UPDATE Polițiștii au reușit identificarea pasagerului din autoutilitară, decedat în accidentul care a avut loc luni dimineață pe DN2B. Este vorba despre un adolescent de 17 ani, tot din Vâlcea. Cei doi tineri erau din aceeași comună și deocamdată nu este clar care era destinația lor. În schimb, TIR-ul se îndrepta spre Galați.

 

Accident grav luni dimineață pe DN2B, pe raza localității Cilibia. Din primele informații, o autoutilitară care se deplasa spre Brăila a intrat în spatele unui TIR. Doi doi tineri aflați în autoutilitară au decedat pe loc. Cercetările preliminare arată că un bărbat de 23 de ani, din Vâlcea, care conducea o dubă spre Brăila, în afara localității Cilibia a intrat în coliziune cu un camion condus în aceeași direcție de un prahovean, în vârstă de 37 de ani. În urma impactului, șoferul de 23 de ani a decedat pe loc, la fel și un pasager din autoutilitară, un bărbat care nu a fost încă identificat. Autoutilitara transporta cozi din lemn pentru unelte agricole iar în urma accidentului acestea s-au împrăștiat pe asfalt, autoutilitara fiind avariată peste 80%.

Potrivit sursei citate, la fața locului au acționat mai multe echipaje de poliție, pompieri, potrivit agentului șef Mihai Drăghiciu de la Biroul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Buzău.

Circulația a fost oprită în ambele sensuri pe perioada cercetărilor.

DISTRIBUIȚI
loading...