27 de ani
de presa libera
Marti, Iunie 27, 2017 01:34 AM

de

* O tânără de 29 de ani a vrut să se arunce de la etajul 4, fără a fi capabilă să explice de ce

Clipe tensionate ieri dimineaţă pentru locatarii unui bloc din cartierul Dorobanţi şi pentru trecătorii care se aflau prin zonă în momentul în care o tânără a început să ameninţe în gura mare că se aruncă de la fereastra apartamentului situat la etajul 4.

 |
10 Jul 2011
2455
de

Aleşii locali pregătesc studiul de fezabilitate şi pentru satele Vispeşti şi Văleanca

         În prezent una dintre cele mai importante investiţii aflate în derulare în comuna Breaza este realizarea reţelei de canalizare în satul de centru şi satul Greceanca, aleşii locali sperând să reuşească finalizarea acestui proiect până la sfârşitul anului.

 

 |
10 Jul 2011
1882
de

Pe lista obiectivelor de modernizare şi reabilitare pentru 268,652 km de drumuri judeţene şi 1.113,348 km de drumuri de interes local scoase la licitaţie de proiectare şi execuţie de către Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului se află şi două drumuri de interes local din comuna Breaza.

 

 |
10 Jul 2011
1932
de

*„Cea mai reuşită etapă din Campionatul Mondial de Enduro”, au apreciat piloţii înscrişi în concurs

Cei 400 de participanţi la Grand Prix-ul României, etapă din Campionatul Mondial de Enduro, prezenţi în acest weekend la Buzău, au rămas impresionaţi de oraşul nostru.

 |
09 Jul 2011
1840
de

    Mari glorii ale fotbalului românesc au făcut spectacol sâmbătă la Buzău în compania Naţionalei Artiştilor. Trofeul Galactic, ajuns la cea de a patra ediţie, s-a dovedit a fi şi de această dată o sărbătoare a sportului, care fascinează sute de spectatori de toate vârstele.

 |
09 Jul 2011
1836
de Călin BOSTAN

Obţinerea unor avize din partea Primăriei, printre care autorizaţiile de construire eliberate de compartimentul de urbanism, ar putea fi comandate prin telefon şi “livrate” beneficiarului prin poşta electronică, susţine primarul Constantin Boşcodeală.

 |
09 Jul 2011
1239
de

Case praznicale în două sate, două case parohiale şi o clopotniţă nouă, acestea sunt ultimele investiţii realizate sau în curs de realizare în comuna Săhăteni.

 |
09 Jul 2011
1214
de

Pe lângă proiectul finanţat prin Ordonanţa 7/2006, aleşii locali vor să mai facă o suplimentare cu încă patru foraje

         Peste o lună şi jumătate, aleşii locali din Săhăteni se pregătesc să facă recepţia finală a proiectului de alimentare cu apă a comunei.

 |
09 Jul 2011
1235
de

În zona şcolii, pentru prevenirea accidentelor s-a realizat deja un trotuar şi s-a amenajat o parcare

         În această perioadă, aleşii locali din comună Săhăteni au dat startul unuia dintre principalele obiective pe care şi le-au propus spre realizare din bugetul local şi care vizează modernizarea infrastructurii locale de transport.

 |
09 Jul 2011
1609
de

* Camionul era condus de un cetăţean străin, care tocmai efectuase o depăşire pe linia continuă

Un râmnicean de 56 de ani poate spune că s-a născut a doua oară, deşi acum se află pe patul spitalului si probabil a avut şi o mahmureală severă la câteva ore de la internare, omul supravieţuind unui accident grav de circulaţie în urma căruia a fost la un pas de a fi strivit sub roţile unui camion.

 |
09 Jul 2011
1778
de

* Deşi geamurile erau deschise şi portierele descuiate, şoferul a lăsat pe banchetă şi o borsetă cu bani şi acte

Vara este anotimpul preferat al hoţilor din maşini care profită din plin de naivitatea şi neglijenţa unor şoferi pentru a le goli autoturismele pe care aceştia la lasă prin parcări cu geamurile deschise şi cu genţi ori alte bunuri de valoare, la vedere.

 |
09 Jul 2011
2211
de

Tânărul de 21 de ani a fost prins în flagrant, după ce a încasat banii marcaţi de criminalişti

Un buzoian de 21 de ani este cercetat de către poliţiştii de la investigaţii criminale pentru şantaj , după ce a fost prins în flagrant încasând bani cu camătă de la un tânăr de 28 de ani din Cilibia, pe care îl ameninţase prin intermediul SMS-urilor transmise pe mobil.

 |
06 Jul 2011
2835
de

* Copiii, tinerii şi persoanele cu probleme psihice sună zilnic de zeci de ori la numărul de urgenţă pentru a pune muzică sau a adresa injurii

* Persoanele mai în vârstă obişnuiesc să ceară sfaturi medicale de la operatori

 |
06 Jul 2011
1461
de

* El a ocupat această funcţie şi cu delegaţie, după pensionarea fostului prim Frângulescu, la sfârşitul anului trecut

     Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a validat, ieri, rezultatele concursului  pentru numirea în funcţii de conducere a judecătorilor şi procurorilor de la curţile de apel, tribunalele şi judecătoriile, precum şi la parchetele de pe lângă acestea la care existau funcţii vacante, organizat în perioada 22 mai – 5 iulie.

 |
06 Jul 2011
3294
de

*Aleşii locali au depus la Ministerul Industriilor un proiect pentru alimentarea cu gaze, fiind în aşteptarea concretizării lui

         Înfiinţarea unor complexe de creştere a păsărilor şi a animalelor, deschiderea unor uniţăţi locale de prelucrare a laptelui, înfiinţarea unor abatoare şi realizarea unor sere şi solarii sunt doar câteva dintre oportunităţile de investiţii în comuna Săgeata.

 |
06 Jul 2011
1552
de

         După realizarea aducţiunii de apă potabilă printr-un proiect realizat printr-un proiect în baza Ordonanţei 7/2006 în satele Stănceşti şi Scurteşti şi începerea extinderii reţelei  din bugetul local şi în  satul Băjani, aleşii locali din Vadu Paşii vor să obţină fonduri de mediu pentru realizarea canalizării în comună.

 |
06 Jul 2011
1955

Stiri Agerpres

Rețelele sociale se aliază împotriva terorismului
Marti, Iunie 27, 2017 01:19 AM

Corporațiile care domină rețelele sociale - Facebook, YouTube (proprietate a Google), Twitter și Microsoft - au anunțat luni formarea unui grup de lucru la nivel mondial pentru eliminarea conținutului online cu caracter terorist, informează Reuters.

NK Celje - FC Viitorul 2-3, în meci amical
Marti, Iunie 27, 2017 00:22 AM

FC Viitorul Constanța a învins formația NK Celje cu scorul de 3-2 (2-1), luni seara, pe ''Petrol Arena'' din Celje, într-un meci amical susținut în stagiul de pregătire din Slovenia, potrivit site-ului campioanei României la fotbal.

Rugby: Internaționalul Luke Samoa, pus pe lista de transferuri de CSM Știința Baia Mare
Marti, Iunie 27, 2017 00:18 AM

Conducerea administrativă a echipei de rugby CSM Știința Baia Mare, a decis să renunțe la serviciile fundașului de origine neozeelandeză Alex Giovanni Luke Samoa, a anunțat vicecampioana României pa pagina sa de Facebook.

Bistrița-Năsăud: Zeci de case afectate de grindină, copaci căzuți și mașini distruse, în urma unei vijelii
Luni, Iunie 26, 2017 23:41 PM

Comunele Mărișelu și Lechința au fost afectate, luni seara, de o vijelie puternică însoțită de grindină, care a afectat zeci de case, a distrus mașini și a pus la pământ mai mulți copaci.

Argentinianul Culio a revenit la CFR Cluj
Luni, Iunie 26, 2017 23:31 PM

Echipa de fotbal CFR Cluj a oficializat, luni, revenirea mijlocașului argentinian Juan Emmanuel Culio la formația din Gruia, a anunțat clubul pe pagina sa de Facebook.

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
26 Jun, 23:04 noutati
titular a comentat pentru articolul Peste 70 de posturi de directori de școli, scoase la concurs la Buzău:
Ce bine, unii au aflat de unde se porneste caculatorul. Pinguinul loveste din nou sub centura, atat poate trebuie sa intelegeti.
26 Jun, 22:55 frustratul de Berca
alt prof titular a comentat pentru articolul Peste 70 de posturi de directori de școli, scoase la concurs la Buzău:
Așa spun si despre mine numai minciuni : ca nu m.au vrut colegii sa le fiu sef , ca fostul primar mi.a cumpărat scoala si ca ma comportam ca pe tarlaua mea , ca elevii ziceau despre scoala ca este Jilava, ca nu ma ocup de fata mea si de aceea am dat.o la pregătire, ca nu am ce face acasa si imi fac conturi false pe facebook ( gen Luminita Begu) pentru ai jigni pe colegi si pe elevi. Numai răutăți. Lista ar continua dar vă mai zic si data viitoare. Eu inca mai vreau sa fiu director, dar nu ma mai vrea nimeni, nici chiar ISJ.ul. Și poate de aceea zice lumea ca eu atac pe unul , pe altul . Dar nu e adevărat. Sufletul meu e curat!
26 Jun, 22:53 Berca
Titular a comentat pentru articolul Peste 70 de posturi de directori de școli, scoase la concurs la Buzău:
Aceasta mizerie fara de margini nu va lua sfasit pana cand acest cercopitec repetent si securist pe nume marcu secondat de catelusul lui dinu nu va iesi odata la pensie...astia doi nu au facut altceva decat sa reclame, toata viata, sa se ascunda in spatele unor postari cu nume false, conturi de fb pe care scriu agramat si sa improaste cu mocirla... nu ca ar fi prea doxati, fie vorba intre noi...doar Dumnezeu, de care nu le e frica, ii poate opri.
Google PageRank Checker