Cinci persoane au fost rănite grav vineri noapte în urma unui accident rutier s-a produs vineri noapte, pe DN2E85, în dreptul benzinăriei Lukoil situată la ieșirea din Buzău spre Ploiești.

Accidentul a avut loc după miezul nopții. Din primele date, șoferul unui autoturism Dacia Logan, un ilfovean de 37 de ani, a încercat să iasă din stația peco efectuând un viraj la stânga, către Buzău, moment în care mașina sa a fost izbită violent de un autoturism BMW, la volanul căruia se afla un buzoian în vârstă de 21 de ani. Din impact, autoturismul Dacia Logan a fost proiectat în afara părții carosabile, tânărul aflat la volan rămânând încarcerat. Acesta era singur în mașină, în timp ce în celălalt autoturism se aflau 4 persoane. Toate cele cinci persoane au fost transportate în spital.

În zonă, traficul s-a desfășurat alternativ, pe un singur fir. Polițiștii au deschis dosar epnal pentru vătămare corporală din culpă și continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate condițiile producerii accidentului.

DISTRIBUIȚI
loading...