27 de ani
de presa libera
Duminica, Mai 28, 2017 21:23 PM
dragaica

de

         Numărul de beneficiari ai venitului minim garantat din comunele buzoiene este în scădere,  după noile modificări ale Legii 416.

         Potrivit datelor furnizate de reprezentanţii administraţiilor publice locale, cauza acestui fenomen o constituie atât faptul că gospodarilor  din mediul rural  le sunt luate în calcul mai multe surse de venit, cât şi  practica de a le fi oferite locuri de muncă pe care însă aceştia  le refuză.

 |
11 Jul 2011
1339
de

Cei 15 cercetaşi catolici au tăiat lemne la şcoală, au socializat cu elevii din comună şi chiar au muncit la stropitul viei la gospodarii din sat

În Anul European 2011, an al Voluntariatului, două trasee turistice din zona Dealului Istriţa au fost marcate de un grup de 15 tineri care fac parte din Federaţia Catolică a Cercetaşilor din Bruxelles, Belgia.

 |
11 Jul 2011
2007
de

Printre lucrările pentru care aleşii locali din comuna Ulmeni au pregătite proiecte se află asfaltarea a doi kilometri de drumuri comunale şi săteşti, primarul Valeriu Armeanu precizând că speră să obţină finanţare în cadrul proiectului prioritar "10.000 km drumuri judeţene şi de interes local" din Programul Naţional de Dezvoltare a Infrastructurii (PNDI).

 |
11 Jul 2011
1512
de

Capete de afiş ale spectacolului au fost Emilia Ghinescu, Nicu Paleru şi formaţia Nemuritorii

Poiana din zona ieşirii din satul Deduleşti, cunoscută cu numele popular “La Roiu”, a fost un adevărat furnicar de oameni duminica trecută, la cea de-a treia ediţie a sărbărtorii comunei Topliceni.

 |
10 Jul 2011
2079
de

* Zeci de pasionaţi ai zborului au participat în weekend la un spectacol aviatic pe aerodromul de la Râmnicu Sărat

Peste o mie de râmniceni şi nu numai au înfruntat sâmbătă canicula pentru a urmări pe viu un specatcol aviatic de zile mari ce a avut loc pe aerodromul de la marginea oraşului, eveniment prilejuit de inaugurarea celui mai nou aeroclub din ţară fondat de câţiva pasionaţi ai zborului la Râmnicu Sărat

 |
10 Jul 2011
2675
de

Un comerciant din Costeşti s-a ales zilele trecute cu dosar penal la scurt timp după ce se aprovizionase pe sub mână cu peste 300 de litri de alcool pe care urma să îi vândă fără a plăti niciun fel de taxă la stat, cantitate pe care o înghesuise în portbagajul şi pe bancheta din spate a maşinii sale.

 

 |
10 Jul 2011
2499
de

*Doi elevi de 13 ani, striviţi sub o poartă de fotbal

*Din cauza stării grave, unul dintre ei a fost dus la spital în Bucureşti

Un sejur în tabăra de la Poiana Pinului s-a sfârşit prost pentru doi elevi de 13 ani din Craiova, care au ajuns răniţi la spital, dar şi pentru supraveghetorii acestora...

 |
10 Jul 2011
6809
de

* O tânără de 29 de ani a vrut să se arunce de la etajul 4, fără a fi capabilă să explice de ce

Clipe tensionate ieri dimineaţă pentru locatarii unui bloc din cartierul Dorobanţi şi pentru trecătorii care se aflau prin zonă în momentul în care o tânără a început să ameninţe în gura mare că se aruncă de la fereastra apartamentului situat la etajul 4.

 |
10 Jul 2011
2450
de

Aleşii locali pregătesc studiul de fezabilitate şi pentru satele Vispeşti şi Văleanca

         În prezent una dintre cele mai importante investiţii aflate în derulare în comuna Breaza este realizarea reţelei de canalizare în satul de centru şi satul Greceanca, aleşii locali sperând să reuşească finalizarea acestui proiect până la sfârşitul anului.

 

 |
10 Jul 2011
1881
de

Pe lista obiectivelor de modernizare şi reabilitare pentru 268,652 km de drumuri judeţene şi 1.113,348 km de drumuri de interes local scoase la licitaţie de proiectare şi execuţie de către Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului se află şi două drumuri de interes local din comuna Breaza.

