Fostul subprefect Sorin Gheorghe s-a stins din viață vineri după-amiază, la numai 44 de ani, în urma unui infarct suferit în cursul dimineții. Conform primelor informații, el ar fi fost găsit în stop cardio-respirator în locuința sa, având la mână un tensiometru. Conform unor surse, Sorin Gheorghe s-ar fi simțit rău în ultimele zile și, deși s-ar fi supus unor investigații medicale, acestea nu ar fi identificat nicio problemă serioasă de sănătate. Poliția a deschis deja o anchetă pentru a se lămuri condițiile decesului fostului subprefect.

Sorin Gheorghe s-a născut la 1 ianuarie 1973. El a absolvit Facultatea de Teologie din cadrul Universității București în anul 1998 și Facultatea de Drept de la Universitatea Româno-Americană în anul 2007. Între anii 2004 și 2008, acesta a lucrat la mai multe societăți private, pentru ca, din iulie 2008, să fie angajat consilier juridic la Administrația Națională de Îmbunătățiri Funciare. Din luna mai 2012, el a lucrat în cadrul Instituției Prefectului, unde a ocupat posturi precum director al Cancelariei, consilier juridic și subprefect. Pe 29 august 2018, în locul lui Sorin Gheorghe, care a ocupat funcția de subprefect din 5 octombrie 2015, a fost numit generalul în rezervă Lucian-Petrică Foca.

„Colegul nostru, Sorin Gheorghe – fost subprefect al județului Buzău – a încetat astăzi din viață. El a fost găsit în locuința sa, în stop cardiorespirator, iar personalul medical de la Ambulanță nu a mai putut face nimic pentru a-l salva”, au transmis reprezentanții Instituției Prefectului.

 

DISTRIBUIȚI
loading...