Accidente grave vineri după-amiază pe două sosele intens circulate.  Un bărbat de 77 ani care conducea un autoturism pe DN 1 B, din direcţia Mizil către Buzău, la km 65 a pătruns pe sensul opus de mers și a intrat în coliziune cu un TIR condus regulamentar. În urma impactului a rezultat rănirea șoferului autoturismului, care a fost preluat inconștient și transportat la spital. Bătrânul a ajuns la Urgență in comă. Traficul a fost  blocat zeci de minute.

Al doilea accident cu victime multiple a avut loc pe DN2E85.  O șoferița de 23 de ani care circula cu un autoturism pe drumul european, pe direcția Buzău către Rm Sărat, în afara localității Gura Cânăului s-a angajat în efectuarea unui viraj la stânga pentru a intra în curtea unei societăți comerciale, moment în care a fost surprinsă și colizionată de un autoturism condus din sens opus, de un șofer de 40 de ani. În urma impactului a rezultat ranirea soferiței și a 2 pasagere din autoturismul său, precum şi rănirea altor 2 pasagere din celălat autoturism.

Polițișii au întocmit dosar penal și continuă cercetările in ambele cazuri.

Având in vedere conditiile de ploaie abundentă și vizibilitate scăzută, poliţiştii rutieri atrag atentia conducatorilor auto: Adaptaţi permanent viteza de rulare la condiţiile de drum şi de trafic!
Circulaţi cu viteză redusă atât în localităţi, cât şi în afara lor!
Folositi corespunzator luminile si pe timp de zi, pentru a fi vizibili in trafic!
Acţionaţi din timp ştergătoarele de parbriz, pe vreme de ploaie; câteva momente de circulaţie fără vizibilitate pot fi fatale!

DISTRIBUIȚI
loading...