27 de ani
de presa libera
Duminica, Iulie 23, 2017 17:51 PM
albosmart

de

După prima discotecă pe roţi, la Buzău a apărut prima pizzerie mobilă din România.

 |
20 Sep 2011
1560
de

* Doar şase dintre ei au fost admişi în urma examenului de admitere

 |
20 Sep 2011
1914
de

 * Două eleve de opt ani au fost strivite sub o stivă de lemne, în timp ce profesorul cu care aveau oră era plecat împreună cu soţia, care este şi directoarea şcolii

 |
20 Sep 2011
2425
de

“La final de an, la fel se va întâmpla şi cu personalul primăriei“,  susţine primarul Florin Leaua

 |
20 Sep 2011
1477
de

“Vrem să amenajăm traseele turistice din judeţ şi un centru de informare”, ne-a declarat Marian Muşat, preşedintele ACoR Buzău

 |
20 Sep 2011
1360
de

  Sunt prieten cu Cezar Preda de peste 30 de ani şi nu ne-am certat niciodată.

 |
19 Sep 2011
2227
de

Locuitorii din comuna Zărneşti, dar şi cei din satele învecinate, au petrecut duminică la sărbătoarea anuală a comunei ce a avut loc în zona Brazi, din satul Fundeni.

 |
19 Sep 2011
1938
de

* O fetiţă de doar 11 ani s-a înecat după ce debitul râului a crescut brusc şi a surprins-o pe mal

 |
19 Sep 2011
2457
de

* Pompierii au coborât în adâncurile unui puţ cu leşuri în descompunere pentru a salva trei animale

 

 |
19 Sep 2011
1445
de

Echipa de fotbal locală “Brădet Brădeanu”, care activează în Liga a V-a, are o bază sportivă amenajată din fonduri de la bugetul local.

 |
19 Sep 2011
1332
de

* Primarul Ştefan Nistor este întrebat şi de primari din alte judeţe cum a reuşit să păstreze atâtea ghivece cu flori pe trotuare

 |
19 Sep 2011
1516
de

Reprezentanţii administraţiei Puieşti vor să finalizeze reţeaua de alimentare cu apă din comună, fie printr-o finanţare în baza Ordonanţei 7/2006, fie printr-o formulă de parteneriat cu o firmă specializată în astfel de servicii.

 |
17 Sep 2011
1334
de

Dacă la finalul anului şcolar trecut, elevii Şcolii Puieşti s-au evidenţiat la examenele de evaluare, reprezentanţii administraţiei publice locale se străduiesc să le creeze condiţii tot mai bune de studiu.

 |
17 Sep 2011
1897
de

*Căile de acces deservesc proprietăţi de peste 4.600 ha de teren arabil

 |
17 Sep 2011
1799
de Călin BOSTAN

Fie că vor avea loc în iunie, fie că se vor desfăşura în octombrie sau noiembrie, odată cu alegerile parlamentare, alegerile locale bat, practic, la uşă, ...

 |
17 Sep 2011
2230
de

După cum arată rezultatele autopsiei efectuate de medicii legişti de la SML, decesul lui Sebastian Drăgoescu, fiul preotului din Colţi, s-a datorat înecului.

 |
17 Sep 2011
1696

Stiri Agerpres

Managerul Arhiepiscopiei Tomisului și un director din RATB, arestați preventiv
Duminica, Iulie 23, 2017 17:33 PM

Managerul Arhiepiscopiei Tomisului, Popa Gabriel, directorul de achiziții din RATB, Florin Badiu, și Constantin-Cosmin Coman au fost arestați preventiv pentru 30 de zile de magistrații Tribunalului Ilfov în dosarul în care sunt acuzați de evaziune fiscală. Decizia nu este definitivă.

