Accident cumplit produs, luni seară, pe DN1B, la Hanul lui Țintă. Șeful postului de jandarmi ordine publică din Sărata Monteoru și-a pierdut viața după ce a intrat cu mașina pe contrasens și s-a izbit violent de un TIR care transporta tablă și care a fost proiectat la rândul său pe sensul opus, unde s-a lovit de o cisternă care transporta 10.000 de litri de combustibil. Impactul violent a făcut ca Loganul să ajungă sub cele două vehicule, iar șoferul să-și piardă viața pe loc. Nicolae Constantin, în vârstă de 37 de ani, plecase de la serviciu și se îndrepta spre casă când a pierdut inexplicabil controlul mașinii și a ajuns pe contrasens. Camerele de supraveghere ale unui imobil de pe DN1B au surprins momentul impactului devastator. În imagini se observă cum înainte de coliziune, Loganul derapează și se lovește de TIR.

A pătruns pe sensul opus de mers, a intrat în coliziune cu un autotir iar acest autotir a intrat în coliziune cu o autocisternă care circulă în aceeaşi direcţie de mers Mizil către Buzău”, a declarat Remus Nicula, IPJ Buzău.

Autoturismul jandarmului a fost prins între cele două maşini de mare tonaj şi a fost pur şi simplu strivit. Din mașina jandarmului nu a mai rămas decât un ghem de fier, iar bărbatul n-a mai avut nicio şansă.

Salvatorii au intervenit rapid şi l-au preluat pe şoferul tirului. Aceasta a fost rănit grav şi a fost transportat de urgenţă la spital. Celălalt conducător auto implicat în accident are leziuni minore şi a primit îngrijiri medicale la fața locului.

La locul accidentului au fost direcționate două echipaje de poliție, două autospeciale pentru stingere, o autospecială descarcerare grea și două ambulanțe SMURD, precum și două ambulanțe SAJ. Cisterna era încărcată cu combustibil, motiv pentru care pompierii au luat măsuri specifice.

Din cauza tragediei, traficul în zona a fost blocat pentru mai bine de 5 ore până când șoseaua a fost eliberată de cele trei autovehicule.

Vestea morții jandarmului Constantin Nicolae a căzut ca un trăznet pentru familie, prieteni și colegi. Soția sa îl aștepta aseară acasă, ca în fiecare zi, la fel și fetița lor de 11 ani.

Soția sa a aflat de accident din presa online, dar n-a crezut nicio clipă că cel implicat este soțul ei.

DISTRIBUIȚI
loading...