UPDATE

Din primele date, se pare că în timp ce conducea un autoturism pe drumul european din direcţia Rm. Sarat către Buzău, un buzoian de 44 de ani a intrat în coliziune cu un auto condus de un bărbat de 73 de ani din comuna Ziduri care ar fi ieșit cu mașina de pe un drum de câmp şi ar fi încercat să intre pe un altul, din partea opusă. În urma accidentului şoferul de 73 de ani a decedat, la fel și o tânără de 23 de ani, din mașina acestuia, iar alte trei persoane de 57, 61 şi 65 de ani, din cealaltă mașină au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

În cauză se va întocmi dosar penal, iar cercetările continuă.

Trafic dirijat sâmbătă seară pe DN2E85, în afara localității Poșta Câlnău în urma unui grav accident de circulaţie în care au fost implicate două mașini, iar mai multe persoane au fost rănite, în stare gravă. O victimă posibil decedată.

Se pare ca ar fi fost vorba despre neacordare de prioritate, iar în urma impactului mașinile implicate au ieșit în decor.

La fața locului acționează poliţişti pentru dirijarea traficului și mai multe echipaje ISU -SMURD de la Buzău și Rm. Sărat, de descarcerare și prim ajutor,  precum şi ambulanțe SAJ.

Traficul este dirijat pentru intervenția echipajelor care intervin la locul accidentului.

DISTRIBUIȚI
loading...

1 COMENTARIU

Comments are closed.