• Florin Zamfirescu şi Tania Filip în „Doi pe o bancă”, iar Anca Ţurcaşiu, Dan Tudor şi Andrei Duban vor oferi o demonstraţie de „Amor în farmacie”

După Florin Piersic şi Medeea Marinescu, alţi şase „granzi“ ai teatrului românesc au confirmat prezenţa luna aceasta pe scena de la Consiliul Judeţean şi pe cea a Teatrului „G. Ciprian”. Marţi, 23 octombrie, de la ora 19,30, Florin Zamfirescu se va aşeza din nou, la cererea publicului, pe aceeaşi bancă cu Tania Filip şi vor crea o poveste emoţionantă, în care ade­vărurile se dezvăluie greu, dureros, cu intensitate, dar şi cu mult umor. Ideea piesei „Doi pe o bancă”, ce se joacă de ani de zile cu casa închisă, aparţine dramaturgului Alexandr Ghelman, dar protagonistul Florin Zamfirescu o des­crie perfect.

„Este un spectacol al redescoperirii de sine. Nu este o comedie, deşi se râde foarte mult, este un spectacol care invită la meditaţie. În special doamnele vor fi cele care se vor regăsi în piesă şi cărora, probabil, acest spectacol le va da un prilej de introspecţie”, a subliniat marele actor.  Iar completarea vine imediat şi de la colega sa din piesă, Tania Filip: „Este un spectacol de o oră şi jumătate, susţinut exclusiv de două personaje. Ajutaţi de scenariul excepţional scris şi regia ofertantă, atât eu cât şi Florin Zamfirescu trecem printr-o paletă completă de stări, de trăiri. Este un spectacol pe muchie de cuţit, care face trecerea de la râs la plâns în doar o clipă”, a mărtu­risit Tania Filip.

Pentru bilete şi ­re­zervări la spectacolul „Doi pe o bancă” de la Buzău sunaţi la telefon: 0723.429.264.

„Amor în farmacie”, umor clasic, dar nemuritor 

O altă piesă celebră care revine la Buzău tot în luna octombrie, de data aceasta la sala Teatrului „G. Ciprian”, este „Amor în Farmacie” după o comedie de Eugene Labiche, abil  maestru al qui-pro-quo-urilor şi răstur­nărilor de situaţii comice, totodată un acid critic al moravurilor. Anca Turcaşiu, Andrei Duban, Dan Tudor, Liliana Pană şi Dragoş Ionescu revin pe 29 octombrie, la Buzău, în comedie adaptată după celebrul dramaturg francez.

Spec­tacolul „Amor în farmacie” promite publicului „două ore de râs năprasnic”.

Dacă veţi veni la teatru veţi descoperi povestea unui farmacist de provincie terorizat de o soţie aprigă şi geloasă, în cârdăşie cu colocatarul său, cu nevastă tânără şi atrăgătoare. So­sirea intempestivă din Canada a fostului pretendent la mâna soţiei doctorului, îndepărtat prin delaţiuni de către actualul soţ, produce o sarabandă de încurcături, de situaţii comice neprevăzute, pe care publicul le descoperă şi le savurează cu plăcere. Finalul îl veţi descoperi cu zâmbet, şi aplauze, la pachet, vă garantăm!

Pentru bilete şi rezer­vări la spectacolul „Amor în farmacie” sunaţi la telefon 0740.496.561.

DISTRIBUIȚI
loading...