27 de ani
de presa libera
Duminica, Mai 28, 2017 21:23 PM
dragaica

de

* Deşi diagnosticat cu probleme psihice, Eugen Galeş a fost trimis în judecată, întrucât a avut discernământ în momentul în care a comis faptele

* Anchetatorii au dovedit că acesta şi-a ucis cu bestialitate mătuşa şi pe un consătean

* Galeş nu recunoaşte nimic din acuzele ce i se aduc şi se consideră persecutat de sistem

 |
14 Jul 2011
2689
de

* O parte din victime erau înghesuite ca sardelele într-o dubiţă de marfă

* La mică distanţă de locul accidentului, un alt şofer s-a dat peste cap cu maşina

Două accidente grave de circulaţie s-au produs ieri dimineaţă la prima oră pe DN2B între localităţile Bâlhacu şi C.A. Rosetti, nu mai puţin de şapte victime ajungând la Spitalul Judeţean după ce au fost scoase din maşini de echipajul de la descarcerare.

 

 |
14 Jul 2011
3062
de

Elevii şcolilor din Ulmeni şi Clondiru ar putea învăţa în săli de clasă încălzite în sistem centralizat începând din anul şcolar 2011-2012, aleşii locali propunându-şi achiziţionarea de centrale termice.

         Potrivit datelor furnizate de primarul comunei, Valeriu Armeanu, în perioada de vară, o prioritate pentru administraţia locală o reprezintă realizarea igienizării şi a lucrărilor de întreţinere necesare.

 |
14 Jul 2011
1709
de

Aleşii locali din comuna Breaza se pregătesc de inaugurarea Sălii de sport, investiţie susţinută printr-un program derulat prin Compania Naţională de Investiţii.

         Potrivit datelor furnizate de primarul Adrian Drugă, lucrările de şantier s-au derulat într-un ritm mulţumitor, alesul local sperând să se poată inaugura acest obiectiv în interval de o lună.

 |
14 Jul 2011
2030
de

* Aceasta e concluzia poliţiştilor şi voluntarilor de la Crucea Roşie, care au verificat ieri mai mulţi conducători auto pe DN2 E85

 

 

 

 

 |
13 Jul 2011
2038
de

            Ajunsă la respectabila vârstă de 91 de ani, o femeie din Buzău şi-a pierdut viaţa în urma unui accident de circulaţie în care a fost implicată fără a avea nicio vină, bătrâna aflându-se într-o maşină, ca pasageră.

          

 

 |
13 Jul 2011
2242
de

O parte dintre comercianţii care vând legume şi fructe în piaţă nu au nicio legătură cu agricultura şi poate că în viaţa lor nu au cules un măr din pom, fiind doar nişte speculanţi care cumpăra marfa en-gros de la producători, apoi o revând în piaţă umflând preţurile, fără a avea vreo autorizaţie pentru a presta o astfel de activitate.

 |
13 Jul 2011
2052
de

         În ultima perioadă, în comuna Ulmeni au fost demarate puţine investiţii din domeniul privat, aleşii locali considerând că un prim motiv întemeiat îl constituie perioada de criză, la care se adaugă inclusiv alte cauze, printre care şi cele de ordin legislativ.

         Potrivit datelor furnizate de primarul Valeriu Armeanu, printre investiţiile recent derulate se numără cele realizate la o unitate de vinificaţie şi un centru de morărit.În opinia sa, aceste afaceri s-ar putea extinde, în condiţiile în care în comună ar fi realizată aducţiunea de gaze naturale.     

    “Noi avem depus la Ministerul Economiei un studiu de fezabilitate pentru aducţiunea de gaze naturale în comună, prin realizarea căreia cred că s-ar realiza schimbarea opticii inclusiv a celor care fac deja afaceri."

 |
13 Jul 2011
1527
de

Reprezentanţii administraţiei publice locale Breaza au demarat procedurile de licitaţie pentru lucrările de amenajare a unui spaţiu verde în satul Vispeşti.

Potrivit datelor furnizate de primarul comunei, Adrian Drugă, potrivit documentaţiei, investiţia necesară este de 700 de milioane de lei vechi.

“Noi am depus documentaţia la Ministerul Mediului din anul 2009, proiectul a fost declarat eligibil în 2010, iar anul acesta am primit finanţarea necesară derulării lucrărilor."

 |
13 Jul 2011
1877
de

*“Am fost de 10-15 ori la Consiliul Judeţean, dar ni s-a spus că plombările se încep de la munte”, suţine Titus Ionaşcu, viceprimarul comunei

Reprezentanţii administraţiei publice din comuna buzoiană Stâlpu sunt nemulţumiţi de starea în care a ajuns drumul judeţean DJ 203 G care asigură legătura auto cu DN 1 B Buzău – Ploieşti şi, implicit, cu municipiul reşedinţă de judeţ.

 |
13 Jul 2011
2112
de

* Un fost angajat de la o schelă petrolieră s-a lansat în afaceri cu combustibili, furând cu canistra de la locul de muncă

* A fost prins în flagrant chiar când vindea o tonă de produs petrolier unui agricultor din Pogoanele

