Precum casetele video și comunicarea față în față, ceasurile de mână și-au pierdut astăzi importanța. Marea majoritate a oamenilor, mai ales tinerii, se uită la telefon pentru a afla cât este ceasul, iar cei mici utilizează tablete, computere sau alte tipuri de gadget-uri care îi însoțesc la tot pasul.

Noi credem totuși că ceasurile merită încă să fie purtate, mai ales dacă sunt unele de calitate așa cum sunt cele pe care le găsiți pe Japora.ro. Iată de ce:

1.Este nepoliticos să vă verificați tot timpul telefonul

Să verifici telefonul mobil în timpul unei conversații sau a unei întâlniri importante este nepoliticos, iar persoana din fața ta își va crea o impresie proastă despre tine.  Dacă ai un ceas la mână poți arunca mai ușor o privire să vezi cât este ora, fără a fi surprins de cei din jur.

  1. Îl poți folosi și când ai mâinile ocupate

Ai brațele ocupate cu sacoșe cu cumpărături sau cărți? În astfel de situații nu poți scoate telefonul din buzunar, dar ceasul de la încheietura mâinii te poate ajuta.

  1. Pur și simplu nu vrei să iei telefonul cu tine

A devenit deja o tendință aceea de a încerca să stai cât mai mult departe de tehnologia modernă care îți acaparează viața, e-mail, mesaje text și alte aplicații care îți distrag atenția. Un ceas la mână este tot ceea ce îți trebuie pentru o scurtă pauză atunci când te afli acasă sau la muncă.

  1. Te simți „gol” când nu îl porți

După ce au purtat ani la rând un ceas, cei mai mulți oameni se atașează de el. Ei se vor simți „goi” fără el.

  1. O chestiune de stil

Industria modei și-a concentrat atenția asupra ceasurilor de mână la sfârșitul secolului al XIX-lea și începutul secolului al XX-lea, transformându-le într-un accesoriu fashion modern. Astăzi există numeroase mărci și modele de ceasuri de damă realizate de firme celebre în industria modei, astfel încât un astfel de accesoriu vă ajută cu adevărat să ieșiți în evidență. Ceasurile luxoase pot fi, de asemenea, un element care reflectă prestigiul sau statutul tău social.

„Pentru mine, accesoriile creează și definesc stilul personal al femeilor. Poșeta pe care o poartă, ceasul de la încheietura mâinii, bijuteriile, ochelarii de soare, pantofii ei definesc un look care este semnătura ei”, spunea legendarul designer Ralph Lauren.

Fie că vorbim despre un model sport-lux sau unul cu o brățară elegantă, un ceas poate deveni un detaliu sofisticat adăugat stilului unei femei. Poate crea o impresie puternică atunci când ea întinde mâna sau vorbește la telefon. Acest mic accesoriu de la încheietura mâinii, are rolul de a perfecționarea ținuta oricărei femei, indiferent dacă poartă un costum elegant sau o rochie de birou.

DISTRIBUIȚI
loading...