foto: probr.ro

• Victorie cu 2-0 în compania echipei Dacia Unirea Brăila

Metalul continuă să lase, şi în meciurile amicale, aceaşi impresie foarte bună din campionat unde, după prima parte, ocupă locul 5, la numai un punct de podium. Vineri dimineaţă, pe terenul sintetic „Cornel Negoescu”, la revenirea din stagiul de pregătire de la Sărata Monteoru, fotbaliştii buzoieni au susţinut un meci amical în care adversară a fost divizionara secundă Dacia Unirea Brăila, cel mai important nume împotriva căruia elevii lui Vali Stan îşi vor măsura forţele în această pauză competiţională. Dintre achiziţiile iernii, în primul „11” trimis pe teren de antrenorul Vali Stan şi-a făcut loc doar atacantul Ionuţ Radu, restul, fie cei transferaţi, fie cei aflaţi în probe, având să intre la joc în partea secundă a meciului. Metalul a deschis scorul la prima acţiune mai importantă, prin atacantul Alin Iacob, care a înscris cu un şut puternic din interiorul careului, fază consumată în minutul 25, singura reuşită, de altfel, din prima repriză. În partea a doua a jocului, în ambele tabere au survenit, treptat, mai multe modificări, dar cei care mai înscriu o dată sunt tot buzoienii, prin acelaşi Alin Iacob, în minutul 60. Cu variante mai bune de schimb, brăilenii conduc ostilităţile pe final, dar portarul Costel Toader s-a dovedit imbatabil, iar Metalul bifează un succes de moral, cu mai puţin de o lună înaintea startului în retur.

Metalul Buzău: Costel Toader – Sebi Trăistar, Ştefan Păun, Andrei Grăjdan, Ion Spătaru, Ion Mihai, Alin Iacob, Cătălin Bardaş, Mădalin Puşcă (cpt.), Ionuţ Radu şi Dan Stan. După pauză, au mai evoluat Marian Manea, Răzvan Tănase, Alexandru Dinciu (20 de ani, jucător venit în probe de la Unirea Slobozia), Cosmin Piciu (20 de ani, jucător venit în probe de la Viitorul Domneşti, dar aparţinând de Viitorul Constanţa), Patrick Benga, Ionuţ Stancu, Ionuţ Badea şi Valentin Lungoci

Alte două amicale în această săptămână

Seria meciurilor de verificare ale Metalului continuă cu alte două jocuri în această săptămână. Miercuri, echipa buzoiană o va întâlni pe CSM Focşani, iar sâmbătă, pe Sporting Lieşti, ambele adversare fiind colege de eşalon. Cele două partide vor avea loc în cursul dimineţii, pe terenul sintetic. Un ultim amical înaintea returului a fost programat pentru data de 21 februarie, cu SC Oţelul Galaţi, foarte probabil în deplasare.

DISTRIBUIȚI
loading...