 din partea Comisiei de Cultură a Senatului României. El i-a scris luni, 23 octombrie, în acest sens ministrului de externe al României, Teodor Meleșcanu, informează organizația într-un comunicat publicat pe site-ul său.

Apariție neașteptată a lui Katy Perry la o nuntă
Marti, Octombrie 24, 2017 08:02 AM

Cântăreața americană Katy Perry și-a făcut o apariție inopinată sâmbătă în timpul petrecerii de nuntă a unui cuplu din St. Louis (Missouri), unde s-a pozat cu mirii și a dansat alături de ei, relatează marți AFP.

ÎCCJ ar putea da sentința în dosarul lui Cristian David
Marti, Octombrie 24, 2017 07:48 AM

Magistrații de la Înalta Curte de Casație și Justiție ar putea pronunța marți sentința în primă instanță în dosarul în care fostul ministru Cristian David a fost acuzat de DNA că ar fi primit o mită de 500.000 de euro.

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
23 Oct, 19:34 Domnul a dat,Domnul a luat!Domnul fie laudat !
Scaraotchi a comentat pentru articolul Catedrala Arhiepiscopală, prădată de hoți. Ce sumă au sustras:
Domnul a dat,Domnul a luat! Domnul fie laudat!...........O fi saracit biserica? Poate ca este doar o manevra pentru naivii care vor sari sa despagubeasca biserica.
23 Oct, 15:06 pentru SUBIECTIV
Q. a comentat pentru articolul Buzoienii, deschizători de drumuri? Scutirea populaţiei de la plata apei meteorice ar putea deveni lege:
Domnule, nu știu ce iei, dar vreau și eu! Cine ți-a zis așa ceva? Iar folosirea literelor mari echivalează în spațiul virtual cu țipatul.
23 Oct, 14:46 Urare de bine
Priceputu' a comentat pentru articolul Mocanu: “Guvernul PSD-ALDE joacă «alba-neagra» cu legea pensiilor”:
Vedea-te-as muncind la firma privata , domnule parlamentar beizadea!
Google PageRank Checker