Accident produs la ieșire din Rm. Sărat către Focșani, pe DN 2 E85. Este vorba despre o coliziune între două mașini şi o căruță. De la fața locului a fost preluat și transportat la spital căruțașul, în vârstă de aproximativ 70 ani.

Traficul s-a desfășurat alternativ pe perioada cercetărilor.

Din datele oferite de IPJ Buzău, un bărbat în vârstă de 70 de ani, din Buda, care se deplasa cu un atelaj şi s-a angajat în traversarea DN 2 E 85, pe fondul neasigurării corespunzătoare si aflându-se sub influenţa alcoolului, a fost acroşat de un autoturism condus de un bărbat de 55 de ani, pe direcţia Focşani către Buzău. In urma impactului, atelajul a fost proiectat pe sensul opus de mers unde a fost acroşat de un autoturism condus regulamentar de un tânăr în vârstă de 25 de ani. Din eveniment a rezultat rănirea căruțașului, care a fost transportat la spital. La spital au mai fost duse alte două persoane, șoferul de 55 ani din Bacău şi un pasager din celălalt autoturism.

Polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările pentru stabilirea tuturor condițiilor în care s-a produs accidentul.

DISTRIBUIȚI
loading...

1 COMENTARIU

  1. Vai de noi, atelaje pe drum european. Politia sta la panda cu radarul și atelaje, biciclete și alte mijloace de locomoție circula pe autostrăzi nestingherite. Rusine M.A.I.

Comments are closed.