Marea Britanie are nevoie de un acord de tranziție cu UE care să se încheie înainte de alegerile din 2022
Duminica, Iulie 23, 2017 16:47 PM

Ministrul britanic al comerțului Liam Fox a afirmat că susține un acord de tranziție care să înlesnească ieșirea Marii Britanii din Uniunea Europeană, dar acesta ar trebui să se încheie înainte de următoarele alegeri din 2022, relatează Reuters.

Galați: Rezervorul de apă al fabricii de conserve din Tecuci a cedat și a avariat 20 de autovehicule, o hală și anexe
Duminica, Iulie 23, 2017 16:40 PM

Rezervorul de apă de 1.000 metri cubi aparținând fabricii de conserve din Tecuci a cedat sâmbătă seara, iar valul de apă a avariat 18 mașini și două TIR-uri, a inundat o hală și mai multe anexe ale societății comerciale, a declarat duminică purtătorul de cuvânt al ISU Galați, Cătălin Sion.

Europarlamentarul Daniel Buda: Standardele duble de calitate - o problemă ignorată de Guvernul PSD; solicit implicarea premierului
Duminica, Iulie 23, 2017 16:28 PM

Europarlamentarul PNL Daniel Buda solicită premierului Mihai Tudose și ministrului Agriculturii, Petre Daea, să își unească eforturile cu liderii țărilor din grupul de la Vișegrad pentru demersuri la Comisia Europeană, astfel încât să se evite standardele duble de calitate la alimentele comercializate, menționând că, în caz contrar, actualul Guvern acceptă ca România să devină "groapa de gunoi a Europei".

Papa face apel la "moderație și dialog" după evenimentele violente din Ierusalim
Duminica, Iulie 23, 2017 16:23 PM

Papa Francisc și-a exprimat, duminică, "îngrijorarea" față de evenimentele violente din ultimele zile din Ierusalim și a făcut un apel la dialog și moderație pentru restabilirii păcii.

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
23 Jul, 16:52 Admitere
Observator a comentat pentru articolul Cinci licee din Buzău unde anul acesta s-a intrat cu media 2:
Păcat ce elevii de 1 si 2 se orientează catre liceu si nu se duc la sc.profesionala de învețe o meserie!BIne daca au noroc la bac ei vor fi viitorul de maine ca doar avem atâtea exemple!
23 Jul, 11:44 Directori
Sile a comentat pentru articolul A doua oară cu noroc pentru cele patru directoare buzoiene de şcoli care au picat concursul în guvernarea trecută:
Cum să nu existe PNL, însuși inspectoarea generală e pusă de PNL cică a luat ,,concursul,, și la cât de mari sunt salariile de director 5000 Ron net cel puțin, bani pe care mulți nu îi merită ar trebui să meargă bine școlile dar ce să meargă când vine directoare o fosta care nu o interesează de școală pt ca nu e de acolo, o adjuncta care e PNL-istã și care sta numa prin tribunale cu procese de executare silită, vine în fuste mini la vârsta pe care o are, stã tot timpul pe laptop la ore cicã se informeazã face trei lulele pe zi și copii mulțumiți cã ei nu știu cât ar trebui ei sã facã și sã învețe, a fost sancționată cu ceva ani în urma de CA-ul școlii dar dir de atunci care a luat acum concursul nu a știut cum să facă motivarea faptei și ISJ-ul a anulat tot, repet fapta a existat doar ca nu s-a descris așa cum cere legea, și acum amândouă să conducă școala Grebănu, cum credeți ca va fi?, It will rain with accusations and no one will not do anything for school, sin.
23 Jul, 08:30 Primarie
Nehoianu a comentat pentru articolul Comuna Chiojdu, oficial, fără primar ales:
Doamna prefect pe la Nehoiu de ce nu treceti? Sa vedeti aici nereguli.Functionari publici cu dosare penale,care lucreaza in primarie.Vedeti ce afaceri deruleaza prin primarie primarul,vicele,Muzgoci,domnisoara Tanta,Gabi Stan,Moise Adrian.
Google PageRank Checker