27 de ani
de presa libera
Miercuri, Mai 24, 2017 05:24 AM
dragaica

Actualitate

A avariat mai multe mașini pe Unirii, dar a fost dus la Psihiatrie de Poliția Locală. Proprietarii autovehiculelor, rămași cu buza umflată

de Vali MARINESCU
Actualitate  |
19.05.2017, 13:05
386

Un bărbat de etnie romă, băut bine, a reușit ieri să avarieze cu căruța mai multe mașini, vreo zece potrivit unor publicații online, după un traseu sinuos pe Bulevardul Unirii. La scurt timp a fost oprit de polițiștii locali însă individul a devenit agresiv la vederea patrulei.

„În timp ce efectuau serviciul de patrulare pe B-dul Unirii Nord, la intersectia cu str. Prutului, politistii locali din cadru Serviciului Disciplina Rutiera, au observat un atelaj condus de un cetățean în vârstă de 38 de ani, care în timpul deplasării a avariat mai multe autoturisme aflate in trafic. Conducătorul atelajului a fost oprit de polițiștii locali și scos din trafic, moment în care au constatat că se află în vădită stare de ebrietate și foarte agresiv”, au transmis reprezentanții Poliției Locale Buzău într-un comunicat de presă.

Deși individul era băut bine și avariase mai multe mașini, polițiștii locali au acționat pe cont propriu și nu au solicitat intervenția Poliției naționale; aceștia spun că l-au sancționat pe bărbat, dar nu au precizat cuantumul amenzii, și apoi l-au urcat în dubă și l-au dus la Spitalul de Psihiatrie de la Săpoca. Reprezentanții IPJ Buzău au confirmat că nu există înregistrată o sesizare cu privire la acest incident și nici nu a fost solicitată intervenția polițiștilor.

Proprietarii mașinilor avariate au rămas astfel cu buza umflată și trebuie acum să se judece cu individul dacă vor să-și acopere paguba. Ne întrebăm ce i s-ar fi întâmplat unui șofer care, băut fiind, ar fi avariat mai multe mașini, chiar și ușor, și apoi ar fi plecat de la locul accidentului?

Comentarii

Acest articol nu are comentarii! Fii primul care comenteaza in legatura cu acest articol!

Stiri Agerpres

DOCUMENTAR: Cântărețul de muzică populară Benone Sinulescu, la 80 de ani
Miercuri, Mai 24, 2017 04:09 AM

Cântărețul de muzică populară Benone Sinulescu s-a născut la 24 mai 1937, în localitatea Siriu din județul Buzău.

Ziua europeană a parcurilor naționale
Miercuri, Mai 24, 2017 04:04 AM

La data de 24 mai, în fiecare an, este sărbătorită Ziua europeană a parcurilor naționale, cu scopul de a conștientiza comunitățile, factorii de decizie și publicul larg privind valoarea și beneficiile ariilor protejate din Europa.

Ziua Limbii Bulgare
Miercuri, Mai 24, 2017 04:01 AM

În fiecare an, la data de 24 mai se sărbătorește Ziua Limbii Bulgare.

ZILE NAȚIONALE: Statul Eritreea
Miercuri, Mai 24, 2017 03:41 AM

Statul Eritreea sărbătorește la 24 mai Ziua Națională, marcând proclamarea independenței în 1993. Situat în nord-estul Africii, statul se întinde pe o suprafață de 117.600 kmp și se învecinează cu Sudanul, Etiopia, Djibouti, fiind mărginit de Marea Roșie.

CITATUL ZILEI
Miercuri, Mai 24, 2017 03:33 AM

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
24 May, 00:31 Mai usor sa previi decat sa tratezi
Radav a comentat pentru articolul Interlopul Vadar, trimis după gratii, dar lăsat cu mașinile de lux dobândite în urma furturilor din Marea Britanie:
Inca nu l-ati facut sapun pe acest individ?
23 May, 22:36 Învățămint dual
C. Tănase a comentat pentru articolul Continuă înscrierile pentru elevii buzoienii care vor o calificare și un loc de muncă sigur:
Corect, dacă ar înțelege unii profesori că trebuie să muncească, nu să se prefacă, dacă elevii chiar ar învăța și nu s-ar preface, dacă unii părinți i-ar educa cu adevărat și nu s-ar preface, ce bine ar fi!
23 May, 20:00 Drăgaica
NIQ a comentat pentru articolul Municipalitatea vrea să aducă Drăgăicii gloria de odinioară:
O sărbătoare nulă pentru cultura locală. Care tradiție, mirosul de fum și lumea (tri)coloră din jur? Toma a inventat roata, apoi spița și spițeria. Acum vrea să ridice cultura locală pe cele mai înalte culmi ale falimentului multilateral-involuntat. Să trăiască Benone, această obsesie a viitorului fost primar. În doi ani, Buzăul va ajunge sat, reședință a comunei Mărăcineni. E greu de înțeles ce l-a putut schimba pe acest om în clipa în care a devenit primar. Cine l-a pus acolo nu are decât să aibă dureri de cap. Să treacă pe ”zebre” străzilor buzoiene cu conștiința lor dublă. Domnul Toma nu e primar, e doar un nailon al partidului. Îmi pare tare rău că sunt de acord cu cei care îi contestă calitățile invizibile. Așadar, la Drăgaică, la Matusalem Sinulescu, la cârnați de toate dimensiunile, la ”muzică tradițională”. La anul 1965 sau undeva pe acolo. Se aude că dl. Toma va fi retras de bună voie de la Primărie. Cum i-a plecat un galonat din șefie, cum a adus în loc un puști cu umeri sovietici, general pe timp de pace. Tristă situație. Nu mai sunt cadre, nici luptători. Răzbelul e pe sfârșite. PSD nu e la Primărie, ci cam pe la mijlocul bulevardului. Primăria e pe o uliță, în buricul din spate al târgului. Dl. T a intrat cu tractorul în curtea orășenilor. Dle Q, oricine ai fi ai dreptate. Știu alții cine suntem. Mâine știe și primarul. Nu e rău să vorbim în somn măcar aici. Peste niște ani, vom avea dreptate. Și n-o să fie târziu nici atunci.
Google PageRank Checker