Sezonul cald bate la ușă și vine vremea concediilor, așa că poate ai stabilit cu grupul de prieteni o excursie sau urmează să puneți la cale o vacanță din care nimeni să nu lipsească. O astfel de plecare are la bază câteva aspecte obligatorii, de care trebuie să ții cont, cum ar fi organizarea din timp, stabilirea de comun acord a destinației, împărțirea responsabilităților, cazare, bilete de avion, rezervări online verificate, listă de activități la destinație și fixarea unui buget pentru a putea alege în consecință. O vacanță cu prietenii presupune multă distracție, glume pe săturate și costuri mai mici la intrările într-un muzeu, de exemplu, unde veți putea achiziționa bilete de grup.

Iată câțiva pași pe care trebuie să-i urmezi pentru organizarea concediului perfect:

Alege un mijloc de transport convenabil

 Prima alegere e cea a destinației. Odată ce ați căzut de comun acord asupra locului unde veți merge în vacanță, trebuie să alegeți mijlocul de transport. Unul dintre secrete, deja cunoscut de iubitorii de călătorii, este acela că biletele de avion sunt mult mai ieftine dacă le cumpărați din timp. Alocați o parte din buget pentru achiziționarea lor cu cel puțin o lună înainte de plecare. După ce ați cumpărat biletele de avion, stabiliți cu ce veți ajunge la aeroport. Dacă sunteți din București, aplicațiile de taxi sau transport privat vă sunt la îndemână. Dacă sunteți din afara capitalei, puteți să optați pentru închiriere microbuz și veți sosi împreună la aeroport, în același timp. În plus, uitați de condus, dar și de grija mașinilor personale lăsate în parcările din zonă, serviciu deloc ieftin. Nu doar că veți economisi bani, dar distracția va începe chiar mai devreme.

Verifică pe internet toate aspectele legate de locul de cazare ales

Site-urile de rezervări abundă în recenzii negative lăsate de clienți nemulțumiți, cărora le-a fost stricată vacanța de condițiile de cazare. Primul lucru este să fixați bugetul destinat camerelor și să decideți care este varianta optimă pentru grup, între hotel, pensiune sau apartamente private. Asigurați-vă că locația aleasă chiar există și vă va oferi servicii de calitate. Citiți cu atenție comentariile și recenziile celor care au fost acolo și care au împărtășit public din experiențele lor.

Oferta de cazare va fi mai variata dacă rezervați locurile din timp. Veți evita să fiți întâmpinați cu mesajul „Nu mai avem camere disponibile” sau să fiți puși în situația de a plăti un preț mai mare.

Stabilește activități de grup cu interese comune

Zborul a fost plăcut, camerele au o priveliște frumoasă, dar acum, încotro? Este întrebarea pe care trebuie să o luați în calcul înainte de a pleca într-o vacanță de grup. Activitățile alese în funcție de hobby-urile și de interesele comune sunt necesare într-un astfel de concediu. Vizitarea orașului sau a stațiunii este prima pe listă. Fiecare dintre voi va dori să exploreze împrejurimile, să facă cunoștință cu bucătăria tradițională și să admire priveliștile. Puteți face o listă cu locuri de vizitat, poate un parc, o stradă celebră, muzee sau case memoriale. Nu uitați nici de restaurantele în care v-ar plăcea să mâncați și despre care colegii de birou e posibil să vă fi povestit cândva.

Dacă interesele diferă, optați și pentru activități individuale. Când unii vor la shopping, poate ceilalți își vor dori să se plimbe în aer liber, să viziteze o galerie de artă sau să bea o cafea la o terasă. Faceți rezervări online și bucurați-vă din plin de vacanță.

Un concediu înseamnă distracție, mai ales atunci când vă sunt alături cei mai dragi prieteni, așa că stabiliți totul din timp, uitați de grijile de acasă și bucurați-vă de experiențe memorabile, numai bune de povestit peste ani.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DISTRIBUIȚI
loading...