 

 |
10 Jul 2011
1932
de

*„Cea mai reuşită etapă din Campionatul Mondial de Enduro”, au apreciat piloţii înscrişi în concurs

Cei 400 de participanţi la Grand Prix-ul României, etapă din Campionatul Mondial de Enduro, prezenţi în acest weekend la Buzău, au rămas impresionaţi de oraşul nostru.

 |
09 Jul 2011
1840
de

    Mari glorii ale fotbalului românesc au făcut spectacol sâmbătă la Buzău în compania Naţionalei Artiştilor. Trofeul Galactic, ajuns la cea de a patra ediţie, s-a dovedit a fi şi de această dată o sărbătoare a sportului, care fascinează sute de spectatori de toate vârstele.

 |
09 Jul 2011
1835
de Călin BOSTAN

Obţinerea unor avize din partea Primăriei, printre care autorizaţiile de construire eliberate de compartimentul de urbanism, ar putea fi comandate prin telefon şi “livrate” beneficiarului prin poşta electronică, susţine primarul Constantin Boşcodeală.

 |
09 Jul 2011
1239
de

Case praznicale în două sate, două case parohiale şi o clopotniţă nouă, acestea sunt ultimele investiţii realizate sau în curs de realizare în comuna Săhăteni.

 |
09 Jul 2011
1214
de

Pe lângă proiectul finanţat prin Ordonanţa 7/2006, aleşii locali vor să mai facă o suplimentare cu încă patru foraje

         Peste o lună şi jumătate, aleşii locali din Săhăteni se pregătesc să facă recepţia finală a proiectului de alimentare cu apă a comunei.

 |
09 Jul 2011
1235
de

În zona şcolii, pentru prevenirea accidentelor s-a realizat deja un trotuar şi s-a amenajat o parcare

         În această perioadă, aleşii locali din comună Săhăteni au dat startul unuia dintre principalele obiective pe care şi le-au propus spre realizare din bugetul local şi care vizează modernizarea infrastructurii locale de transport.

 |
09 Jul 2011
1608

Stiri Agerpres

CANNES 2017 Rusul Andrei Zviaguintsev, laureat al premului juriului pentru 'Loveless'
Duminica, Mai 28, 2017 21:05 PM

Regizorul rus Andrei Zviaguintsev, în vârstă de 53 de ani, a primit duminică premiului Juriului la cea de-a 70-a ediții a Festivalului de la Cannes pentru filmul său 'Loveless' ('Faute d'Amour'), care face portretul unei societăți ruse brutale și dezumanizate.

Grindeanu, de Ziua Românilor de Pretutindeni: Îi salut pe toți cei pentru care,deși sunt departe,România rămâne 'acasă'
Duminica, Mai 28, 2017 21:05 PM

Premierul Sorin Grindeanu le transmite salutul său românilor din afara granițelor, într-un mesaj adresat acestora cu ocazia Zilei Românilor de Pretutindeni, și îi asigură că atât el, cât și Guvernul pe care-l conduce vor face tot ce se poate pentru ca "România să fie țara în care copiii voștri să-și dorească să trăiască și să muncească".

CANNES 2017 Zviagintsev și Kruger urcările scările cu puțin înainte de începerea galei de închidere a festivalului
Duminica, Mai 28, 2017 20:59 PM

Campillo, Zviagintsev, Phoenix și Kruger au urcat scările cu câteva minute înainte de începerea ceremoniei de închidere a celei de-a 70-a ediții a Festivalului de la Cannes, un bun augur care lasă să se întrevadă posibile recompense în palmaresul actualei ediții, relatează duminică AFP.

Turcia: Președintele Erdogan aniversează cucerirea Constantinopolului
Duminica, Mai 28, 2017 20:51 PM

Președintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan, a marcat duminică 564 de ani de la cucerirea Constantinopolului de către sultanul otoman Mahomed al II-lea Cuceriritorul, transmite agenția Anadolu.

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
28 May, 16:57 Normal!
Ionescu a comentat pentru articolul Emoții și lacrimi la festivitatea de absolvire a Colegiului Hasdeu:
Daca au avut copiii aceeasi medie generala, ce era sa le faca? Doar nu il depunctau pe unul din ei.Nu e nimic ilegal.
28 May, 16:48 Acest spectacol cu incursiune psihologică a fost foarte bine gândit de regizor. Toate personajele au fost speciale,au dus cu toții o luptă grea cu caracterele acestui spectacol,s-au transpus cu brio,ireproșabil.I-am aplaudat cum nu am facut-o niciodată. A
Ana-Maria a comentat pentru articolul Oferte avantajoase la bilete pentru spectacolele de teatru ale studenților de la UNATC:
Felicitări!!!
28 May, 16:20 daca exista mandat special
nu conteaza a comentat pentru articolul Ședința de Consiliu Local și „defecțiunea”: vineri, social-democratul Florescu:
Contract de mandat, contract în baza căruia o persoană numită mandatar se obligă să îndeplinească un act ori să efectueze o activitate pe seama unei alte persoane de la care a primit însărcinarea, numită mandant. Mandatul poate fi special, pentru un anumit act sau o anumită categorie de acte, ori general, când se referă la toate actele folositoare mandantului. Detalii: http://legeaz.net/dictionar-juridic/contract-de-mandat
Google PageRank Checker