Este, cel mai probabil, filmul cel mai difuzat în lume cu ocazia Crăciunului, reuşind să ocupe, în momentul lansării, locul 1 în box-office-ul american timp 12 săptămâni la rând. Chiar dacă l-ai văzut deja de câteva ori până acum, iată câteva lucruri pe care nu le ştiai despre filmul „Home Alone”, prezentate de perfecte.ro

  1. Fără „Home Alone“ nu ar fi existat nici „Harry Potter“. Regizorul Chris Columbus a devenit incredibil de faimos după ce a regizat „Home Alone“. Abia după aceea a reuşit să semneze contracte importante, el ajungând să creeze lumea din „Harry Potter şi Piatra Filosofala“ şi „Harry Potter şi Camera Secretelor“. Aşadar, dacă nu ar fi dat lovitura cu „Home Alone“, Chris Columbus nu ar fi putut să recreeze lumea micuţului vrăjitor.
  2. Macaulay Culkin nu este singurul membru al familiei Culkin care apare în „Home Alone“. Fratele lui mai mic, Kieran, joacă rolul vărului lui Kevin, Fueller, „cunoscut“ pentru faptul că face pe el în pat.
  3. Robert De Niro şi Jon Lovitz au refuzat rolul lui Harry Lime, care i-a revenit în cele din urmă lui Joe Pesci, care l-a evitat pe cât a putut de mult pe Macaulay pe platourile de filmare, astfel încât puştiului să-i fie cu adevărat frică de el.
  4. În celebra scenă în care Harry îl muşcă pe Kevin, Joe Pesci chiar l-a muşcat pe Macaulay Culkin, lăsându-i acestuia o cicatrice pe deget pe care o are chiar şi acum.
  5. Datorită „Home Alone“, Talkboy a fost transformat într-un dispozitiv funcţional. Iniţial, acesta a fost folosit doar ca recuzită pe platourile de filmare şi nu funcţiona, însă fanii au făcut diferite petiţii şi l-au transformat într-un electronic 100% real.

DISTRIBUIȚI
loading...