 

 |
13 Jul 2011
2642
de

* Victor Huci participase sâmbătă la mitingul aviatic de la Râmnicu Sărat

După ce în weekend au trăit la intensitate maximă bucuria zborului la mitingul aviatic ce a avut loc la Râmnicu Sărat, piloţii buzoieni sunt acum îngrijoraţi în privinţa stării de sănătate a colegului lor...

 |
11 Jul 2011
2081
de

* Străzile din oraş s-au inundat, iar rigolele au dat pe dinafară, neputând face faţă volumului mare de apă

* Mai multe gospodării şi instituţii au fost inundate, iar câţiva arbori au fost culcaţi de vijelie

Buzoienilor moleşiţi de caniculă care se rugau pentru un strop de ploaie care să-i mai răcorească le-au fost satisfăcute cu vârf şi îndesat dorinţele luni seară...

 |
11 Jul 2011
2779
de

* O reţea de prostituţie şi proxenetism funcţiona încă din anul trecut sub paravanul unei afaceri aparent legale

* Maseuzele întreţineau relaţii intime cu clienţii şi erau duse la control medical periodic

* Fetele aveau peste 100 de clienţi, iar decanul de vârstă era un bătrân de 85 de ani

 |
11 Jul 2011
5834
de

* Agresorul a fost reţinut şi este cercetat penal pentru sfidarea organelor judiciare

Luni seară, un poliţist de la postul din Merei a fost nevoit să facă faţă singur unui individ violent, care l-a ameninţat cu bătaia şi i-a adresat un potop de înjurături, în timp ce agentul se afla în misiune, fiind solicitat de vecini după ce respectivul îşi snopise nevasta în bătaie.

 |
11 Jul 2011
2059
de Monica BĂNICĂ

Între timp, în centrele goale au început lucrările de renovare

     În plină vacanţă de vară, multe dintre centrele din cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia  Copilului (DGASPC) Buzău au rămas aproape pustii. Asta, pentru că o mare parte dintre copiii din sistemul de protecţie au plecat pe durata vacanţei de vară la rude, părinţi sau membri ai familiei extinse.

 

 |
11 Jul 2011
2025

Stiri Agerpres

CANNES 2017 Rusul Andrei Zviaguintsev, laureat al premului juriului pentru 'Loveless'
Duminica, Mai 28, 2017 21:05 PM

Regizorul rus Andrei Zviaguintsev, în vârstă de 53 de ani, a primit duminică premiului Juriului la cea de-a 70-a ediții a Festivalului de la Cannes pentru filmul său 'Loveless' ('Faute d'Amour'), care face portretul unei societăți ruse brutale și dezumanizate.

Grindeanu, de Ziua Românilor de Pretutindeni: Îi salut pe toți cei pentru care,deși sunt departe,România rămâne 'acasă'
Duminica, Mai 28, 2017 21:05 PM

Premierul Sorin Grindeanu le transmite salutul său românilor din afara granițelor, într-un mesaj adresat acestora cu ocazia Zilei Românilor de Pretutindeni, și îi asigură că atât el, cât și Guvernul pe care-l conduce vor face tot ce se poate pentru ca "România să fie țara în care copiii voștri să-și dorească să trăiască și să muncească".

CANNES 2017 Zviagintsev și Kruger urcările scările cu puțin înainte de începerea galei de închidere a festivalului
Duminica, Mai 28, 2017 20:59 PM

Campillo, Zviagintsev, Phoenix și Kruger au urcat scările cu câteva minute înainte de începerea ceremoniei de închidere a celei de-a 70-a ediții a Festivalului de la Cannes, un bun augur care lasă să se întrevadă posibile recompense în palmaresul actualei ediții, relatează duminică AFP.

Turcia: Președintele Erdogan aniversează cucerirea Constantinopolului
Duminica, Mai 28, 2017 20:51 PM

Președintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan, a marcat duminică 564 de ani de la cucerirea Constantinopolului de către sultanul otoman Mahomed al II-lea Cuceriritorul, transmite agenția Anadolu.

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
28 May, 16:57 Normal!
Ionescu a comentat pentru articolul Emoții și lacrimi la festivitatea de absolvire a Colegiului Hasdeu:
Daca au avut copiii aceeasi medie generala, ce era sa le faca? Doar nu il depunctau pe unul din ei.Nu e nimic ilegal.
28 May, 16:48 Acest spectacol cu incursiune psihologică a fost foarte bine gândit de regizor. Toate personajele au fost speciale,au dus cu toții o luptă grea cu caracterele acestui spectacol,s-au transpus cu brio,ireproșabil.I-am aplaudat cum nu am facut-o niciodată. A
Ana-Maria a comentat pentru articolul Oferte avantajoase la bilete pentru spectacolele de teatru ale studenților de la UNATC:
Felicitări!!!
28 May, 16:20 daca exista mandat special
nu conteaza a comentat pentru articolul Ședința de Consiliu Local și „defecțiunea”: vineri, social-democratul Florescu:
Contract de mandat, contract în baza căruia o persoană numită mandatar se obligă să îndeplinească un act ori să efectueze o activitate pe seama unei alte persoane de la care a primit însărcinarea, numită mandant. Mandatul poate fi special, pentru un anumit act sau o anumită categorie de acte, ori general, când se referă la toate actele folositoare mandantului. Detalii: http://legeaz.net/dictionar-juridic/contract-de-mandat
Google PageRank Checker