27 de ani
de presa libera
Vineri, Noiembrie 24, 2017 03:52 AM

Educatie

A plouat cu medii de 10 la Evaluarea Națională de la Buzău

de Cristian Ionescu
Educatie  |
26.06.2017, 12:24
5653

        Rezultate impresionante la Evaluarea Națională de la Buzău. Nu mai puțin de 24 de absolvenți de gimnaziu, din județ, au obținut media 10, fiind punctați cu notă maximă la ambele probe ale examenului. Dintre aceștia, cei mai mulți sunt elevi ai Colegiului „B. P. Hasdeu”, respectiv 9.

          De asemenea, anul acesta numărul mediilor peste 9 au fost, la Buzău, 523.

         „Ne așteptam la multe rezultate bune, ținând cont că și profesorii buzoieni care au evaluat lucrările din alte județe au dat multe note mari. Asta înseamnă că și subiectele au fost accesibile și vom avea parte de ruzultate bune în toată țara”, a declarat inspectorul școlar general al IȘJ Buzău, Florina Stoian.

          La nivelul întregului județ, au fost prezenți la examenul de Evaluare Națională 3076 de elevi.  

Comentarii

Plăuă cu 10... (26 Jun, 14:57)
Petrosan

La bac să vedeți ce o să curgă cu 10, după instructajul pe care l-am primit ca supraveghetor duminică, din partea unor reprezentate a ISJ și a unor directori de licee bune din tărgul Buzăului. Cred că să fie cel puțin 30 de medii de 10 la bac și toate pe merit. Ha! Ha! Ha!

Raspunde
Medii de 10 (27 Jun, 14:47)
Albinuța

În ultima perioadă în România plouă cu promisiuni psd-iste și cu medii de 10. Cum nu au acoperire în realitatea economică promisiunile psd-iste, tot așa nu au acoperire aceste medii de 10!

Raspunde
note (29 Jun, 09:50)
prof

La corectura sunt chemate persoane care habar n-au sa acorde un punctaj....cu barem cu tot! Sunt asa mari diferențele dintre note încât ar trebui din oficiu sa se autosesizeze si să nu mai participe.Sunt prea multi intrati in învățământ cu facultăți la mana doua,licee industriale si cu corigente in liceu.Mai mult sunt su incurajati să predea " săracii"...sa-i acceptam si pe ei.Legea 253 cea mai distructivă pt învățământ Cine nu are de muncă...hai la predat!

Raspunde
evaluare (30 Jun, 23:45)
parinte

Sunt de acord cu domnul sau doamna de mai sus.Sunt un parinte foarte nemultumit.cum isi petrec comisiile de evaluare timpul dormid?un copil daca face o contestatie nu o face degeaba ci pentru ca simte ca a fost defavorizat.Si in cazul asta hai sa mai scadem punctaj ca ne este sila sa corectam lucrarea din nou.Rusine.Beneficiati de fatul ca dumneavoastra sunteti acolo ,nu va cunoastem si noi ca parinti stam cu mainile legate si nu putem face nimic.este corect sa vedem lucrarea innainte de a ne inscrie.Atunci vedem daca intradevar a meritat nota sau nu.Este posibil ca la evaluare la mate. sa iei nota 3.65 si la contestatie sa iei 10.eu nu cred.Iar altulcare ia nota mare prima data la contestatie ii mai taie ca e prea mare.Unde este rautate..Copilul sufera ca este nedreptatit.Poate se trage un semnal de alarma

Raspunde
evaluare (01 Jul, 17:43)
comentariu

ce i cu pile in psd vor ajunge in licee bune iar cei corecti nu vor putea intra la liceu . se vede asta pe fata dar nimeni nu ia nici o masura pentru ca asta e sistemul , o sa vedeti peste citiva ani ce se va alege de tara noasta datorita psd istilor hoti si nesimtiti si mai presus de orice mincinosi.

