UPDATE

Din primele verificări, un conducător auto în vârstă de 48 de ani, din Gălbinaşi, care se deplasa pe DN 1B E577 din direcţia Ploieşti către Buzău, în afara localităţii Merei, pe fondul neadaptării vitezei de deplasare şi a nepăstrării unei distanţe de siguranţă faţă de autovehiculul din faţa sa, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi a ieşit în afara părţii carosabile, răsturnându-se. În urma evenimentului nu a rezultat rănirea vreunei persoane. De asemenea, la fata locului a fost direcţionat un echipaj de poliţie, iar în timpul intervenţiei, autospeciala, oprită pe marginea carosabilului, a fost avariată de o roată desprinsă de la un TIR condus de un prahovean în vârstă de 40 de ani, pe direcţia Ploieşti către Buzău. În cazul celor doi conducători auto a fost luată măsura sancţionării contravenţionale în conformitate cu prevederile legale. Șoferul mașinii răsturnate a primit un avertisment

Șoferul TIR-ului a fost amendat cu 1305 lei de către Poliție iar ITP-ul autotrenului a fost anulat de către ISCTR.

Accident cu mai multe mașini implicate pe DN1B. Din primele date, un autoturism Logan s-ar fi răsturnat în afara carosabilului. Ulterior, autospeciala Poliției aflată la locul evenimentului a fost izbită frontal de o roată desprinsă de la un TIR.

Evenimentul rutier a avut loc la intersecția cu șoseaua către Dealul Viei.

Echipajul de Poliție abia ajunsese la locul accidentului unițial când roata unui TIR care circula pe direcția Ploiești-Buzău s-a desprins și a lovit mașina polițiștilor. Nicio persoană nu a fost rănită.

Traficul se desfășoară cu dificultate în zona accidentului, circulându-se alternativ pe un sens de mers.

Revenim cu amănunte!

 

DISTRIBUIȚI
loading...