Raspunde
de toate (02 Jul, 16:43)
amic

Parintii pot face sesizari insistente la minister atunci când un prof jignește, atenție:un copil educat, civilizat,majoritatea se teme de răzbunarea acelui individ care-si spune prof.Nu vorbesc despre copiii fără bun simt care sunt nepăsători si impertinenti.Dar cum învățământul a ajuns o mizerie, dragi părinți,si acceptati compromisuri ale directorilor de scoli care-si bagă si ei pile, rude , vecini, nu se va schimba nimic

Raspunde

Stiri Agerpres

DOCUMENTAR: 45 de ani de la moartea inventatorului Henri Coandă
Vineri, Noiembrie 24, 2017 03:48 AM

Henri Coandă, creatorul primului avion cu reacție din lume, s-a născut la 7 iunie 1886, la București.

DOCUMENTAR: 90 de ani de la moartea omului politic Ion I. C. Brătianu
Vineri, Noiembrie 24, 2017 03:43 AM

Ion I.C. Brătianu s-a născut la 20 august 1864, în localitatea Florica, județul Argeș, fiind fiul lui Ion C. Brătianu, om politic, fruntaș al Revoluției de la 1848, al cărui nume este legat și de alte mari evenimente din istoria României, precum Unirea Principatelor (1859) sau Independența de stat (1877).

Columbia: "Anglia", numărul doi din Clanul Golfului, a fost ucis într-o operațiune a forțelor de securitate
Vineri, Noiembrie 24, 2017 03:37 AM

Luis Orlando Padierna Peńa, alias "Anglia", considerat numărul doi din Clanul Golfului, cea mai mare grupare criminală din Columbia, a fost ucis joi într-o operațiune a forțelor de securitate, a informat președintele Juan Manuel Santos, citat de agenția EFE.

CITATUL ZILEI
Vineri, Noiembrie 24, 2017 03:32 AM

SĂRBĂTORI RELIGIOASE - 24 noiembrie
Vineri, Noiembrie 24, 2017 03:17 AM

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
23 Nov, 19:26 DORU CASCADORUL POLITIC
NEHOIANUL a comentat pentru articolul Social-democratul Doru Muzgoci părăsește Consiliul Județean:
Ptr domnul LUCIDUL:Domnule chestia cu familia Corcodel este ciorba reincalzita.Dar sa revenim la DORU CASCADORUL=PROSTITUATA POLITICA=INTELECTUAL OBOSIT.Cat timp a fost presedinte PDL NEHOIU,partidul nu a avut o contabilitate clara si legala.Exista convorbiri telefonice de ale DOMNULUI DORU CASCADORU(predate deja la DNA),prin care ameninta daca nu primeste bani(efectiv).exista facturi cu reparatia masini personale ale domnului in cauza,decontate de firme agreate de dansul la aceea vreme,exista persoane in oras care au dat spaga domnului sa fie angajate la COMPANIA DE APA NEHOIU.Deci,vedeti domnule LUCIDUL UNDE CUM A FURAT DORU CASCADORU.Eu am dovezi ptr cea ce sustin
23 Nov, 18:54 Corectitudinea este un ideal, nicidecum o realitate!
Pixelu afumat a comentat pentru articolul Social-democratul Doru Muzgoci părăsește Consiliul Județean:
Critica este naturală. Pupincureala este forțată. Nu m-ar mira ca lucidul să fie chiar forma de viață în cauză!
23 Nov, 18:26 Fiti corecți!
Lucidul. a comentat pentru articolul Social-democratul Doru Muzgoci părăsește Consiliul Județean:
Pe Muzgoci nu il înjură altcineva decât familia de hoți Corcodel.Astia nu uita ca i-a dat jos de la ciolan .Cum si de ce lua șpăgi de la PDL?Domnu ziarist de ce lăsați sa fie denigrat un om serios cu o familie serioasă ca Muzgoci .A făcut multe pentru noi si este un om corect,ce a furat Muzgoci?Este scandalos,este rușinos .Prosti si lingăi se exprima aici.Pacat .Ma așteptam la altceva.
Google PageRank Checker